Отговори
# 405
  • София
Момичета, утре съм на преглед и да ви кажа НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ да видя бебока Simple Smile Пък ако разберем и пола, ще е голяма радост Simple Smile

# 406
Milkey браво да ни пишеш как е минал прегледа  Wink и аз чакам с нетърпение моя преглед но тои е чак на 19  Sad има почти 2 седмици до тогава.

# 407
  • София
Wink А някой беше споменал за последния видеозон, който се полага, в коя седмица е това?

# 408
Wink А някой беше споменал за последния видеозон, който се полага, в коя седмица е това?
Доколкото знам са 3 пъти по ЗК независимо в коя седмица си. Моята докторка си ме гледа през всичките 9 месеца без да ми иска пари така че сигорно си е и до доктора

# 409
  • София
Само два са - един при записването и един в 5 мес. Три са при рискова бременност.

# 410
  • София
Само два са - един при записването и един в 5 мес. Три са при рискова бременност.

Ясно, явно другото е на добра воля Simple Smile че мен за сега всеки път ме гледат, а са минали три пъти, без да съм рискова бременност.

# 411
Ержебет е права за броя на ехографските прегледи по ЗК. Прилагам линк за една брошура по програма "Майчино здравеопазване", актуална за 2015 г. В нея е описано какво ни се полага. Отворете последния файл от стр. 3 - Приложение 15 от 07.01.2015

http://www.nhif.bg/web/guest/search?p_p_id=search_WAR_qaportlet& … r=true&cur1=3

# 412
  • София
Milkey, така е и аз съм чувала от други мами, че ги гледат повече пъти без парички. При моята обаче не е така. Досега имах два ехографа отгоре - за ранния скрининг и за да видим пола на бебка - два пъти по 50 лв си платих.

# 413
  • София
Кей, като спомена пилешка супа - мога да ям всеки ден по няколко пъти  Laughing

# 414
Пилешка супа? Дайте я насам!   newsm22 Отворил ми е се е един апетит! Цял ден хрупам бисквитки, филийки, компоти, кроасани, маслини... безразборно. Купих си и бебешка бананова каша, много ми е вкусна. Embarassed

Пък аз днес пробвах сайта на НОИ (още известен като Ной Joy), за да си изчисля примерното обезщетение за майчинството. Много удобно имаше цялата информация за мен, не се наложи да въвеждам нищо друго освен термин. Но е за 18 месеца, а нали вече ще е за 24 месеца назад? При мен няма голямо значение де, но да знаете, че не са си актуализирали програмата.

И да питам, готвите ли изненада за половинките за Св. Валентин? Ние (сиреч ММ) уж не го уважаваме много като празник, но в последните години той все нещо ме ухажва по тоя повод. И ми се иска и аз нещо да направя за него. Най-малкото ще му спретна нещо празнично у дома, но може би и малко подаръче. Или да организирам уикенд някъде. newsm78

# 415
  • София
Или, можеш ли да пратиш линк за тази услуга на НОИ?

# 416
  • София
Всъщност го намерих, но трябва да имаш ПИК ;/

# 417
Много сме почитателките на пилешката супа,май-май LaughingИ всякаква супа де,тестено също,направооооо...и варива и картофи. Виж меса-не. Сирена-не(а иначе много обичам/х),млечни всякакви салати-също.
Всичките ли ние чакаме момичета  Grinning

Изненада за Св.Валентин категорично не очаквам,ММ хич не го тачи и разбира,за сметка на Зарезан.

# 418
Милки, наистина ти трябва ПИК. Хубаво е да си вземеш такъв. Става лично, от НОИ, за 5 минути. После можеш да си следиш и болничните, да си проверяваш как те осигурява работодателят и т.н. Идеята му е да не ти рови някой по личните данни, ако по някаква причина ти знае ЕГН-то.

sladurka, тя тая работа с вкуса е като с формата на корема и погрозняването/разхубавяването - нищо общо с пола. hahaha

# 419
  • София
Да, така е Или, още тези дни ще гледам да мина през клона в Младост, дано стане от там да ми издадат  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт