Отговори
# 375
  • София
Днес си купих спортни панталони с висока талия с ластик и връзки.Пробвах ги , устройват ме поне засега.Хубавото е, че има възможност да се отпускат и стягат.

Преди няколко дни си купих списание "9 месеца". Днес успях да го разлистя и попрочета. Определено ми хареса, доста интересно е и смятам да продължа да го купувам.

# 376
  • София
Аз пък два пъти поред купувам списание "Кенгуру". Струва 0,99 лв. И двата пъти беше с подарък - първо календар за новата година, а сега с бебешки мокри кърпички WaterWipes  + книжка за детските болести. Статиите са чудесни. Харесва ми.

# 377
Или, ММ има срии на кръста, така че явно могат да се появяват навсякъде.
Дотмот, най-вероятно до края ще е магнезия. Радвай се поне, че не ги усещаш. Щото аз си ги усещам вече и само ме стряскат. Вчера например имах 3 за 20 минути и се чудех вече какво да правя...

Да вметна нещо по повод на апартаментите - голям апартамент - големи проблеми, голямо чистене.  Peace

Сутиените на Х&М според мен си заслужават цената. Около 25лв са. А от там днес си взех един пуловер и една жилетка, все дълги. Че целия ми наличен гардероб е от впити и къси пуловерчета и коремът вече почва да ги разширява и щръкват  Crazy

# 378
Добре дошла, Hopsun. Лека и безпроблемна бременност Simple Smile

И аз имам нужда от нови панталони... Клиновете, уж ги купих с висока талия и по голям размер, а вече ми стягат на корема. #Crazy Трябва да намеря нещо без ластик на корема, че иначе няма да мога да си смогна с дрехи. И за сутиени трябва да мисля... Купих си един за кърмачки, ама май не съм си уцелила размера (а уж го пробвах) и не ми е супер удобен. Ако имам късмет може да успея да го ползвам след като родя, ако не ми порастнат много гърдите Simple Smile За сега си карам със спортните бюстиета. За щастие ММ има коремче, та поне блузи мога да не си купувам - ще ползвам неговите Mr. Green Вчера пак го бъзиках на тая тема, а той вика "Е, стига де! Ще ме накараш да отслабна!" Laughing

Няколко пъти го гледах това списание "9 месеца" и все се чудя да си купя ли, да не си ли купя. Хич не обичам списания, но може пък да го пробвам Simple Smile

Кира, и ние сме на тоя етап от строежа, само че при нас архитекта на общината прави проекта, а друг само ще го подпише про форма. Отвратително е в чиновническите срещи - лакомия за пари. Ако се обърнеш към друг, ще те мотаят с години.
Ние ще дострояваме, къщата ни е малка, купихме я за съботно-неделни купони, пък взе, че ни хареса да живеем на въздух. Последния път се ядосах и му казах на архитекта, че и второто ни бебе ще се роди, докато тръгнем да строим.
Ох, намерих си сродна душа и се разприказвах.
Кей, мога само да ви пожелая успех и да си стискаме взаимно палци да станат по бързо нещата Simple Smile Ние уж сме с връзки - свеки е ВИК проектант и познава почти всички в бранша. Представям си ако не ги познаваше - щяхме съвсем на никъде да сме Crazy ooooh! Нашето в момента е една спалня с кухня и дневна. Малко ще ни е за трима и ще се наложи да преправяне на остъклената веранда на стая. За щастие се води временна постройка и няма да ни тормозят с проекти поне за това. Когато построим истинската къща ще трябва да го съборим, разбира се, че имаме лимит на застроената площ, но като гледам с каква скорост се движи документацията няма да е скоро Mr. Green

# 379
  • София
Добро утро  наспахте ли се момичета,вече съм си направила сутрешното кафе и се разсънвам Simple Smile

# 380
  • София
Добро утро и от мен момичета! Simple Smile

Аз се събудих зверски гладна. Понякога имам чувството, че ям прекалено много, но какво да направя. Вече съм + 2 кг.  Simple SmileДаже според калкулатора за килограмите дори съм по - слаба с около половин или един кг. Mr. Green

А сега пия кафенце.  Blush

# 381
Аз сега стигам до кафето. Добро утро в 11 часа. Laughing

Наточила съм се за пазаруване на боя днес, пък да видим.
Или, ММ има срии на кръста, така че явно могат да се появяват навсякъде.
Е това вече е прекалено! Явно няма спасение по никакви части от тялото. Tired

Списанията няма ли ги онлайн? Много мразя да давам пари за хартиени носители. Само книги купувам, и детето като поиска списание, но се замислям сериозно за електронна книга. Ако може да се спести хартия и място за съханение на хартията, ще е най-добре. (малко извън темата, но се замислям и да сканирам всичките й учебници и да си ги носи и чете на таблет. Нямате представа колко тежи раницата на една второкласничка. ooooh!)
"9 месеца" не съм го купувала, но ходех на лекциите им. Много полезни, наистина. Препоръчвам на всички, на които им е за пръв път особено. Научих неща, които ги нямаше по форумите. За самото раждане, за кърменето, за къпането, за обличането, за някои често срещани здравословни проблеми с бебчетата, за възстановяването и т.н. И се запознах наживо със съфорумки, рисувахме по коремчета, после разхождахме заедно бебчетата... Много приятно беше. Peace

# 382
Кира, стискам палци да не ни бавят и двете много!  Hug

Аз от снощи съм на АБ, азакс - стрептококи на микробиологията. Прочетох листовката и категорично не се препоръчва за бременни. Много ми е стегнато на душата, дано док си знае работата и не навредим на бебка.  Praynig

# 383
  • София
Относно лекциите на 9 месеца, изглеждат интересни темите, но от кога според вас можем да се пуснем, на мен рано ми се струва още?  Thinking

# 384
Здравейте, момичета! Скоро не съм писала, но ви чета постоянно  Simple Smile
Сега като гледам много от вас пият магнезий, заради контракции, а аз дори не знам какво представляват, как ги усещате? Пия витамини Пренатал на Джеймсън и те съдържат 100 мг магнеций.
На мен не са ми вземали вагинален секрет за изследване. Може би ще е следващия път...
Изследванията ми бяха много добри, следя си стриктно хемоглобина, тъй като преди години имах проблеми с желязодефицитна анемия и във 2 месец беше 140, сега - 129, което е добре, в граници и дано няма тенденция към падане. Ще трябва да включа червеното цвекло почи всеки ден в менюто си.
За пола на детето не беше сигурен моя гинеколог и началото на март на 4Д ще го разберем, чак тогава..
В момента си мисля да си купя някоя книга за бременността и първите годинки след раждането, проучвам пазара, както се казва, но ако имате някакви препоръки, ще се радвам Simple Smile
Иначе аз се мажа с Мустела с двойно действие против стрии, кожата ми е много мека, но ще си проличи чак в 9тия месец, каза някой от вас. Но доколкото съм чела, ако се мажем и не ядем за двама, няма да имаме проблем със стриите Simple Smile

# 385
Относно лекциите на 9 месеца, изглеждат интересни темите, но от кога според вас можем да се пуснем, на мен рано ми се струва още?  Thinking

Гледах програмата за февруари за Варна, минала е една лекция, можем да хванем следващите. Не знам през колко време ги провеждат обаче, тъй като ми се иска да ги хвана от самото начало.

# 386
  • София

JulySi      , аз лично ти препоръчвам книгата на Мари - Клод Дьолае - "Аз съм бременна" , но за съжаление засега за след раждането нищо не мога да ти препоръчам. Simple Smile

# 387
На 12.02. четвъртък ще има лекция на 9 месеца от 10ч. в Mall Varna в Capella Play

# 388
Изписах не знам колко реда и тъкмо да ги постна и проклетия форум ми изтри мнението  Crossing Arms Ами сърдита съм му.

# 389
Кристалин   И на мен ми се случва вече няколко пъти  Crossing Arms 

Общи условия

Активация на акаунт