Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 378
  • 145
  •   1
Отговори
# 30
За градините на императрица Шалимар... Вземи и направо един Герлейн. Не се ли впечатли, я пускай по тънката лайсна, левачка ...
Аз използвам Герлейн, но да и подаря парфюм, според мен си е направо самоубийство. За да подариш не една жена парфюм, трябва да си прекарал доста повече време с нея да си разбрал какви нотки от парфюми обича. Аз за съжаление нито имам толкова чувствителен нос, нито имах толкова време за да разбера какви парфюми обича. Бижуто го избрах според бижутата които носи, с цветята ще налучкам, за чувствата ще се надявам ...

# 31
  • ... рееща се.
Аз най се радвам на слънчогледи и лалета, по отделно. Не обичам рози, ама това сигурно щото съм непретенциозна и неизискана. Mr. Green Рози, бижута, костюм... и мен би ме подплашило леко Whistling

# 32
На любовна среща - може, но ако бегло или изобщо не се познават - не е препоръчително. И наистина, жените харесват различни неща. Аз например не обичам букети, а живи цветя, затова и получавам такива. Но за да научиш това за някого, ти трябва време. А като ми се представиш с букет рози на първото излизане, какво означава това за мен? Че отбиваш номера, че си човек без въображение, че харесваш романтичната представа за себе си, стиснал букет рози, или всичко това накуп? Затова казвам, по-кротко с цветята.

# 33
Е, всички принципи са, за да бъдат нарушавани... За " глигана с анцуНг" се бъзиках. За Шалимар на Герлейн не. Подари и този парфюм и ти гарантирам успех. Той е олицитворение на всички цветя и чувства, които ти се въртят в главата, подплатени с чувствено, кадифено, ориенталско сладострастие... ще го ползва поне шест месеца, че и повече. Всеки път, когато докосва изтънчената, дизайнерска бутилка до шията и деколтето си, ТИ ще си отсреща... Ароматът, много често те кара да заобичаш за цял живот, или да намразиш... Шалимар елиминира безразличието. С него много бързо ще разбереш накъде клони везната.

# 34
Шалимар е много силен парфюм. Аз не го харесвам никак; представям си някой да ми го подари и да чака да отгатне дали го харесвам по това дали харесвам парфюма.  Laughing

# 35
Едно време, мъжът ми ми подари Хот котюр на Живанши.Ей така, между другото. От тогава, не съм го повтаряла, защото... и аз не знам защо...Но той създаде семейството ни. Този парфюм си спомням от всички историйки едно време.

# 36
Хора, това е Ванко или негов събрат по неволя. Пише същите неща, по същия начин. Момичето съществува само в главата му. Шалимар посмъртно не може да си позволи, нито има представа колко са версиите му.
Аз съм дотук, вие се погрижете за него. Simple Smile

# 37
Горкото момиче.

# 38
Аз най се радвам на слънчогледи и лалет...

Цял живот, на всички мъже, повтарям: Обожавам лалета и зюмбюли. Не харесвам рози. Лалета. Зюмбюли. Рози - не!
И? Всички мъже, почвайки от баща ми, гаджетата и стигайки до колегите(по повод)... всички - рози!  Mr. Green
Аз ли не се изразявам добре, те ли имат проблем със слуха...  Thinking

Розите са красиви цветя, но толкова банални... Никаква индивидуалност и мисъл не се вкарва при избирането на роза. Розата е просто универсална и банална. "Минах през магазина и ти купих роза". Пфф.
Лале, слънчоглед, божур, иглика или така обичаните от мен простички полски макове (  Heart Eyes ) показват много повече искрени чувства и желание да зарадваш отсрещната страна.

Конкретно по темата и въпроса - лилиуми.

# 39
Подари ѝ семена, тя ще си засее цветята сама.
Ето, в една друга нова тема става въпрос точно за същото, и то като подарък за сватба.
....или само семе ѝ подари Whistling Mr. Green
А може и семки. Слънчогледови или най-добре тиквени.

# 40
А на нас - пуканки.

# 41
Ще препоръчам да си дадеш букета, като отидеш да я вземеш от тях. Да не се чуди какво да го прави  в ресторант например. Цветята няма голямо значение какви са, и  без това ще ги гледа най-много седмица, пък и ако те харесва, ще приеме каквото и да е. Като не те харесва и любимото и цвете да вземеш, няма да помогне... Бижуто не ми се вижда подходящо да го подариш сега, остави го в случай, че нещата се развият.  На мен нескъпоценните камъни не биха ми направили добро впечатление, а за други е рано. Предполагам, че с повечето жени е така, поне аз не познавам някоя да се кичи със Сваровски Crazy

# 42
Тя е на 25 и няколко години по-голяма от теб?
Не че нещо, ама си мисля, че какъвто и да е букетът, няма да имаш особен шанс. Rolling Eyes

Иначе щом се пита за индивидуалните ни предпочитания, и аз не обичам особено букети, жал ми е за цветята.  Blush

# 43
Не, не и не!

Китка и подаряваш, мяташ някоя и друга закачлива рима и смяташ че си превзел хълма.  Crossing Arms Ей туй да не ти е баирче бе? Я малко се подготви все едно Шипка ще атакуваш!

Започни с леката пехота - шоколад, МНОГО шоколад  Twisted Evil Слагай и от римите ако щеш по-лесно да ги преглъща.

После извади аритлерията - цветя - ама за да се забележат и ги изпращай в офиса/службата. Слагай пак закачливи рими и тайнствени бележки като щеш.

И после вземи я позабавлявай не само с думи. Помисли кое ще е готино да правите заедно.

Малко подаръчета за настроение ...  Wink

И чааааак тогава вземи я светни каквото там искаш да и кажеш.

Харесвам, че имаш чувство за хумор, ама жените не искат смешник до себе си. Доказано е, че искат  богат клоун нинджа Simple Smile /искали да ги забавлява и да изпитват сигурност и закрила, а парите са за разкош  Crazy/

# 44
Мяза на Ванко'89...

Начи, ходиш през девет планини в десета, там има един кладенец, в него-дракон. Той пази съкровище от златни тухли. Взимаш една златна тухла, взимаш и букет рози. Тя като кажа- ах, какви хубави рози ти я удряш с тухлата по главата и е8еш, докато е топла...

Общи условия

Активация на акаунт