и кому са нужни всички тези циркове? 
. Колко лесно казваш че аз не разбирам какво е романтика. Може наистина да не разбирам, но смело мога твърдя че и ти не разбираш. Какво е романтиката "Songes" ?! Двойка която вечеря в хубав ресторант с хубава музика?! Двойка седяща на поляната върху одеяло хапваща кроасани и пийваща лимонада?! Двойката седяща на бара пиеща бира и слушаща рок?! Коя си ти, за да ми казваш "не знаеш какво е романтика, не знаеш къде да я търсиш, следователно не можеш и да я дадеш." За пореден път се убеждавам че ти си една елементарна женица, която се опитва да се прави на много разбираща и веща 
. Браво!!! Не мога да разбера какво общо има това с моя случай?! Да не си помисли че като съм подарил един средно голям букет, бонбони и едно колие, смятам че съм направил мега-ултрата голяма изненада. Да може да е кич. Да може да е пресилено. Много добре знам как лицето на жена може да грейва, от един най-обикновен букет от пролетни цветя собственоръчно набран (от личен опит, представяш ли си
), тъй че съм съгласен напълно "Ice Queen" и много други които писаха досега. Аз исках да изненадам това момиче с няколко традиционни(на твоя език клиширани подаръци). Искаш ли идея за не традиционен подарък?! Кошница по средата с живо цвете орхидея, а около цветето аранжирано с цветя бонбони. Това върви в комплект с хубава книга и бутилка вино. Аз не исках да съм не традиционен , но не исках и да подаря " нещо малко, но много от сърце"
.
.Много жени и момичета ме критикуваха (че даже и мъже). Но те критикуваха това което ще направя. Затова аз уважавам тяхното мнение. Те обаче нямаха безочието да използват изрази граничещи с обиди и да ме сравняват с други персони, и видите ли "този гаден манипулатор ми е ясен"
. Позна обаче за едно
, не съм интересен
. Макар че тук следва да ти задам въпроса " Какво значи да си интересен?"
). И да те открехна Умнице че повечето нормални хора които видят 25 годишен да зарибява 14-16 годишни Момиченца ще го сметнат за педофилия, но ти това няма как да го разбереш защото не четеш докрай
. Това е извращение. Също както въведоха в църквите да палиш свещи за пари и за здраве . Препоръчани теми