НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
andi-di- и брат и ми вика ми топло и е  Joy.По TLC -там мисля беше гледах,че в САЩ има квартали с нудисти даваха предаване за продажби на имоти в тези квартали -даже голф си играят голи  Simple Smile
 iiiveto___- юнака не спи от зъбки ,ти от мерак за лятна количка -страхотен тандем сме  Simple Smile Памперс -гащите са ми последна надежда не ми я убиваййййй  Grinning
Аз все си мисля,че това събличане го прави за да предизвиква внимание -хитра маймунка ми е тя .

# 661
Има ли живииии,,
То имало кой да пише още тук  Simple Smile

# 662
  • София
Стефи, памперс гащите не са мн трудни за събуване. Но са мн еластични на коремчето и може са и по-удобни да дивее. Скоро съвсем ще се стопли при вас и направо  ще махате памперса.
Вчера беше лошо времето,  но трябва да извеждам кучето и сутринта ходихме тримата-аз, кучето и Калина. Ужас...Ашу, както казва моето дете. Едното реве и не ще в количката. Кучето недоволно, защото се бавим и не мога да го пусна, че ако хукне на някъде не мога да зарежа девойката и да го гоня. А Калина е станала невъзможна. И тя е от дяволчетата. Баба и /на ММ майката/ дойде да помага, но не може да се справи с нея никак. С майка ми седи, тя се справя с нея,но все пак се виждат мн често, за разлика от другата баба. голямо забавление сме  Mr. Green

# 663
Ох и аз така мисля,още малко и да я уча на гърне .
И да ви се похваля -яде си вече сама -изобщо не дава да я храня .Проблем е ,че все трябва да е по гъсто ,но за сега се справям-за закуска взех да правя отново каша Милупа,или кус-кус със сиренце.Обяд ориз или само сварени зеленчуци и месце .Даже тези дни яде боб и бях сложила само зърната сварени и морков  Simple SmileКМ също си хапва сама с лъжица .- Има ли други които хапват сами ?

# 664
От 2 да не кажа 3 мес яде абсолютно сама. Даже ако понечиш да и дадеш се сърди дърпа глава и не отваря уста .. Иска си лъжицата. Почнах и аз да ги правя по малко воднисти. И по досадното че трябва да чакам да бъркам да изстине , че няма търпение като види чиния

# 665
На Дени не съм му дала да се пробва да яде сам. Като си представя какво мазало ще стане и изтръпвам. Смятам скоро да го събличам гол и да го оставям да се маже. При него проблемът е, че ако има достъп до храната, гледа да натъпче всичко в устата. Накрая не може да дъвче и всичко изплюва. Явно се притеснява, че някой ще му го изяде. Но това е защото  мнооого обича да яде от нашите чинии, където храната наистина изчезва  hahaha

# 666
Stefi, моят юнак също се храни вече сам. Дори се шегуваме с мъжа ми, че пак сме в отбора на нормално хранещите се хора на вечеря. Всеки си яде и си говорим, мога и чаша вино да изпия спокойно.
От цапането не се трогвам. Слагам му от пластмасовите лигавници с джобовете  отпред, махнала съм килима, който беше под масата и да действа  Wink

# 667
Аз като дойдох пре нашите и майка ми : Ауууу, ама много бързо ядеш. Скоро и тя започна да яде бързо  hahaha То някакси постоянно да си пазиш чинията и чашата и пак да ти бъркат вътре те засилва доста  Laughing

# 668
Бисквитка,искрено ме разсмя Simple Smile  Grinning
Ние все още не можем да с храним сами, иска само лъжичка да си чука с нея в купичката Simple Smile
Стефи, и аз съм решила като се постопли времето да махаме памперса. Но да видим какво ще се случи Simple Smile
От около месец Паруш не иска на малкото гърненце и ползваме голямото с приставка. Понякога казва,че има ако, понякога не.
Иначе вече казва как се казва "Паи" Simple Smile)
И да се похваля с нашето ново возило Simple Smile 
https://market.yandex.ru/product/6322698/ Като тази , но в синьо Simple Smile

# 669
  • София
Бисквитка,  голям смях ме налегна как си пазиш чинията Simple Smile  И аз пазя моята, но съдържанието не отива в коремчето на Калина като при вас, а на пода или в различни посоки. И тя си играе с лъжицата и храната, а не яде.

# 670
  • София
puhelin, Блазе ви, че можете да се храните всички едновременно  Simple Smile
Ех, само моя син ли никакви думички не казва?  "Мама" няма.  Sad Понякога та-те и ба-ба-ба. Обаче казва Ка (Кая), това е немската овчарка на съседите. Mr. Green
Гърнето тотално съм го зарязяла.  Embarassed
Може да яде сам с вилица. С лъжичка разлива, но все пак успява да си сложи нещо в устата.

# 671
  • Истанбул
Здравейте, ние в къщи всички сме леко пролетно настинали. Надявам се скоро да се оправим.
Боряна умее да се храни сама с вилица и с лъжица, но трябва да е много гладна или ястието да и харесва. Иначе започва да си играе с храната. На закуска задължително се храни сама, другите ядения зависи от кефа и.
Анди ди не сте сами и Боряна нищо не казва освен тати, искам, не искам, нещо и нищо. Това е, през другото време устата и не млъква реди ги едни дълги разкази но на бебешки.

# 672
  • На десетия....
Здравче,  да оздравявате бързо.
ММ е болен, вирус някакъв. 4 дни висока температура, болки в мускулите и ужасна кашлица. На антибиотик е , но не виждам да има подобрение.
Анди, и Димана не говори много на разбираем език. Но в последните дни започна да повтаря  разни неща. Ще проговорят и ще искаме да млъкнат поне за малко Simple Smile
До скоро Димана не искаше да яде, сега пък все е гладна. И аз все си го мисля Simple Smile

# 673
  • Истанбул
Кукумялче благодаря, дано и ТМ да оздравее скоро!
Боряна днес има имен ден, но нали сме болни не може да поканим никого, а и времето при нас за съжаление не е много добро и сме си вкъщи. Направих сладкиш но въпреки това чувството ми е все едно не сме празнували. Малко ми е нещастно. Но важното е детето да е живо и здраво, само това си пожелавам!

# 674
Здравче, честит имен ден на Боряна! Понякога най-хубавият празник е само със семейството. Ще имате мнооого празници тепърва да отбелязвате с шумни детски партита  Hug
Нашите планове тотално се провалиха  Tired В последния момент разбрахме, че ще изпращат ММ на обучение за 3 седмици  #Cussing out Ние тъкмо щяхме да се прибираме и вече и двамата нямахме търпение. Сега обаче него като го няма реших с Дени да си стоя при наите,  че поне майка ми много ми помага и ми е голяма почивка. Сега ММ ще ни вземе за няколко дни и другата седмица се връщаме и ще сме тук до края на месеца  Rolling Eyes А на мен вече ми беше мъчно за ММ и да съм си вкъщи, ама поне ще си удължа релакса и тъкмо на време за плажа се прибираме.

Общи условия

Активация на акаунт