Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 364
  • 145
  •   1
Отговори
# 120
АВТОРАААА.......... - В крайна сметка какъв букет купи ???  Grinning Grinning Grinning Grinning
 Каква беше реакцията на момичето?? Стана ли заварката??? Grinning Grinning Party Party Party
Аз пак да попитам???
Ние тук се скъсваме със съвети, а автора мълчи....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

# 121
Aвторът е завел вече възлюбената на околосветско пътешествие! Не ги мислете!  Laughing

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще и къса орхидеи на таитянския бряг Laughing

# 123
Офффф, на мен един мушмул ми беше поднесъл ей тая гад:

ма малко по-бяло и с повече камъчета. И ОГРОМНО!!! И естествено с думите, че това е ключът към неговото сърце, произнесени с толкова патос, ще кажеш, че ключ за мезонет ми връчва.
Дали го приех, как мислите  Mr. Green

P.S. Не обърнахте достатъчно внимание, че авторът живее "с наЩе" и охотно приема финансова подкрепа от тях.

# 124
  • София

ма малко по-бяло и с повече камъчета. И ОГРОМНО!!! И естествено с думите, че това е ключът към неговото сърце, произнесени с толкова патос, ще кажеш, че ключ за мезонет ми връчва.

P.S. Не обърнахте достатъчно внимание, че авторът живее "с наЩе" и охотно приема финансова подкрепа от тях.
Хахахха, якоо: )) Верно ли не прие подаръка? Как му го върна?

# 125
Ами, постоях известно време втрещена от гледката на чудовищния ключ а.к.а сърце, като през главата ми мина ужасяващата мисъл, че ако го приема, ще трябва да се окича с него поне веднъж, за да не обидя подаряващия. Пред тази алтернатива, предпочетох да го откажа.
Как, как, ами бях брутално откровена и изсъсках: "Ама ти наистина ли си мислиш, че бих сложила това нещо? Какво в моя стил на обличане те наведе на тази мисъл?" Наистина исках да знам дали в мен има нещо, което подсказва, че бих увесила на врата си осемсантиметрово основание хората да ме избягват отдалеч. А и не бях заинтересувана да стана ключодържател на сърцето на подаряващия.
Предполагам, че след мен има друга невинна жертва, която е получила това недоразумение.  Laughing

# 126
Май в това
Цитат
А и не бях заинтересувана да стана ключодържател на сърцето на подаряващия.

е бил по-големият проблем.  Laughing

Кичозно е, наистина, но аз бих се окичила с него два-три пъти да зарадвам ключалкодържателя. Но само ако и аз съм достатъчно хлътнала, иначе не бих се мъчила.

# 127

Бих го приела. Щях да го използвам за катарама на колан или за отварачка. Не е трябвало да го нараняваш така.

# 128
  Интересно, аз пък приемам всякакви дарове от такъв характер, кичозни или не. Не съм в състояние да секна порива на някой момък, само защото има лош вкус, неудобно ми е някак...

# 129
  • Варна
И моя мъж има изключително лош вкус,но сърце не ми позволява да го нараня.Правя щастлива физиономия,нося го няколко дни и изчезва мистериозно или се скъсва случайно.....

# 130
  Интересно, аз пък приемам всякакви дарове от такъв характер, кичозни или не. Не съм в състояние да секна порива на някой момък, само защото има лош вкус, неудобно ми е някак...

И аз така.  Peace Човека по неговия си вкус се опитва да ме зарадва. Е не е шепа диаманти, ама пък има готина закачка това с ключа.  Peace

# 131

Скъпи майки, жени,момичета и клюкарки да си призная леко ви подведох  smile3518 smile3518, за което искам да се извиня предварително, но се опасявах че с късмета на Мърфи можеше една от вас да е "ТЯ" и като свърже въпроса с предстоящата дата да се усети че става въпрос за нея(може да ви се стори смешно но съм виждал подобна ситуация) . Подаръците които подготвих букета, бонбоните, колието не бяха за първа среща, бяха за рождения ден на красивото момиче. Букета в крайна сметка се състоя от 30-тина красиви рози които дамата прие и беше много приятно изненадана. Бонбоните изяде(предполагам поне Grinning Grinning ), а колието си го носи. Благодаря на всички и за положителните коментари и за отрицателните и за прекрасните идеи които споделихте. Специални поздрави на "Songes" тази прекрасна и умна дама която се надявам да нямам честа да срещна в живота, както и на "Pure_nature", която се отнесе сериозно с проблема и ми даде няколко много хубави съвети и идеи, които по нататък ще използвам със сигурност.

П.С. Скъпа "Helloweenka", случвало ми се е понякога да чета и да изпускам думички от изреченията и така да не разбера правилно какво е написано. При теб явно е станало така защото, аз написах че живея с "наЩе", НО не живея от техните финанси , тъй че за горе изброените подаръци си бръкнах от моя джоб  Mr. Green . За момчето което ти подарило този подарък(ключа) наистина е прекалено романтично дори и за мен, но въпреки това се надявам че не си му "сипала с големия черпак" . Към такива хора които са толкова романтични че подаряват "ключа на сърцето" , трябва да се подхожда внимателно защото са прекалено нежни натури и ако се подходи грубо към тях може да ги нараним психологически меко казано.

# 132
Забравих да напиша подаръците не ги занесох лично аз а приятел куриер, за да избегна ситуацията " тя защо ме гледа така, май станах червен кат домат и дали този букет може да го използва като бухалка така както го е хванала Joy " . Занесен беше сутринта с което  направих деня и още по весел и прекрасен. Когато и се "обясня" ще нося само една роза, както би направил всеки само уважаващ себе си "юношата бледен, къде 30-годишен, дето примира от трепети любовни" (  Mr. Green за по кратко романтик  Mr. Green).  По нататък ще напиша едно съобщение дали я забих или тя ми го заби  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

П.С. Скъпа "Songes" туко що изчетох мястото където ме наричаш " един долнопробен персонаж, който е известен на всички ни с предишни свои изяви. Или поне от някого с близък манталитет и начин на изразяване. Сега чете, превива се от смях и сигурно се гордее със себе си." Завинаги ще оставиш дълбок отпечатък в моето сърце Heart Eyes . Помниш ли че ти писах че не мога да си изградя мнение за за даден човек само от няколко реда. Е за тебе вече мога  Hug . Помагай на жени ( за тях може да си умна), но никога не давай съвети на момчета и мъже, МОЛЯ ТЕ !!! Страх ме е да си помисля какво ще е останало от тях накрая. Не успя да ме опознаеш, обърка ме с друг(Ванката), повярва си че съм пуснал тази тема "с цел емоционална манипулация и кой знае още какво" ( след като заглавието беше толкова просто а римите бяха за лека шега която, обаче не се получи добре  Laughing Laughing Laughing.) "Songes" освен че съм лек романтик съм и силен почитател на черния хумор, та се сетих ако ми дадеш координатите на този "Ванка" , аз ще го при къткам да ти подарим черни рози  bouquet, кучешки нашийник(със шиповете), е кексчета с английска сол, а през това време двамата с прословутия "Ванка" ще ти седим под прозореца и ще ти изпълним серенада с песента"Преслава - Нямаш Сърце" (мъжки кавър)

# 133
Хах, изчервих се Simple Smile
Ах, колко е сладка тази любов Wink Simple Smile Важно е хората да са щастливи и влюбени, другото е както дойде Wink

# 134
По моя случай с безумния ключ - подаряващият не беше никаква "романтична натура", още по-малко "ранима душа". Беше умел манипулатор, имитиращ по-горните. Всичко това съчетано с много лош вкус за аксесоари Laughing Та, моля ви, спрете да го съжалявате, не заслужава.

Към автора: що не си каза още в началото, че е за рожден ден, можеше да получиш много по-адекватни съвети за подарък. Защо ли ми се струва, че това е поредната тема, пусната от скучаещ представител на мъжкия пол, където противоречията навеждат на мисълта, че е поредната пързалка. Научете се, бе момчета... Не ви минават номерцата и толкоз!

Общи условия

Активация на акаунт