Отговори
# 420
Виж първо в интернет къде се вади, защото имам чувството, че може само в централната сграда на Стамболийски. Не съм сто процента сигурна обаче.

# 421
  • София
А относно хапването съм на периоди - като ям нещо солено, ми се яде нещо сладко и обратното  Grinning ама аз и преди бременността си бях така...

# 422
  • София
Най- добре ще им звънна утре, да си питам, че да не се разкарвам напразно...

# 423
Или много ти се зарадвах ,че папаш бананова кашичка Heart Eyes и аз мн я обичам  Peace. Също така обичам и попарката със сухари и сиренце. Аз не съм по супите, но пилешката я обичам.
За свети Валентин... Неочаквам нищо защото все още ми е лошо и ми се гади. Предни години сме го отбелязвали поне аз де. Дали ще приготвя вечеря в форма на сърчица с чаша червено вино пред камината на топло или свещи ще запаля и ще танцуваме на някоя любима песен. Купувала съм си и еротично бельо за да го изненадам. Въпроса не е толко в подаръците ми в милите спомени които остават. Пожелавам ви мн хубави спомени за този свети валентин и само положителни емоции и мн да си се обичкате с вашите половинки независимо дали ще го празнувате или не   bouquet

# 424
Кей, и на мен ми излязоха киселини. Предимно вечер и по малко, ама се надявах да се отърва без тях.
Или, моята идея е да му скрия една картичка някъде из чантата за работа или примерно в калъфа на таблета, но това ще е утре или в другиден. И това е всичко. Правила съм го и друг път, а и не честваме този празник, просто искам да му припомня колко го обичам. Крила съм картички и в портфейла, даже още си ги носи там  Heart Eyes А иначе на Св. Валентин ако нямаме какво да вечеряме най-много да излезем някъде да ядем. Преди 2 години така се забавлявахме с младото поколение, което уж на романтична вечеря, а и мъже и жени забити в смартфоните  Laughing
Сладурка, не знам за момичетата, ама с моя момък нямам никакъв апетит. Което засега ме устройва заради страха ми да не надебеля, но пък не е типично за мен - по принцип съм си чревоугодник и никога не съм се съобразявала какво ям  newsm78

Като ми говорите за супи - аз си направих крем от броколи и отивам да си я ям  Flutter

# 425
Ох, и на мен как ми се хапва пилешка супичка, но още не мога да подуша пилешко. Sad Обаче за сметка на това днес се освиних с филии с лютеница и сирене. Сега очаквам да ми се увеличат зверски киселините, но лаком дол, какво да правиш. Simple Smile Ако разберете има ли значение от къде се издава ПИК, моля, споделете.
Аз уважавам Трифон Зарезан, но тази година ще го уважа с чаша вино. Май само ще се поглезя да поръчам нещо готово този път /жалко, че не може да е суши/. bowuu

# 426
Май само ще се поглезя да поръчам нещо готово този път /жалко, че не може да е суши/. bowuu
Може, може. Има вегетариански, със сирене Филаделфия и такива с печено пилешко например. Добра идея.

# 427
Здравейте, момичета! Приемате ли нови? Hug
Термин: 15-ти, полът не го знаем още.
Засега съм минала БХС и нищо друго. Малко съм не-наясно с кога какво следва, доверявам се изцяло на доки, много си я харесвам; последователна е, вдъхва ми кураж, спокойствие и си следи всичко навреме. Насочила съм се към Тина Киркова.
Първите три месеца имах проблеми, отлепване, кървене, лежах, но, да чукна на дърво, всичко се нормализира. Освен желанието за интимност Sad (досега се рових в темите по тоя въпрос; изглежда съм от мноооого малкото, които не са подивели за секс Laughing )
Друго: гадеше ми се от абсолютно всичко, ама всичко! Ядях само препечени филийки с масло. Вече се пооправих, макар че в момента отново усещам някакво повдигане и ми се повдига от повдигане вече Crazy Иначе се боря с глада си за сладко пък тия дни Crazy Главно това ми се яде. Гледам, някаква пилешка супа обсъждате - категорично не!  Naughty  Laughing Но се старая вече да разнообразявам, че ми е жал за дребното като се замисля с какво съм го тъпкала последните месеци. После ще искам да се храни здравословно, ама като е свикнало на шоколади и филийки Crazy Шегувам се! Laughing
Пожелавам на всички лека бременност, здрави и розови бебоци през лятото!  bouquet Heart Eyes

# 428
Или. , предният път си поръчах вегетариански, ама не ми беше същото, бееее! Wink
Може да им дам още един шанс пък. Wink Ако не - Дон Домат в Слатина правят много хубави Чили Кон Карне, Бьоф Строганоф и кюфтенца от леща. Има варианти. Като ще имам киселини поне да са от вкусни нещица.  Joy

Wtbamy, и аз се дразня на правописни пропуски и то много, но не е мястото тук за такива забележки. Stefyyyy така си пише, а и сме група за взаимопомощ. Поне пишем на кирилица. Както каза, обратно към бебчетата.  Peace

# 429
  • София
Добър вечер и от мен! Simple Smile

Цял ден съм с някакво невероятно главоболие и все още продължава. Чувствам се много отнесена. Crazy Следобяда дори прегърнах тоалетната чиния. Sad

Преди бях споменавала, че ме преместиха на ново работно място. Днес си отворих устата да питам за отпуската, понеже имам да чистя стара от 2014 г. След проведения разговор с прекия си ръководител установих, че тя просто иска до последно да си седя.  #Cussing outЕ, тая няма да стане. Сега понеже ще си сменям доки , защото стария е в дълъг болничен , ще пробвам да си отворя устата за болнични. А старата отпуска поне от Човешки ресурси разбрах , че с болничния поради бременност и майчинство мога да си я оставя за след това. Wink Rolling Eyes

Извинявайте , малко се поотнесох... #Crazy

# 430
Здравейте мили мамчета!!!
Благодаря ви за топлото посрещане.
И понеже съм нова може и да съм досадна с въпросите си.
Видях,че има доста мамчета очакващи близнаци и да попитам:какво вземате?аз съм на утрогестан 3 по 2 но шпа 3 по 2,ФК,Магнерот 3 по2 и витамини.Магнерот пия защото получавам контракции.
Ще се радвам ако споделите.
Мисля,че от две седмици вече ги усещам и то най-много вечер когато си легна едно много приятно потупване или пулсиране много ме е яд,че ММ не може да усети нищо,но и това ще стане само живи и здрави.
Лека нощ за сега,че заспивам докато пиша и вероятността да напиша някоя глупост е голяма.

# 431
Здравейте мамчета!

Мен сън не ме лови... Излязоха резултатите от БХС2 и не са добри. Док ми препоръчва амниоцентеза и аз съм в паника. Е, и си поревах порядъчно /бебчо ме повреди и сега мога да си рева за щяло и нещяло/. Ако се съглася ще я правя следващата седмица.

...И киселини си имам... откакто не ми се гади /поне 1 месец/ и без значение какво съм яла - от всичко. Четох някъде че сега растат мигли, вежди и онова мъхче, което после ще опада и затова имаме киселини.

...И пола на бебчо не го знаем... ММ се оказа по-любопитен от мен, но бебчо е срамежлив поспаланче. Днес при док спеше и пак не се видя.

Иначе за св. Валентин ММ май е склонен да празнува - това ще ни е първия 14-ти заедно, което ме учуди. А сега аз се чудя с какво да го изненадам...

Ето оплаках ви се и сега ще се опитам да поспя, че съм на работа... поне съм след обяд та ще имам време ако мога да подремна.

# 432
  • София
ganbg, сега има едни кръвни тестове със същата информативност както амниоцентезата. Риск за теб и бебчо от вземане на кръв на практика няма, а резултатът е на базата на ДНК изследване. Като екстра казват и пола. Единствено цената е солена. Нифти е 1300 лв, значително по-малко от Пренатест, но много повече спрямо амниоцентезата.

# 433
  • до едно тепе
ganbg ти от Пловдив ли беше.  newsm78 Ако си правила БХС в Писанец или друга негенетична лаборатория и си все още в седмиците, в които може да се прави иди до София до Майчин дом и го повтори. Играх го тоя филм с лошото БХС още от 11 г.с.  Скосиха ми нервите точно около Коледа. В Писанеца ми излезе риск по-голям от 1 от 50, а в майчин дом след втория скрининг интегрирания ми риск е 1 от 1600. В негенетичните лаборатории правят само биохимичен,в който не се включват данните на бебето. При мен биохимичния е сравнително висок, но интегрирания е добър и проф. Кременски ми препоръча засега да правя само ФМ и ако има някой маркер за генетично заболяване чак тогава да се подлагам на амнио. И за генетичната лаб. към ВМИ чух недобри отзиви също ooooh!
Е това е форума,в който отговаря проф. Кременски,но ако е така както аз ти го описах по-нагоре това ще му е отговора http://lmpbg.org/new/forum
Хубав ден на всички. Аз отивам на ЖК Laughing

# 434
  • София
За тези, които се интересуват от издаването на ПИК за услугите на НОИ - току що се свързах с тях и за гр. София, издават ПИК само и единствено в централния офис на Стамболийски. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт