Човека по неговия си вкус се опитва да ме зарадва. Е не е шепа диаманти, ама пък има готина закачка това с ключа.
, за което искам да се извиня предварително, но се опасявах че с късмета на Мърфи можеше една от вас да е "ТЯ" и като свърже въпроса с предстоящата дата да се усети че става въпрос за нея(може да ви се стори смешно но съм виждал подобна ситуация) . Подаръците които подготвих букета, бонбоните, колието не бяха за първа среща, бяха за рождения ден на красивото момиче. Букета в крайна сметка се състоя от 30-тина красиви рози които дамата прие и беше много приятно изненадана. Бонбоните изяде(предполагам поне
), а колието си го носи. Благодаря на всички и за положителните коментари и за отрицателните и за прекрасните идеи които споделихте. Специални поздрави на "Songes" тази прекрасна и умна дама която се надявам да нямам честа да срещна в живота, както и на "Pure_nature", която се отнесе сериозно с проблема и ми даде няколко много хубави съвети и идеи, които по нататък ще използвам със сигурност.
" . Занесен беше сутринта с което направих деня и още по весел и прекрасен. Когато и се "обясня" ще нося само една роза, както би направил всеки само уважаващ себе си "юношата бледен, къде 30-годишен, дето примира от трепети любовни" (
. Помниш ли че ти писах че не мога да си изградя мнение за за даден човек само от няколко реда. Е за тебе вече мога
. Помагай на жени ( за тях може да си умна), но никога не давай съвети на момчета и мъже, МОЛЯ ТЕ !!! Страх ме е да си помисля какво ще е останало от тях накрая. Не успя да ме опознаеш, обърка ме с друг(Ванката), повярва си че съм пуснал тази тема "с цел емоционална манипулация и кой знае още какво" ( след като заглавието беше толкова просто а римите бяха за лека шега която, обаче не се получи добре
, кучешки нашийник(със шиповете), е кексчета с английска сол, а през това време двамата с прословутия "Ванка" ще ти седим под прозореца и ще ти изпълним серенада с песента"Преслава - Нямаш Сърце" (мъжки кавър)
) и толкоз. Трябваше да обърнем тази тема на един лек дебат с "леки" обиди от определени личности, затова че съм манипулатор и какви ли не още заговори и други интересни неща. Покрай любовните ми "трепети" бях забравил че има хора които се сблъскват с интриги, хора които плетат интриги (света става малко по розов когато сте силно влюбени, спомняте ли си...). Моята цел беше да направя подарък на момичето, да и направя деня по-весел и хубав и в същото време да намекна леко някои неща Препоръчани теми