НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • На десетия....
Аз още не съм подстригвала.  Връзвам опашка, за да не и влиза в очите и си караме така. Косата и е още бебешка като пухче.

# 601
Видях аз Паруш -честита му прическа -сладък мъж  Simple Smile
Бретон съм подстригвала аз няколко пъти даже скоро трябва пак -сама я подстригвам .
Сега летим..отиваме отново на плажа с приятелчета -лек ден от нас  Simple Smile

# 602
Дени го подстригваме от миналото лято, горе долу всеки месец, а зимата по-рядко. Аз го държа, а ММ е с машинката. Правим го първи номер. Първите пъти плачеше, но след това -не. След първото подстригване косата много се промени. Преди това му беше бебешка като пух, а сега е гъста и твърда.

# 603
Знам, че не бивало да се подстригва момченце до 3 годинки (при момиченцата изобщо не знам как е). Моят пухчо още е с бебешка косичка. Има прекрасни къдрички и не смея да го офъквам още.
Та ето защо не ща да го кръцкам: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%83
Само на кръщенето тогава - да (има си ритуал за това)
Много сте ми сладички всички  Hug  bouquet

# 604
Подстригвам го с ножица, докато седи на гърнето. Скъсявам бретона, дължината отзад и около ушите.
И днес времето е студено и облачно, но важното е, че не вали и след малко излизаме.

# 605
  • Пловдив
Аз от няколко месеца редовно подстригвам Емир.Много бързо му ръсте косата и направо с машинката втори номер го минавам.Не казва и гък ,пускам му нещо да гледа и действам бързо.Косата му се промени беше руса сега започва да потъмнява.
Аз не вярвам много на разни поверия ,щом няма научно обяснение за мен не е достоверно.Аз и когато бях бременна само ми казваха това няма да правиш онова няма да правиш ,а при въпроса защо ми отговаряха така трябвало.Мое мнение не го налагам и не се заяждам.  Wink
Купих на малкия гривна против комари и др кръвосмучещи.Слага се на глезена на крачето и е безвредна.Дано върши работа.

# 606
Вчера пак цял ден на плажа и от 18ч до 8ч -Никол спа -вече знам искам ли да спи плаж  Simple Smile
И да ви питам за сандалки какви мислите да купувате ,че на нас ни предстои -та може и линк да видя модел на които сте се спрели -аз гледах едни които ми допадат с лепенки отпред на пръстите и на глезена тс коригира се ширината ,но ми се иска да сондирам и вашите мнения и опит от тези с по големи деца ,както и за номера дали да взема номер по голям или ..

# 607
Леле, Стефи голям сън е това. Браво на Никол! За сандали и аз гледам с едно око  hahaha Като цяло всички са ми грознички и ще видим на какво ще се спра. И аз с интерес ще следя предложенията на другите.
За подстригването и аз не вярвам на суеверия. Отделно не мога да си представя лятото какво ще му е ако не е постриган. А до 3 г ако не го подстригвам ще пусне коси за плитка. Не, не. За нашия случай е невъзможно.

# 608
  • София
Сефте чувам, че не се подстригват момчетата до 3г. Аз не вярвам на суеверия, като знам синът ми как се мъчеше в жегата с дълга коса, ужас беше, а как му олекна като я подкъсихме.
Стефи аз сандал ще търся да не е с отворени пръсти, аз да има такова, да покрива пръстите- ако ме разбра. Идеята е да предпазя пръстчетата от ходенето. Обикновено се взимат номер по - големи. Трябва като обуе детето патъка да можеш да си вкараш пръста отзад при петата.

Ние сме болни вкъщи, до крак. Снощи Лили беше с 40. Беше ад.

# 609
magnet_for_happiness-разбирам,аз такива мислех -ама тук не съм срещала такъв модел -ще се обикаля пък дано намеря -иначе това ми беше в ума като модел  Simple Smile.

# 610
  • София
Привет,  Магнетче бързо оздравяване!
Калина я подстригвам аз докато е в коритото. Тя си играе, а аз действам.
За сандали и аз се оглеждам. също мисля да избера със затворени пръсти, но с дупчици. Точно за да се предпазват пръстчетата от нараняване. Мисля да са от естествена мека кожа, с гъвкава подметка. Или от плат отгоре.  Не знам кое е по-добре. И като се обуят да има разстояние колкото малкото ми пръстче да влезе. Да не са и по-големи.  От скромния ми опит до тук с обувките стегнах до този извод. Нейното краче е тясно и не трябва да са и големи. Ще купим пак като порасне крачето скоро.
Нямам мн време да пиша. Даже не съм ви чела тези дни. ММ го оперираха от херния преди 2 дни. Днес го изписаха и е голяма лудница...
Хубав ден и бъдете здрави!

# 611
Магнетче, оздравявайте бързо!
Европа, бързо възстановяване на твоя мъж!
Стефи, благодаря!  Hug
Браво на Николче! Голям сън! Явно много,много се е уморила Simple Smile Благородно ви заввиждам,че вече може да ходите на плаж Simple Smile
Сиво облаче, и аз това за първи път го чувам. Ако оставя Паруш неподстриган до три годинки, той ще заприлича на момиченце, а и лятото ще му е адски горещо.Сега го подстригахме,защото много му се потеше главичката.
За сандалки все още не съм гледала. Но аз мисля като вас,че трябва да се предпазват пръстчетата.

# 612
  • На десетия....
Аз минавам на бързичко.
Европа бързо да се възстанови ТМ.
Магнетче бързо да оздравявате  Hug
Стефи то морето / водата / уморява, така че всеки ден докато можете  на плаж.  Ние благородно ще ви завиждаме  Heart Eyes
Аз съм харесала тези сандали http://www.clarks.co.uk/p/26107184 но ще изчакам още малко, много бързо и расте крачето, а не смея да поръчвам по големи.
Сега довършвам един чертеж и лягам. Димана упорита става в 7 сутринта в последно време Crazy

# 613
  • София
За неподстригването не го знаех. Ясен го  водих на фризьор.Беше преди сватбата на сестра ми, че да е хубав шафер  Simple Smile. Стоя кротко и всички го похвалиха накрая. Ама това беше през януари, вече пак е за подстригване. И аз съм за  фризьор. Все го отлагам, защото аз съм нон-стоп с прибрана коса и не ми личи  Mr. Green Пък Ясо такива букли е заформил, че хич не ми се иска да му ги отрежа, но ще трябва.
За сандалки все още не съм гледала, то с това студено време кога ли  ще стане за отворени обувки ...
Магнетче, бързо оздравяване!
Европа, бързо възстановяване на ТМ!

# 614
Здравейте Simple Smile

Да се разпиша и аз най-накрая. Покрай работата и вечер с Боби почти не ми остава време да седна на компа.

Аз го подстригвам редовно, водя го на фризьор. Много му се сгъсти косата, а и ако не му я намаля почва да му влиза в очите и ушите  Laughing

Аз сандалки му купих от този модел, 24-ти номер му взех, защото на 23-ти са му точно по мярка. За мен беше важно да е затворена петата, за да не си криви крачето. Боби много си ги харесва и вкъщи само ни ги носи да му ги обуваме, та засега ги ползваме за домашни пантофи  Laughing На 2-ри Май ще му правим кръщене и тогава ще го обуем с тях и вече ще са за навън. Сега обмислям варианта дали да му купя още един чифт и да ги ползва за пантофи в яслата  newsm78. На него вече почна да му става топло със всякакви затворени обувки и се дърпа и не иска да ги обува Sad

Скрит текст:
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-momcheta/home-momcheta- … D1%81%D0%BA%D0%B8*%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8*%D1%81*%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D1%80%D0%BE.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-momcheta/home-momcheta-obuvki/home-momcheta-obuvki-sandali

Общи условия

Активация на акаунт