, това твоето граничи почти с обида. Сравняваш ме с някой с който единственото общо което имаме е първата буква на името. Аз наистина не знаех за този парфюм, но го разгледах. Аз не съм социално слаб(но не съм и богаташче), но цената въобще не е някаква фантастична че да може един средно статистически влюбен мъж да си я позволи
.Момичето е влезнало в главата ми, но не е от там

Не е толкова ангажиращо като розите,но е запомнящо се ...и няма да я стресираш толкова,ако не го е очаквала..
. Оригинална и весела е, но не мога да я приложа за този случай. Може да си помисли че се бъзикам с нея:D . Препочитам да заложа на класиката( макар и да виждам, че май вече е малко изтъркана). Но тази идея ще приложа наистина някой път 
, това твоето граничи почти с обида. Сравняваш ме с някой с който единственото общо което имаме е първата буква на името. Аз наистина не знаех за този парфюм, но го разгледах. Аз не съм социално слаб(но не съм и богаташче), но цената въобще не е някаква фантастична че да може един средно статистически влюбен мъж да си я позволи

. Наричаш ме влюбен мъж, аз не съм такъв. Аз съм си още младеж. Разбира се че ще има разлика между влюбения улегнал мъж и леко вятърничивия младеж. Истинския мъж няма да се допитва до до вас за мнение, защото няма да му е нужно вашето мнение. Благодаря ти и че ме опозна за толкова кратко време и ме оприличи с дададена личност
. Явно си много умна, защото аз немога от три страници да определя един човек какъв е
. Съзнавам че подъръците, които ще и направя или ще направят много хубаво впечатление или ще я отблъснат и ще ми бие шута. И да вкарал съм се във филм, че ако не любов то поне едно силно увлечение започнах да изпитвам към едно момиче. Най вероятно за повечето от вас наистина съм един филмирал се глупак който как го каза , а да изпитва " куха романтика". За мен аз съм си един влюбен младеж който просто иска да направи един малко по голям подарък

Не е толкова ангажиращо като розите,но е запомнящо се ...и няма да я стресираш толкова,ако не го е очаквала..
. Оригинална и весела е, но не мога да я приложа за този случай. Може да си помисли че се бъзикам с нея
.
Ти нали не си представяш слънчогледи от нивата, готови аха аха да чоплите семки от тях?

. Оригинална и весела е, но не мога да я приложа за този случай. Може да си помисли че се бъзикам с нея
.
Ти нали не си представяш слънчогледи от нивата, готови аха аха да чоплите семки от тях?
. Мерси страшно много, щеше да бъде този букет за който си ми пратила линк, но се оказа че не са от този сезон
. Мерси че ме измъкна от заблудата, наистина си представих слънчоглед ( макар и по налък на размер) с панделка как го подарявам за най-слънчевото момиче и после и прелагам да люпим семки Препоръчани теми