Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 384
  • 145
  •   1
Отговори
# 45
Аз обичам рози, красиви са.
Но, любимите ми цветя са лалетата и бих останала много приятно изненадана от един голям, разкошен букет от лалета, много лалета. Но, не червени, а в някакъв друг цвят.

В случая на автора, препоръчвам да започне например с букетче от кокиченца. Свежи, пролетни, неангажиращи, олицетворяващи чистота. Може да вметне, че цветята са също като дамата на сърцето му, нежни, крехки, свежи.
Подобен род цветя могат да свидетелстват и за намеренията на субекта, чисти и подхода му, леко свенлив.
Розите, особено червените за мен са малко ангажиращи, символизират страст и силна емоция и вероятно за първа свалка и заявка за харесване не са подходящи. Още по малко пък бижу. В никакъв случай. Аз, лично не гледам сериозно на мъж, който още без да ме познава тръгва да ми подарява бижута и скъпи неща.

ПП Ако и пързалка да е темата, какво пък, поне се изказах. Laughing

# 46
Ако съм на твое място бих подарил букет от СЛЪНЧОГЛЕДИ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
,,за най-слънчевото момиче,,... Wink Не е толкова ангажиращо като розите,но е запомнящо се ...и няма да я стресираш толкова,ако не го е очаквала..
Успех!

# 47
Хора, това е Ванко или негов събрат по неволя. Пише същите неща, по същия начин. Момичето съществува само в главата му. Шалимар посмъртно не може да си позволи, нито има представа колко са версиите му.
Аз съм дотук, вие се погрижете за него. Simple Smile
Скъпа "Songes" Simple Smile, това твоето граничи почти с обида. Сравняваш ме с някой с който единственото общо което имаме е първата буква на името. Аз наистина не знаех за този парфюм, но го разгледах. Аз не съм социално слаб(но не съм и богаташче), но цената въобще не е някаква фантастична че да може един средно статистически влюбен мъж да си я позволи Wink .Момичето е влезнало в главата ми, но не е от там Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 48
Тези рози не бих отказала. Сигурно са много ароматни.

# 49
Ако съм на твое място бих подарил букет от СЛЪНЧОГЛЕДИ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
,,за най-слънчевото момиче,,... Wink Не е толкова ангажиращо като розите,но е запомнящо се ...и няма да я стресираш толкова,ако не го е очаквала..
Успех!
Наистина твоята идея ми хареса най-много Heart Heart Heart . Оригинална и весела е, но не мога да я приложа за този случай. Може да си помисли че се бъзикам с нея:D . Препочитам да заложа на класиката( макар и да виждам, че май вече е малко изтъркана). Но тази идея ще приложа наистина някой път Mr. Green

# 50
  • Варна
Весела пързалка Simple Smile

Голям букет от бели лалета.

# 51
Зависи от девойката. Simple Smile Аз лично и на една роза бих се зарадвала.. Wink

# 52
Хора, това е Ванко или негов събрат по неволя. Пише същите неща, по същия начин. Момичето съществува само в главата му. Шалимар посмъртно не може да си позволи, нито има представа колко са версиите му.
Скъпа "Songes" Simple Smile, това твоето граничи почти с обида. Сравняваш ме с някой с който единственото общо което имаме е първата буква на името. Аз наистина не знаех за този парфюм, но го разгледах. Аз не съм социално слаб(но не съм и богаташче), но цената въобще не е някаква фантастична че да може един средно статистически влюбен мъж да си я позволи Wink .Момичето е влезнало в главата ми, но не е от там Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue
Такива мъже като теб, на жените някак отвътре ни идва да ви обиждаме. Нещо ритуално има в тази работа, подритваме ви, за да не се навъртат некачествени екзепляри около нас. И да, Ванко си, ако ли не, си негово копие, твърде много сте в днешно време.
Знаем какво е истински влюбен мъж, знаем и какво е истинска, а не куха романтика. А ти пак си се вкарал в някакъв филм и си дошъл да бъзикаш мамите. hahaha

А за цветята и подаръците, Фафла, точно като теб разсъждавам.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 12:12 от Songes

# 53
Тя е на 25 и няколко години по-голяма от теб?
Не че нещо, ама си мисля, че какъвто и да е букетът, няма да имаш особен шанс. Rolling Eyes

Иначе щом се пита за индивидуалните ни предпочитания, и аз не обичам особено букети, жал ми е за цветята.  Blush

Той е на 25, тя е няколко години по-голяма.

# 54
Една оригинална идея - букет от бонбони  Peace Peace Peace
Хем красиво, хем ще си хапне сладко и едва ли някой, и е подарявал такъв букет.. https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%82+%D … p;ved=0CAYQ_AUoAQ
Пък и след като изяде бонбоните ще си запази хартиените цветя и така ще се сеща всеки път за теб като ги погледне Wink

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 13:29 от AnnNikol

# 55
Мяза на Ванко'89...

Начи, ходиш през девет планини в десета, там има един кладенец, в него-дракон. Той пази съкровище от златни тухли. Взимаш една златна тухла, взимаш и букет рози. Тя като кажа- ах, какви хубави рози ти я удряш с тухлата по главата и е8еш, докато е топла...
не се сдържах  Joy Joy Joy

# 56
Такива мъже като теб, на жените някак отвътре ни идва да ви обиждаме. Нещо ритуално има в тази работа, подритваме ви, за да не се навъртат некачествени екзепляри около нас. И да, Ванко си, ако ли не, си негово копие, твърде много сте в днешно време.
Знаем какво е истински влюбен мъж, знаем и какво е истинска, а не куха романтика. А ти пак си се вкарал в някакъв филм и си дошъл да бъзикаш мамите. hahaha

А за цветята и подаръците, Фафла, точно като теб разсъждавам.

Скъпа "Songes" първо правиш една много голяма грешка Simple Smile . Наричаш ме влюбен мъж, аз не съм такъв. Аз съм си още младеж. Разбира се че ще има разлика между влюбения улегнал мъж и леко вятърничивия младеж. Истинския мъж няма да се допитва до до вас за мнение, защото няма да му е нужно вашето мнение. Благодаря ти и че ме опозна за толкова кратко време и ме оприличи с дададена личност Wink . Явно си много умна, защото аз немога от три страници да определя един човек какъв е Simple Smile . Съзнавам че подъръците, които ще и направя или ще направят много хубаво впечатление или ще я отблъснат и ще ми бие шута. И да вкарал съм се във филм, че ако не любов то поне едно силно увлечение започнах да изпитвам към едно момиче. Най вероятно за повечето от вас наистина съм един филмирал се глупак който как го каза , а да изпитва " куха романтика". За мен аз съм си един влюбен младеж който просто иска да направи един малко по голям подарък Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 57
Скрит текст:
Ако съм на твое място бих подарил букет от СЛЪНЧОГЛЕДИ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Успех!
Наистина твоята идея ми хареса най-много Heart Heart Heart . Оригинална и весела е, но не мога да я приложа за този случай. Може да си помисли че се бъзикам с неяGrinning .

newsm78 Ти нали не си представяш слънчогледи от нивата, готови аха аха да чоплите семки от тях?  hahaha
Ето такъв букет имаме предвид като казваме "слънчоглед". Никой не би си помислил за "бъзик".

# 58
Впрочем някой може ли да ме насочи към теми този Ванко, тоз тъй огледален на мен образ Stuck Out Tongue

# 59
Умна съм, всички ми го признават. А ти, ако си 88-и набор, не се ли срамуваш да се наричаш младеж? И като се самоопределяш като леко вятърничав, къде си тръгнал? На тази възраст трябва да си достатъчно социално интелигентен, за да можеш поне да заговориш жена и да знаеш в каква ситуация какъв подарък се прави. И никак не ти е рано да изкарваш добри пари.
И никого няма да впечатлиш с фабрикувания образ на юношата бледен, къде 30-годишен, дето примира от трепети любовни. Нито тук, нито в Тийнпроблем. Най-малко в реалността.
Няма да ти търся тема за Ванко, който иска, да ти намери. Много добре разпознавам различни стилове и веднага мога да позная кое от кого е писано, дори за последно да съм чела нещо от този човек месеци по-рано. Пък под какво име ще го публикуваш, все ми е едно. Това ми е много важна част от работата, затова го мога.

Общи условия

Активация на акаунт