Отговори
# 285
Сега ще ви кача снимка на коремчето ми отпреди няколко дни. Сега категорично е по-голям,почнах май с часове да раста Shocked
ААаа..къде трябваше да кача снимка  Blush

# 286
  • София
Добър вечер на всички!  bouquet

Утре е денят,в който ще видя и ще разбера как е бебо. Heart Eyes

Започнах да усещам някакво вътрешно опъване,скованост,някаква топка.... newsm78

Лека вечер от мен!  bouquet

# 287
Качих снимка.

# 288
Здравейте, бъдещи прекрасни и щастливи майчета!
Аз пък съм бъдеща баба на юлско момченце  Grinning
Само се обаждам, че ще следя темата, защото съм много развълнувана и по някакъв начин преживявам отново бременността и раждането си преди далечните 23 години  Laughing
Моята щерка също беше юлско бебе...абе казах ви - имам усещане за дежа вю...

# 289
  • София

Sladurka, как да видим снимката  Thinking

# 290
Снимката е качена в албума в snimka.bg.

# 291
Здравейте и от мен,
бързам да споделя, понеже видях, че имаше притеснения, че и моят корем ту го има, ту се смалява, ту въобще го няма... Ще порасне, няма къде да ходи Wink

# 292
Добре дошли на новите мамчета   bouquet
Моя бебчо го усещам всеки ден по няколко пъти ( от две седмици), снощи за първи път видях с очите си как ми се поду корема при един ритник  Blush  Като усетя веднага се опъвам и замръзвам в очакване на следващите движения  Crazy

# 293
Момичета и аз минала седмица пих АБ Монурал. Щом е назначен от лекар мисля или поне се надявам да няма проблем.
Полижинакс  си слагах в самото начало на бремеността. Просто няма как по-добре да се лекуваме.
Предната бременност постоянно бях на някакви глобули. Тази кандида не ме остави на мира Sad

Аз от две седмици определено си имам коремче.
Да се похваля днес вече съм 5 месец Simple Smile

# 294

Не се ли влиза в пети месец от 17-та седмица?

Аз пък усещам нещо,което не мога да определя-повече като нещо тежко,което се мести под пъпа ми. Като сгъстени газове,все едно Mr. Green,ама едва ли са газове,защото не излизат. Но не е пърхане и гъделичкане като първия път Thinking

# 295
  • София

Не се ли влиза в пети месец от 17-та седмица?

И аз така мисля.

Добре дошла и на нашата баба. Simple Smile Знам, че вълнението е голямо, особено при първо внуче, както е при мен. Моята майка е откачила на цяло.  Joy

# 296
Пък моята майка, която ще става баба за първи път, само повтаря " Ми не мога да разбера, как моето детенце ще има дете "  #Crazy

# 297
sladurka, ninand, nIk19, pospalancho, hope!, Или., благодаря на всички ви, че взехте отношение по моя проблем   bouquet . Изчетох всяко мнение по два пъти и все още съм силно раздвоена, тъй като не искам да разочаровам приятелите ни, но и няма как да предположа в какво състояние бих била около месец след раждането...Иначе със сигурност ще съм доста зле с телосложението. Стартирах от 58кг. и ето ме вече 64кг., а съм едва навлязла в 4-ти месец. Аз ще съм от онези, които качват по 30кг.  Cry
Кристалин, след като прочетох за шуслеровите соли и че имат благоприятно въздействие по време на бременност, реших да започна да ги приемам (ако не помагат, то поне не вредят, доколкото разбрах). Ето откъде взех схемата за прием: http://1-state-of-mind.blogspot.com/2011/07/blog-post_7770.html

# 298
Момичета аз си изчислявам по следната схема написана в по предни страници:

5 месец - 05.02.2015
6 месец - 06.03.2015
7 месец - 07.04.2015 и т.н.

# 299
  • София
От 1 до 4 г.с. - 1 календарен месец
От 5 до 8 г.с. - 2 календарен месец
От 9 до 13 г.с. - 3 календарен месец
От 14 до 17 г.с. - 4 календарен месец
от 18 до 21 г.с. - 5 календарен месец