Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 539
  • 144
  •   1
Отговори
# 120
Aвторът е завел вече възлюбената на околосветско пътешествие! Не ги мислете!  Laughing

# 121
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще и къса орхидеи на таитянския бряг Laughing

# 122
Офффф, на мен един мушмул ми беше поднесъл ей тая гад:

ма малко по-бяло и с повече камъчета. И ОГРОМНО!!! И естествено с думите, че това е ключът към неговото сърце, произнесени с толкова патос, ще кажеш, че ключ за мезонет ми връчва.
Дали го приех, как мислите  Mr. Green

P.S. Не обърнахте достатъчно внимание, че авторът живее "с наЩе" и охотно приема финансова подкрепа от тях.

# 123
  • София

ма малко по-бяло и с повече камъчета. И ОГРОМНО!!! И естествено с думите, че това е ключът към неговото сърце, произнесени с толкова патос, ще кажеш, че ключ за мезонет ми връчва.

P.S. Не обърнахте достатъчно внимание, че авторът живее "с наЩе" и охотно приема финансова подкрепа от тях.
Хахахха, якоо: )) Верно ли не прие подаръка? Как му го върна?

# 124
Ами, постоях известно време втрещена от гледката на чудовищния ключ а.к.а сърце, като през главата ми мина ужасяващата мисъл, че ако го приема, ще трябва да се окича с него поне веднъж, за да не обидя подаряващия. Пред тази алтернатива, предпочетох да го откажа.
Как, как, ами бях брутално откровена и изсъсках: "Ама ти наистина ли си мислиш, че бих сложила това нещо? Какво в моя стил на обличане те наведе на тази мисъл?" Наистина исках да знам дали в мен има нещо, което подсказва, че бих увесила на врата си осемсантиметрово основание хората да ме избягват отдалеч. А и не бях заинтересувана да стана ключодържател на сърцето на подаряващия.
Предполагам, че след мен има друга невинна жертва, която е получила това недоразумение.  Laughing

# 125
Май в това
Цитат
А и не бях заинтересувана да стана ключодържател на сърцето на подаряващия.

е бил по-големият проблем.  Laughing

Кичозно е, наистина, но аз бих се окичила с него два-три пъти да зарадвам ключалкодържателя. Но само ако и аз съм достатъчно хлътнала, иначе не бих се мъчила.

# 126

Бих го приела. Щях да го използвам за катарама на колан или за отварачка. Не е трябвало да го нараняваш така.

# 127
  Интересно, аз пък приемам всякакви дарове от такъв характер, кичозни или не. Не съм в състояние да секна порива на някой момък, само защото има лош вкус, неудобно ми е някак...

# 128
  • Варна
И моя мъж има изключително лош вкус,но сърце не ми позволява да го нараня.Правя щастлива физиономия,нося го няколко дни и изчезва мистериозно или се скъсва случайно.....

# 129
  Интересно, аз пък приемам всякакви дарове от такъв характер, кичозни или не. Не съм в състояние да секна порива на някой момък, само защото има лош вкус, неудобно ми е някак...

И аз така.  Peace Човека по неговия си вкус се опитва да ме зарадва. Е не е шепа диаманти, ама пък има готина закачка това с ключа.  Peace

# 130

Скъпи майки, жени,момичета и клюкарки да си призная леко ви подведох  smile3518 smile3518, за което искам да се извиня предварително, но се опасявах че с късмета на Мърфи можеше една от вас да е "ТЯ" и като свърже въпроса с предстоящата дата да се усети че става въпрос за нея(може да ви се стори смешно но съм виждал подобна ситуация) . Подаръците които подготвих букета, бонбоните, колието не бяха за първа среща, бяха за рождения ден на красивото момиче. Букета в крайна сметка се състоя от 30-тина красиви рози които дамата прие и беше много приятно изненадана. Бонбоните изяде(предполагам поне Grinning Grinning ), а колието си го носи. Благодаря на всички и за положителните коментари и за отрицателните и за прекрасните идеи които споделихте. Специални поздрави на "Songes" тази прекрасна и умна дама която се надявам да нямам честа да срещна в живота, както и на "Pure_nature", която се отнесе сериозно с проблема и ми даде няколко много хубави съвети и идеи, които по нататък ще използвам със сигурност.

П.С. Скъпа "Helloweenka", случвало ми се е понякога да чета и да изпускам думички от изреченията и така да не разбера правилно какво е написано. При теб явно е станало така защото, аз написах че живея с "наЩе", НО не живея от техните финанси , тъй че за горе изброените подаръци си бръкнах от моя джоб  Mr. Green . За момчето което ти подарило този подарък(ключа) наистина е прекалено романтично дори и за мен, но въпреки това се надявам че не си му "сипала с големия черпак" . Към такива хора които са толкова романтични че подаряват "ключа на сърцето" , трябва да се подхожда внимателно защото са прекалено нежни натури и ако се подходи грубо към тях може да ги нараним психологически меко казано.

# 131
Забравих да напиша подаръците не ги занесох лично аз а приятел куриер, за да избегна ситуацията " тя защо ме гледа така, май станах червен кат домат и дали този букет може да го използва като бухалка така както го е хванала Joy " . Занесен беше сутринта с което  направих деня и още по весел и прекрасен. Когато и се "обясня" ще нося само една роза, както би направил всеки само уважаващ себе си "юношата бледен, къде 30-годишен, дето примира от трепети любовни" (  Mr. Green за по кратко романтик  Mr. Green).  По нататък ще напиша едно съобщение дали я забих или тя ми го заби  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

П.С. Скъпа "Songes" туко що изчетох мястото където ме наричаш " един долнопробен персонаж, който е известен на всички ни с предишни свои изяви. Или поне от някого с близък манталитет и начин на изразяване. Сега чете, превива се от смях и сигурно се гордее със себе си." Завинаги ще оставиш дълбок отпечатък в моето сърце Heart Eyes . Помниш ли че ти писах че не мога да си изградя мнение за за даден човек само от няколко реда. Е за тебе вече мога  Hug . Помагай на жени ( за тях може да си умна), но никога не давай съвети на момчета и мъже, МОЛЯ ТЕ !!! Страх ме е да си помисля какво ще е останало от тях накрая. Не успя да ме опознаеш, обърка ме с друг(Ванката), повярва си че съм пуснал тази тема "с цел емоционална манипулация и кой знае още какво" ( след като заглавието беше толкова просто а римите бяха за лека шега която, обаче не се получи добре  Laughing Laughing Laughing.) "Songes" освен че съм лек романтик съм и силен почитател на черния хумор, та се сетих ако ми дадеш координатите на този "Ванка" , аз ще го при къткам да ти подарим черни рози  bouquet, кучешки нашийник(със шиповете), е кексчета с английска сол, а през това време двамата с прословутия "Ванка" ще ти седим под прозореца и ще ти изпълним серенада с песента"Преслава - Нямаш Сърце" (мъжки кавър)

# 132
Хах, изчервих се Simple Smile
Ах, колко е сладка тази любов Wink Simple Smile Важно е хората да са щастливи и влюбени, другото е както дойде Wink

# 133
По моя случай с безумния ключ - подаряващият не беше никаква "романтична натура", още по-малко "ранима душа". Беше умел манипулатор, имитиращ по-горните. Всичко това съчетано с много лош вкус за аксесоари Laughing Та, моля ви, спрете да го съжалявате, не заслужава.

Към автора: що не си каза още в началото, че е за рожден ден, можеше да получиш много по-адекватни съвети за подарък. Защо ли ми се струва, че това е поредната тема, пусната от скучаещ представител на мъжкия пол, където противоречията навеждат на мисълта, че е поредната пързалка. Научете се, бе момчета... Не ви минават номерцата и толкоз!

# 134
По моя случай с безумния ключ - подаряващият не беше никаква "романтична натура", още по-малко "ранима душа". Беше умел манипулатор, имитиращ по-горните. Всичко това съчетано с много лош вкус за аксесоари Laughing Та, моля ви, спрете да го съжалявате, не заслужава.

Към автора: що не си каза още в началото, че е за рожден ден, можеше да получиш много по-адекватни съвети за подарък. Защо ли ми се струва, че това е поредната тема, пусната от скучаещ представител на мъжкия пол, където противоречията навеждат на мисълта, че е поредната пързалка. Научете се, бе момчета... Не ви минават номерцата и толкоз!
Реално погледнато аз не ви излъгах, просто не казах цялата истина Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Самата тема беше елементарна "Кой букет би ви впечатлил повече?" . Отдолу написах с малко несполучливи рими истината "Да направя искам впечатление, затова ви моля за съдействие. Ще изпратя аз букет(не ще дам лично, а че ще и изпратя)...". Просто прикрих че букета ще е за рожден ден заедно с няколко допълнителни неща, които по късно споменах. Какво толкова трудно беше всяка една от вас да каже какво и харесва(някои го направиха  Hug ) и толкоз. Трябваше да обърнем тази тема на един лек дебат с "леки" обиди от определени личности, затова че съм манипулатор и какви ли не още заговори и други интересни неща. Покрай любовните ми "трепети" бях забравил че има хора които се сблъскват с интриги, хора които плетат интриги (света става малко по розов когато сте силно влюбени, спомняте ли си...). Моята цел беше да направя подарък на момичето, да и направя деня по-весел и хубав и в същото време да намекна леко някои неща  Laughing . Разбрах че за хората които са свикнали да виждат само манипулатори и интриганти, тази тема ще бъде поредната създадена от "скучаещ представител на мъжкия пол". За хората които не знаят какво е романтика или я ненавиждат, ще ми се присмиват. Знаех и че ще има хора които са им правили такива жестове и изненади, ще споделят своето мнение и виждане. Точното от последните търсих помощ и за мое щастие се оказа че има още такива.

П.С. Скъпа "Helloweenka" не помислих, за това че човека който ти подарил "ключа" може да е такъв, какъвто го описа. Аз ненавиждам такива хора и гледам да стоя настрана от тях. Такива хора трябва да се мачкат леко казано.

Общи условия

Активация на акаунт