НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Biskvitka87-това за фасовете и Н го прави ,даже и бирени кутийки намира и се опитва да пие -оооо и тук има боклуци -то и туристи много .Не съм споделяла ,но единият ден намерила тубичка -боя червена в тревата и изглеждаше все едно е клала  хора- с приятелката ми я чистихме 10 минути .А онзи ден бутилка добре ,че беше с вода ,щото я изсипа върху обувките си -много преживявания т подобен род имаме  Simple Smile

# 646
Kukumqlka, ние сме ходили два пъти до сега на класическите концерти за бебета и деца от поредицата "Концерти на възглавници".
И преди съм писала, че ги препоръчвам.
Има кратки паузи между всяко изпълнение,когато водещата задава въпроси към децата в залата, а по време на концерта децата могат да танцуват отпред до изпълнителите или си рисуват на земята на едни листи във формата на ноти, върху възглавниците. Или просто обикалят из залата.

Първия път бяхме на клавесинен концерт, но беше по - малък и не съм сигурна, че разбра какво точно става.
Втория път концертът беше пиано- Шопен. Беше като хипнотизиран от музиката, ръкопляскаше и танцуваше отпред до рояла. Не усетихме с мъжа ми как мина 1 час. Със сигурност ще ходим пак.

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 22:07 от Анонимен

# 647
Наскоро пак имаше такъв концерт и аз много се чудех дали да го заведа малкия,но помислих и се отказах.
Той на едно място не може да седи.Не иска да рисува,да си играе с нещо тихичко или да седи гушнат в мен.Голямо диване е и ходи от пакост на пакост.Да ми е жив и здрав. Сигурно обаче ще пробвам да го заведе на такъв концерт. Възглавниците ние ли си ги носим ?

# 648
Djudjeto, там си има възглавници.
Това, че не седи на едно място, не е проблем, защото повечето деца не седят, а се движат из залата. Дори ги приканват да излязат отпред да танцуват, който има желание. Моят като видя другите деца и се залепи до рояла, и танцува, и пляска Simple Smile
Във фейсбук има група "Концерти на възглавници", има и доста снимки от миналите концерти.

# 649
Ние вчера пак ходихме на плаж ,този път с таткото само ,че Николче го подлуди не иска да излиза от водата и повечето време прекарахме на брега  прави цопнали крака в морето и опитващи се да примамим русалката да излиза .Даже с една чашка пий и средиземноморска вода Николче  Simple Smile
Един приятел ни викаше в парка на барче и там площадка -ама аз викам на морето по добре си играе ,хаха баща и вика аааа другият път в парка ти на площадката аз на бира с приятеля  Simple SmileДаже мисля ,да вземем малко басейнче та дано така не тича все към морето и да може и ние да седнем на столче под чадъра -дано само да не са мечти .

# 650
Стефи, не е ли още студена водата. При нас (хем сме на Южното Черноморие) чак юли ми е добре да вляза да се къпя, та и Дени тогава. И аз мисля, че с басейнче ще ви е по-добре. Дени бих го завела на плажа да играе с пясъка още другата седмица, но като знам, че и той ще се засили към водата, ще го отложа. За първо време смятам да му пълня басейнче на терасата на слънце.

# 651
Хладна е ,но има хора да се къпят -аз лично не влизам преди края на май месец ,началото на юни .Николче вече 3-4 път влиза е не истинско къпане но си се мокри и ако падне и си става мокра както трябва .Аз определено се радвам,че не я е страх и не изпитва студ -така ще е по здрава закалява се сама .Сина ми беше страхлив и самата аз изпитвам страх т дълбока вода и това ми пречло да се науча да плувам .Имаше деца по големи дето ги е страх бягат от морето с рев -може би туристи .

# 652
ЕХООООО,къде сте ?Ние ще излезем малко на разходка ,че да изхабим енергията  Simple Smile
http://www.d-rmario.com/?p=574
нещо интересно -аз открих ,че си имам дяволче Фют  Simple Smile
хайде да видим има ли други дяволчета ?Споделете в кои вид откривате вашите ангелчета  Wink?

# 653
  • Пловдив
Хайде още едно дяволче Фют.
Днес тук е ветровито и мрачно.Излезнахме малко на разходка,но за бързо.Ако се оправи следобяд ще излезем за по-дълго.

# 654
  • София
Уф, минавка. След цялото мотаене сутринта успяхме да излезем и ни заваля  на 2 пресечки от нас. Прибрахме се и след малко спря дъждът.   Close
Не можах да определя какъв тип е мойто отроче. Сякаш най-много дяволити черти има ... тръшкане, пищене, сълзи и сополи рукват като река за 1 секунда  #Crazy
Най-новата досада е да стои в банята,  пуска и спира чешмата, откача и закача кърпите. Така 20 пъти, сигурно може и повече,  ако го оставя. Като реши, че иска в банята идва, хваща ме за  ръка и ме води. Ако не му уйдисам следва гореописаното  Confused
"Концерти на възглавници" ми звучи много интересно. Бих искала да отидем с малчо.
И аз завиждам на Стефи за морето. Много  ми се ходи-и-и, не съм го виждала от две години. Ама и тази година трудно ще стане, не са много местата където се радват на клиенти с малко дете и 2 котарака.  Mr. Green

# 655
andi-di  Simple Smile-дай ключ на някой да храни котките и идвайте при нас на плаж  Simple Smile
Това за котките е проблем -една година идва сина тук и една моя приятелка храни .Псле дадх котана на майка ми  Sad,не ми се искаше да я взимаме тук и стана селянка .

# 656
И ние май се причисляваме към Дяволчето Фют.Само че забелязвам,че се притеснява от непознати и е по-предпазлив към непознати и нови неща.
Ние от няколко дни сме постоянно навън. Прибираме се само да ядем и да спим Simple Smile Докато малкия спинка,аз готвя,шетам и пак навън като се събуди Simple Smile
Днес е малко подвеждащо това време.  Свикнахме да излизаме навън и Паруш като се наспи отива и си взима маратонките , носи ми ги и ми вика "Кока" (разходка) или отива до количката и вдига краченце да се качва в нея Simple Smile

# 657
Добър ден -отглеждам аз Нудистка  Simple Smile-каквото и облека го съблича и памперса си сваля и иска гола .Пробвах с памучни гащички и тениска ,но и тях маха -сега си мисля да вземем памперс -гащи дано с тях и е по трудно .Някой ползва ли такива ?И има ли други които си свалят сами дрехите ?Хайде ,обличаме се за n-ти път днес и ще излизаме дано не вземе да се съблича и на Площадката  hahaha

# 658
  • София
Стефи, може да му е топло на детето Wink Нуди-Ники Grinning

# 659
Стефи, ние ползваме понякога памперс гащи. Така като чета за Николче, не мисля,че ще й се опрат да ги свали Simple Smile  
Ние днес имаме малко странен ден. Малкият снощи будува между 03,00 и 06,00 и след това като заспа чал до 10,30. Сега отново заспа и чак не ми се мисли довечера как ще е. Много са му подути долните предни кътници и не му дават спокойствие.
Аз пък от 05,00 съм заразглеждала летни колички и ме човърка дали да не вземем. Simple Smile А мен човърка ли ме нещо, сън не ме лови Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт