НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
И Дени има мнооого играчки, а аз съм купила 2-3 за развиване на някое умение. Всичко друго му е подарено. Дори има 5-6 прибрани играчки от коледните подаръци. Тогава беше засипан от играчки и аз му оставих 2 и уж постепенно щях да му ги вадя, ама той си играе с разни тенджери, лъжици, метла и т.н. и не съм стигнала до тях още. Нормално е - те вече се заиграват и по празници всички роднини подаряват играчка. Отделно някой като дойде на гости също му носи играчка и те се натрупват.

# 631
  • София
Аз нямам вече родители, но когато беше жива мама естествено се налагаше относно отглеждането на децата, мъжа ми..., но никога не съм я слушала и сме се карали. А често просто я оставях да се наприказва и толкоз.
Аз съм на мнението и принципа- който си има деца си ги гледа той както реши!

# 632
  • Истанбул
Стефи честити покупки, страхотна сделка си напривали, със здраве да си ги носите!  И Боряна като Никол, реши ли да слезе от количката и вълшебно духче да се появи, не може да я разубеди?
Сиво облаче, гледай да не и се впрягаш много на майка ти. Ако има проблеми и оплаквания ами тя да се появява и да го извежда, или пък да готви. То акъли лесно се дават, ама като дойде ред за действие ....
Аз излизам когато мога. Не излизам само в дъжд и вятър, но се е случвало и при тези климатични условия да излизам. Старая се детето да получава добра разходка всеки ден, но това не на всяка цена.
В днешни дни сме заляти с толкова информация че идва в повече. Ако трябва да спазваш всичко, трябва да ходиш с тефтер и таймер Grinning. За мен е важно да се водя по детето, наблюдавам него и се старая аз да съм щастлива, защото е абсолютна истина че настроението на майката влияе страшно много на детето.
За яйцата (наистина ми се струва смещно майка ти да ти се кара колко яйца яде внучето, майка ти нещо много се е вживяла) ние вечеряме веднъж седмично някакви яица, през другото време яйца не давам отделно, а само в супи, баници, мъфини и др.
Да ви питам, моята мома като и мажа лицето вечерно време преди лягане и все плези езика и иска да яде крема? При вас случват ли се такива неща?

# 633
  • София
Мажеш й лицето ли? Защо?

# 634
Моя е така, като види, че вземам крема и почва да плези  език и за върти главата като куче. Понякога и похапва  малко крем ама какво да се прави.

При мен имаше нещо като черен период някъде около 10-на дни. То толкова гадости и лошотии  се случиха, че грам не ми се пишеше да ви натоварвам. Важното е, че сме живи и здрави здрави и всичко ще се оправи.

Утре преди обяд ще водя детето на куклен театър , а пък следобяд ще ходим на детски рожден ден  в един клубче с аниматори.

# 635
Djudje, ще се радвам да споделиш преживяването от  кукления театър. Мисля и ние скоро да отидем.
Имам приятели, които редовно водят децата си на тези представления, които са по моловете, но децата им са по - големи и умеят да си задържат вниманието за по-дълго.

# 636
  • Истанбул
Магнет мажа и лицто, защото тук постоянно духа, няма значение хубаво или лошо време, вятър има почти всеки ден. Кожата и се изсушава и затова понякога я мажа с бебешки лосион за тяло.

# 637
хаха ,Здравче-Никол така прави с крема на плажа  Simple Smile
Тя нали иска сама да яде ,та днес и давам КМ да хапва и по едно време чувам -мажа-мажа (не така ясно ,но аз го разбирам) и тя се маже и масата намазала  Grinning-явно нещата са тотално объркани каквто се яде тя иска да маже ,с каквото се мажем тя иска да го яде .

# 638
Кукления театър беше пълен провал. Стоя мирно около една минута и после почна да лази (бяхме седнали на земята на възглавница). Въртя се, става, пробва се да ходи и да закача другите деца, не обърна никакво внимание на куклит,даже и не ги погледна.  Та така издържахме ме около 5 минути и си тръгнахме. Ще пробвам пак като стане поне на 3,иначе няма смисъл.
Поне се разходихме по магазините малко и му купих бодита с къс ръкав, с дълъг ръкав  и едни хубави дишащи пантофи, че има едни на Atippas и са  Sick.

Да видим после как ще е на рождения ден.

# 639
И аз не си го представям още на куклен театър. А имам познати, които на тази възраст ги водят на кино  Shocked Толкова време и на мен не ми се стои на едно място, а на него не знам.
Тези дни сме по разходки. Пробваме без количка или пък я вземаме да е натоварена с багажа, а Дени върви. Да не кажа голяма дума ама има развитие. Върви с нас. Само шадраваните много го привличат, иска да влиза вътре и има малко драма, рев и тръшкане. Вчера вечерта 2 часа и половина бяхме навън без количка. Дени спа сутринта до 10 и 30  ooooh! Този режим ми харесва за лятото  Laughing

# 640
Ето ,бисквитка виждаш ли расте детето -някои по рано като Никол други след седмица -две и ще вземат да ходят и за ръчичка -хаха и Николче обича фонтаните писала съм го и преди  Simple Smile.Ох блазя ти,че спи до 10.30  Simple Smile-това май,чак в пубертета  и ще ми се случи .
За театър и подобни мероприятия са твърде малки ,а пък Николче и твърде палава -имаше цирк тук ,но решихме ,че  е загубена кауза в момента да ходим с нея .

# 641
  • София
Благодаря момичета! Моето дете от миналия петък е при баба си заради операцията на ММ. Мнаго щеше да ми е трудно. Той се възстановява бавно, а тя си иска нейното. Много се е разлигавила, не знам как ще си влезем в ритъма от преди. Но и е научила много неща. За 1 седмица мн е пораснала. Има сополки от повече от седмица и леко червено гърло. Педи даде хапчета и капки. Но в петък следобед излязоха някакви червени пъпчици.  водихме я на дежурния лекар. Каза че е алергия от нещо. Даде противоалепгично лекарство.  Тъкмо си мислех, че и хремата може да е нещо алергично, защото мн дълго не се повлиява от капките и се появиха пъпките. Вече е с мн треви и цъфтящи растения навън. Пък и насекоми има повече, варианти много. Ще видим дали ще разберем какво е. Но сме в добро настроение, утре си я взимам, че талкова ми липсва... Другата баба ще дойде да помага. Дано не се скараме. Мн е добра, но сме доста различни... Преди едва ли не се оправдавах защо така или иначе гледаме Калина.  Но скръцнах със зъби няколко пъти повечко и вече си мълчи. голяма тема е това със свекървите и майките. Важното е да  не се ядосваме Simple Smile
А как си мечтая да плаж само. Благородно завиждам на Стефи Simple Smile
Лека нощ, лягам че едва гледам.

# 642
  • На десетия....
evropa  наистина темата с майките и свекървите е много дълга и различна. Аз съм писала доста пъти, че имаме много проблеми с моята. Вече съм и взела страха така да се каже и не смее много да говори кое било правилно според нея, но пак прави изцепки от време на време. Само не се настройва негативно и според мен всичко ще мине нормално  Hug
Здравче Димана плези език и когато покажа капките за нос. Явно просто всичко трябва да се опита. 
Biskvitka87 аз без да преувеличавам си мисля, че сега растат с дни. Димана ме изненадва приятно и не приятно постоянно. Вчера бях без количка на вън, даже и в магазина ходихме. Пускам я  да взема нещо, тя седи кротко. И след това отидохме на люлки. Тръгваме си вече и тя като се разпищя седна на земята и се сърди. И вкъщи се опитва да прави такива номера, когато и вземем нещо, което не е за игра.
Не знам дали е за хвалене или за оплакване, но започна да я гони един глад. Хапва към 4 някакъв десерт и в 7 вече гладна. Носи лигавници, катери се по столчето за хранене, ако сме вкъщи. На вън не показва признаци да е гладна.
Джудже ние бяхме на куклен театър на един РД. Ами стоя 10 минути и толкова. Те първа ще си задържат вниманието за повече време.
Някой ходил ли е на концертите за бебоци в операта? Там да ли ще седят кротко.
Днес времето ще разкошно. Ще се разходим хубаво. Хубав ден, момичета!

# 643
  • Истанбул
Значи не е само мойто така, всичко трябва да се опита. Радвам се че поне все още не опитва по улицата каквото намери.
Ние вчера цял ден бяхме на вън. Голяма игра, голямо нещо. Определено на вън апетита и е по нисък.
днес видях че има избит зъб от долу, той и е трети. На пъследък много я мъчат пустите зъби. Отгоре венеца и така се е подул че чак ми е жал.
И сега да се похваля, днес сутринта ходихме до магазина. Там Боряна взе два лакочистителя и ги остави по средата на магазина. Аз я помолих да ми ги донесе и да ми помогне да ги наредим. И познайте чак аз се изненадах. Отиде взе ги и ги подреди при другите лакочистители. Чак касиерките се наредиха да я гледат и и се възхищаваха. Това така ме зарадва, ние гоним по палавост Никол и обикновенно в магазин взема нещо и го обръща на игра, аз да я гоня за да го взема.

# 644
Дени и вън иска да опитва всичко. Голямо впечатление му правят боклуците, които са навсякъде по земята  #Cussing out Започва да ги събира и ги хвърля в кошче или някъде, където е решил. Обаче явно е забелязал, че хората лапат цигарите и като види фас иска да го лапа  Sick Още повече, че вижда че аз реагирам бурно и започвам да го гоня. Ама на това нещо не мога да не реагирам... Когато сядаме някъде аз първо правя оборка на района и събирам боклуците  ooooh! Абе мизерни хора сме...

Общи условия

Активация на акаунт