Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 538
  • 144
  •   1
Отговори
# 15
Разбира се че има Grinning Grinning Grinning

# 16
  • Пловдив
   Аз бих предпочела букет от цветя без украси.
5-7 9 или повече цветя, които дамата харесва с една панделка са достатъчни.
Красотата на цветята е в самите тях, не в сложните букети.

# 17
Действай направо ,не си хаби букета  Joy

# 18
Букет от 18 рози. При връчването можеш да обясниш, че си искал да е с толкова рози, на колкото години е тя. Ако не е ученичка, ще се зарадва.  Laughing

# 19
Лилиумите са хубави, но често ги слагат в погребални букети. Аз ги свързвам с това и не бих искала да ги получа като подарък.
Рози и лилиуми не смесвай никога, твърде са различни.
Бих предложила да й подариш пролетни цветя. По-непретенциозно и искрено изглежда, по-неангажиращо дори. Ако някой мъж ми се появи с букет червени рози на много ранен етап, аз лично ще застана нащрек.
И за нищо на света не реди рими. Както стана ясно, на повечето жени това им е смешно и не биха те взели насериозно. Като се опознаете и разбереш дали й допада, чак тогава стихоплетствай.

Тази тема не ми се струва много искрена, прощавайте. Още не се познават, дет' се вика, а той вече бижута е приготвил и букет ще купува. Прилича ми на анкета на цветарски магазин.  Laughing

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 23:59 от Songes

# 20
Букет от 18 рози. При връчването можеш да обясниш, че си искал да е с толкова рози, на колкото години е тя. Ако не е ученичка, ще се зарадва.  Laughing

Букета ако бъде от рози ще бъде над 25(на колкото години е и ТЯ , без да уточняваме точно Grinning )

# 21
Тази тема не ми се струва много искрена, прощавайте. Още не се познават, дет' се вика, а той вече бижута е приготвил и букет ще купува. Прилича ми на анкета на цветарски магазин.  Laughing
ШШШШШТ!  smile3505
Не разваляй забавата!

# 22
Лилиумите са хубави, но често ги слагат в погребални букети. Аз ги свързвам с това и не бих искала да ги получа като подарък.
Рози и лилиуми не смесвай никога, твърде са различни.
Бих предложила да й подариш пролетни цветя. По-непретенциозно и искрено изглежда, по-неангажиращо дори. Ако някой мъж ми се появи с букет червени рози на много ранен етап, аз лично ще застана нащрек.
И за нищо на света не реди рими. Както стана ясно, на повечето жени това им е смешно и не биха те взели насериозно. Като се опознаете и разбереш дали й допада, чак тогава стихоплетствай.

Да ти кажа и на мен ми е странно. Досега не ми се беше случвало. Нещо като любов от пръв поглед. Букета и бижута, на теб може да ти се струват много за начало, на мен пък ми се струват малко Wink . Много ясно че няма за щяло и за нещяло да подарявам такива неща, но смятам че има повод. Знам че и една роза стига, ама какво да кажа увлечение...

# 23
Авторе, ще ни опишеш ли момата събудила в теб тези тъй възвишени чувства?

И, моля ти се, кажи ни колко кг  е момата? Това е от една съседна тема.

# 24
Предполагам, че не е недоклатен глиган с анцунг.

# 25
Аз ти казвам, че една разумна и още невлюбена в теб жена би се учудила, най-малкото, а може и да избяга. И ние получаваме цветя и бижута, но на мен почнаха да ми ги подаряват няколко месеца след началото и ми се струва нормално. Ако приемем, че си искрен Wink, карай я по-кротко. Иди при тая жена и й кажи нещо мило.
Или направо казвай за кого правиш проучването! Grinning

# 26
За градините на императрица Шалимар... Вземи и направо един Герлейн. Не се ли впечатли, я пускай по тънката лайсна, левачка ...

# 27
Почти всичките ми сериозни връзки са започвали с красив букет на първа любовна среща (изобщо не се шегувам), ни съм се плашила, ни бягала. Уточнявам "любовна", защото не е срещата, на която се запознаваме или тази, на която сме на неангажиращо дружеско кафе. Този тип срещи не се броят.

# 28
Момичето бих я нарекъл по скоро Дама. Тя не слаба не е и пълна. Може би около 1.75 около 60 кг. Облича се стилно, знае как да се държи, как да те погледне. В нея има чар,  примерена доза сексапил, леко кокетна, леко срамежлива. Аз имах два много твърди принципа момиче което е обвързано и момиче което е по голямо от мен да не поглеждам, но както казах по-горе любов. Почти веднага разбрах дали е свободна(и имах късмет Stuck Out Tongue ), но на колко години е разбрах малко по-късно... с няколко години по-голяма. С първото компромис никога не бих направил, но се оказа че второто е незначително... Колкото за анцуга, досега с такУва нещо не съм я виждал.

# 29
За градините на императрица Шалимар... Вземи и направо един Герлейн. Не се ли впечатли, я пускай по тънката лайсна, левачка ...
Аз използвам Герлейн, но да и подаря парфюм, според мен си е направо самоубийство. За да подариш не една жена парфюм, трябва да си прекарал доста повече време с нея да си разбрал какви нотки от парфюми обича. Аз за съжаление нито имам толкова чувствителен нос, нито имах толкова време за да разбера какви парфюми обича. Бижуто го избрах според бижутата които носи, с цветята ще налучкам, за чувствата ще се надявам ...

Общи условия

Активация на акаунт