Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 362
  • 145
  •   1
Отговори
# 135
По моя случай с безумния ключ - подаряващият не беше никаква "романтична натура", още по-малко "ранима душа". Беше умел манипулатор, имитиращ по-горните. Всичко това съчетано с много лош вкус за аксесоари Laughing Та, моля ви, спрете да го съжалявате, не заслужава.

Към автора: що не си каза още в началото, че е за рожден ден, можеше да получиш много по-адекватни съвети за подарък. Защо ли ми се струва, че това е поредната тема, пусната от скучаещ представител на мъжкия пол, където противоречията навеждат на мисълта, че е поредната пързалка. Научете се, бе момчета... Не ви минават номерцата и толкоз!
Реално погледнато аз не ви излъгах, просто не казах цялата истина Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Самата тема беше елементарна "Кой букет би ви впечатлил повече?" . Отдолу написах с малко несполучливи рими истината "Да направя искам впечатление, затова ви моля за съдействие. Ще изпратя аз букет(не ще дам лично, а че ще и изпратя)...". Просто прикрих че букета ще е за рожден ден заедно с няколко допълнителни неща, които по късно споменах. Какво толкова трудно беше всяка една от вас да каже какво и харесва(някои го направиха  Hug ) и толкоз. Трябваше да обърнем тази тема на един лек дебат с "леки" обиди от определени личности, затова че съм манипулатор и какви ли не още заговори и други интересни неща. Покрай любовните ми "трепети" бях забравил че има хора които се сблъскват с интриги, хора които плетат интриги (света става малко по розов когато сте силно влюбени, спомняте ли си...). Моята цел беше да направя подарък на момичето, да и направя деня по-весел и хубав и в същото време да намекна леко някои неща  Laughing . Разбрах че за хората които са свикнали да виждат само манипулатори и интриганти, тази тема ще бъде поредната създадена от "скучаещ представител на мъжкия пол". За хората които не знаят какво е романтика или я ненавиждат, ще ми се присмиват. Знаех и че ще има хора които са им правили такива жестове и изненади, ще споделят своето мнение и виждане. Точното от последните търсих помощ и за мое щастие се оказа че има още такива.

П.С. Скъпа "Helloweenka" не помислих, за това че човека който ти подарил "ключа" може да е такъв, какъвто го описа. Аз ненавиждам такива хора и гледам да стоя настрана от тях. Такива хора трябва да се мачкат леко казано.

# 136
Не е истина какви комплексари бродят из форума!  Crazy  Joy

# 137
Само комплексари ли? Нали, за това е форум, да продят всякакви... Всеки луд с номера си. Бележи точка, щом успя да върже толкова хора...

# 138
Дали отсрещната страна седи така пред монитора -  smile3508 и кому са нужни всички тези циркове?  Crazy

Но от темата все пак могат да се извадят и полезни неща - масово жените предпочитат спонтанност, изкрени подаръци и букети. Помпозността не е най-важна.
Да, никой няма да върне 1001 рози + диамантена гривна, но пък букет кокичета могат да застрелят много по-дълбоко в сърцето.  Wink

# 139
Жените във форума. Следя темата "За и против чалгата" - тук определено сме против, но навън има много За. Подаръкът е определено чалга, залог за бъдещи очаквания - черен джиб. 

# 140
Разбрах че за хората които са свикнали да виждат само манипулатори и интриганти, тази тема ще бъде поредната създадена от "скучаещ представител на мъжкия пол". За хората които не знаят какво е романтика или я ненавиждат, ще ми се присмиват. Знаех и че ще има хора които са им правили такива жестове и изненади, ще споделят своето мнение и виждане. Точното от последните търсих помощ и за мое щастие се оказа че има още такива.
Дори най-ужасният манипулатор, който се опитваше да ми бърка в мозъка, ми направи много по-неповторими изненади, отколкото е букет рози/лилиуми/и двете.
Ледената кралица много добре ти каза за кокичетата.

За последен път ти казвам, че не знаеш какво е романтика, не знаеш къде да я търсиш, следователно не можеш и да я дадеш. Истинският мъж не предразполага към подигравки и презрение. Той смирява и най-острата жена, смекчава и ръбовете. Карикатурата на мъж, дори да предлага 100 рози, дори да е червив с пари, със самото си съществуване я кара да вилнее и беснее. Жените тук ще ме разберат.
Не изчетох цялото ти обръщение към мен, но по начина ти на мислене и изразяване съдя, че не си особено интересен мъж и клишираният ти подарък би събудил само присмех, в най-добрия случай - съжаление. Ако пробваш сред 14-19-годишни момичета, може някоя и да ти върже, признавам.

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 18:59 от Songes

# 141
Разбрах че за хората които са свикнали да виждат само манипулатори и интриганти, тази тема ще бъде поредната създадена от "скучаещ представител на мъжкия пол". За хората които не знаят какво е романтика или я ненавиждат, ще ми се присмиват. Знаех и че ще има хора които са им правили такива жестове и изненади, ще споделят своето мнение и виждане. Точното от последните търсих помощ и за мое щастие се оказа че има още такива.
Дори най-ужасният манипулатор, който се опитваше да ми бърка в мозъка, ми направи много по-неповторими изненади, отколкото е букет рози/лилиуми/и двете.
Ледената кралица много добре ти каза за кокичетата.

За последен път ти казвам, че не знаеш какво е романтика, не знаеш къде да я търсиш, следователно не можеш и да я дадеш. Истинският мъж не предразполага към подигравки и презрение. Той смирява и най-острата жена, смекчава и ръбовете. Карикатурата на мъж, дори да предлага 100 рози, дори да е червив с пари, със самото си съществуване я кара да вилнее и беснее. Жените тук ще ме разберат.
Не изчетох цялото ти обръщение към мен, но по начина ти на мислене и изразяване съдя, че не си особено интересен мъж и клишираният ти подарък би събудил само присмех, в най-добрия случай - съжаление. Ако пробваш сред 14-19-годишни момичета, може някоя и да ти върже, признавам.

"Songes" за пореден път се убеждавам колко си "умна" и как всичко знаеш и разбираш  Peace . Колко лесно казваш че аз не разбирам какво е романтика. Може наистина да не разбирам, но смело мога твърдя че и ти не разбираш. Какво е романтиката "Songes" ?! Двойка която вечеря в хубав ресторант с хубава музика?! Двойка седяща на поляната върху одеяло хапваща кроасани и пийваща лимонада?! Двойката седяща на бара пиеща бира и слушаща рок?! Коя си ти, за да ми казваш "не знаеш какво е романтика, не знаеш къде да я търсиш, следователно не можеш и да я дадеш." За пореден път се убеждавам че ти си една елементарна женица, която се опитва да се прави на много разбираща и веща Wink
    Говориш ми за някакви неповторими изненади, които са ти правили  Grinning Grinning Grinning . Браво!!! Не мога да разбера какво общо има това с моя случай?! Да не си помисли че като съм подарил един средно голям букет, бонбони и едно колие, смятам че съм направил мега-ултрата голяма изненада. Да може да е кич. Да може да е пресилено. Много добре знам как лицето на жена може да грейва, от един най-обикновен букет от пролетни цветя собственоръчно набран (от личен опит, представяш ли си Grinning ), тъй че съм съгласен напълно "Ice Queen" и много други които писаха досега. Аз исках да изненадам това момиче с няколко традиционни(на твоя език клиширани подаръци). Искаш ли идея за не традиционен подарък?! Кошница по средата с живо цвете орхидея, а около цветето аранжирано с цветя бонбони. Това върви в комплект с хубава книга и бутилка вино. Аз не исках да съм не традиционен , но не исках и да подаря " нещо малко, но много от сърце" Wink.
   Разбираш ли "Songes" ?! Ти не ме дразниш защото се правиш на голямата умница и разбирачка. Такива като теб ги има под път и над път. Почти всеки ден се сблъсквам с подобни индивиди като тебе. Дразниш ме с това че имаш нахалството и наглостта да твърдиш че си ме опознала и си ме разбрала  Joy .Много жени и момичета ме критикуваха (че даже и мъже). Но те критикуваха това което ще направя. Затова аз уважавам тяхното мнение. Те обаче нямаха безочието да използват изрази граничещи с обиди и да ме сравняват с други персони, и видите ли "този гаден манипулатор ми е ясен"  Wink. Позна обаче за едно  smile3501 , не съм интересен  smile3521. Макар че тук следва да ти задам въпроса " Какво значи да си интересен?"

П.С. Противно на твоите очаквания момичето прие подаръците и им се зарадва(тук може да се оправдаеш че го е направила от съжаление или че не е нормална жена Wink ). И да те открехна Умнице че повечето нормални хора които видят 25 годишен да зарибява 14-16 годишни Момиченца ще го сметнат за педофилия, но ти това няма как да го разбереш защото не четеш докрай Wink

# 142
Явно си подхождате. Тъпанар и златотърсачка. Кво да ти обясняваме. 

# 143
Явно си подхождате. Тъпанар и златотърсачка. Кво да ти обясняваме. 
Права си "Трещерица" няма КВО да ми обяснявате Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Само неразбрах как реши че тя е златотърсачка?! Може би защото прие подаръците, вместо да се обиди и уплаши както явно би постъпила всяка "нормална" жена  Rolling Eyes

# 144
...
ма малко по-бяло и с повече камъчета. И ОГРОМНО!!! ...
Хахахха, якоо: )) Верно ли не прие подаръка? Как му го върна?

А как да го приеме?
Нали се сещаш, че или ще си го плати после сама, или той ще си го вземе.
Само глупачка би приела диаманти от полупознат.

Скрит текст:
Както казва една позната: "те циците им взимат, та от мерцедесите няма да ги свалят."

# 145
...
ма малко по-бяло и с повече камъчета. И ОГРОМНО!!! ...
Хахахха, якоо: )) Верно ли не прие подаръка? Как му го върна?

А как да го приеме?
Нали се сещаш, че или ще си го плати после сама, или той ще си го вземе.
Само глупачка би приела диаманти от полупознат.

Скрит текст:
Както казва една позната: "те циците им взимат, та от мерцедесите няма да ги свалят."

"Ли Лу" ако правилно съм разбрал "Helloweenka" този ключ едва ли е бил истинско бижу.  Колкото за подаръците, незнам кога и кой опорочи техния смисъл. Подаръка се прави от сърце за да зарадваш любим човек. Тези неща които след като се заплащат или след това се връщат това ... незнам как да го опиша   Thinking . Това е извращение.  Също както въведоха в църквите да палиш свещи за пари и за здраве .

Общи условия

Активация на акаунт