Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 372
  • 145
  •   1
Отговори
# 15
Някое кристалче Сваровски няма ли? Само един гол букет ли?

# 16
Разбира се че има Grinning Grinning Grinning

# 17
  • Пловдив
   Аз бих предпочела букет от цветя без украси.
5-7 9 или повече цветя, които дамата харесва с една панделка са достатъчни.
Красотата на цветята е в самите тях, не в сложните букети.

# 18
Действай направо ,не си хаби букета  Joy

# 19
Букет от 18 рози. При връчването можеш да обясниш, че си искал да е с толкова рози, на колкото години е тя. Ако не е ученичка, ще се зарадва.  Laughing

# 20
Лилиумите са хубави, но често ги слагат в погребални букети. Аз ги свързвам с това и не бих искала да ги получа като подарък.
Рози и лилиуми не смесвай никога, твърде са различни.
Бих предложила да й подариш пролетни цветя. По-непретенциозно и искрено изглежда, по-неангажиращо дори. Ако някой мъж ми се появи с букет червени рози на много ранен етап, аз лично ще застана нащрек.
И за нищо на света не реди рими. Както стана ясно, на повечето жени това им е смешно и не биха те взели насериозно. Като се опознаете и разбереш дали й допада, чак тогава стихоплетствай.

Тази тема не ми се струва много искрена, прощавайте. Още не се познават, дет' се вика, а той вече бижута е приготвил и букет ще купува. Прилича ми на анкета на цветарски магазин.  Laughing

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 23:59 от Songes

# 21
Букет от 18 рози. При връчването можеш да обясниш, че си искал да е с толкова рози, на колкото години е тя. Ако не е ученичка, ще се зарадва.  Laughing

Букета ако бъде от рози ще бъде над 25(на колкото години е и ТЯ , без да уточняваме точно Grinning )

# 22
Тази тема не ми се струва много искрена, прощавайте. Още не се познават, дет' се вика, а той вече бижута е приготвил и букет ще купува. Прилича ми на анкета на цветарски магазин.  Laughing
ШШШШШТ!  smile3505
Не разваляй забавата!

# 23
Лилиумите са хубави, но често ги слагат в погребални букети. Аз ги свързвам с това и не бих искала да ги получа като подарък.
Рози и лилиуми не смесвай никога, твърде са различни.
Бих предложила да й подариш пролетни цветя. По-непретенциозно и искрено изглежда, по-неангажиращо дори. Ако някой мъж ми се появи с букет червени рози на много ранен етап, аз лично ще застана нащрек.
И за нищо на света не реди рими. Както стана ясно, на повечето жени това им е смешно и не биха те взели насериозно. Като се опознаете и разбереш дали й допада, чак тогава стихоплетствай.

Да ти кажа и на мен ми е странно. Досега не ми се беше случвало. Нещо като любов от пръв поглед. Букета и бижута, на теб може да ти се струват много за начало, на мен пък ми се струват малко Wink . Много ясно че няма за щяло и за нещяло да подарявам такива неща, но смятам че има повод. Знам че и една роза стига, ама какво да кажа увлечение...

# 24
Авторе, ще ни опишеш ли момата събудила в теб тези тъй възвишени чувства?

И, моля ти се, кажи ни колко кг  е момата? Това е от една съседна тема.

# 25
Предполагам, че не е недоклатен глиган с анцунг.

# 26
Аз ти казвам, че една разумна и още невлюбена в теб жена би се учудила, най-малкото, а може и да избяга. И ние получаваме цветя и бижута, но на мен почнаха да ми ги подаряват няколко месеца след началото и ми се струва нормално. Ако приемем, че си искрен Wink, карай я по-кротко. Иди при тая жена и й кажи нещо мило.
Или направо казвай за кого правиш проучването! Grinning

# 27
За градините на императрица Шалимар... Вземи и направо един Герлейн. Не се ли впечатли, я пускай по тънката лайсна, левачка ...

# 28
Почти всичките ми сериозни връзки са започвали с красив букет на първа любовна среща (изобщо не се шегувам), ни съм се плашила, ни бягала. Уточнявам "любовна", защото не е срещата, на която се запознаваме или тази, на която сме на неангажиращо дружеско кафе. Този тип срещи не се броят.

# 29
Момичето бих я нарекъл по скоро Дама. Тя не слаба не е и пълна. Може би около 1.75 около 60 кг. Облича се стилно, знае как да се държи, как да те погледне. В нея има чар,  примерена доза сексапил, леко кокетна, леко срамежлива. Аз имах два много твърди принципа момиче което е обвързано и момиче което е по голямо от мен да не поглеждам, но както казах по-горе любов. Почти веднага разбрах дали е свободна(и имах късмет Stuck Out Tongue ), но на колко години е разбрах малко по-късно... с няколко години по-голяма. С първото компромис никога не бих направил, но се оказа че второто е незначително... Колкото за анцуга, досега с такУва нещо не съм я виждал.

Общи условия

Активация на акаунт