Какво обличате, когато имате преглед при гинеколога си?

• 28 965
  • 170
  •   1
Отговори
# 105

Стереотипи и стандарти измислени от елементарни и ограничени хора, за които огрмна част от останалия свят не се замислят дори.
Абсолютно вярно. Като човек, видял доста от "останалия свят", мога само да потвърдя. Peace

# 106
 Гледам да съм с туника или рокля. Наистина не ми е комфортно да се развявам гола от паравана до магарето/леглото. Но аз и на козметик ходя така. По-възрастните лекари съм забелязала, че са по-вулгарни, не стига, че изживяването е от най неприятните, ами ако и вкарат някое подмятане съвсем неприятно става. Тук в Банско има един много възрастен, над 85 годишен, той е приятен и не вкарва вулгарни реплики, по скоро някакви не на място. Миналата година като ходих на изпроводяк ми каза:"Ако съм жив догодина- да минеш пак" ooooh! Аз с кръвоизлив. Много зловещо ми прозвуча. Намерих един по-млад и добър специалист в друг град, в който живея, но той пък е флиртаджия.

# 107
С рокля и силиконови чорапи, но винаги ми дават нощница с връзки на гърба или нещо с което да се покрия + чехли за еднократна употреба Flutter

# 108
Чудна тема! Дрехите не са ми важни, хем и аз предпочитам гинеколози-мъже. Съобразявам да съм скоро епилирана, все пак и те са хора.  Twisted Evil

# 109

И това в гащите също.

# 110
  • Плевен
.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 15:37 от секси_мама

# 111
Чистите гащи не се виждат от гинеколога,но това под гащите се вижда.Затова моя отговор е добре подмита и без сиренце  Mr. Green
ПП.С това мое изказване знам че ще влезна във "смешки от форума"  hahaha
Мен амо питаш си е за гадостите или изцепките на форума Sick
Жалко, че нямаме такава тема, че да те сложа.
Гадно е, грубо и на мен не ми е смешно.

# 112
С панталон и туника или достатъчно дълга блуза ходя.
От години обаче съм при жена гинеколог и хич не ми дреме да се съблека.
Със силиконови чорапи през ум не би ми минало да се разкрача баш на гинекологичен стол.

# 113
  • Варна
Последните постове от тази страница ще ме накарат да се отпиша от темата.

Я, да видим сега, има ли още един лекар, обсъждащ пациентите си...това си е правило май на бг територия...

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 11:53 от missNoir

# 114
 Да му е минавало през ума на мъжа ти, че щом са стигнали до Спешно може да не са имали физическа възможност да се измият>?

# 115
Да му е минавало през ума на мъжа ти, че щом са стигнали до Спешно може да не са имали физическа възможност да се измият>?

Да не навлизаме в подробности! Всеки коментира детайли от сферата, в която работи, но нека да не си споделяме повече. Хигиената е по-важна от премяната, поне аз така мисля, пък и става въпрос за преглед, а не за представление!

# 116
  • София
Гадно или не мъжа ми в спешното при слагане на катетри е виждал доста "сирене",и при мъже и при жени,баби обикновено
Спри се с това сирене , бе егати хората  Sick  Коментарите на мъжа ти са грозни , невъзпитани и гнусни, но нищо чудно , като се има предвид какви са ни лекарите и здравеопазването като цяло  Peace

# 117
 Joy Joy

Колко тъпи хора стават родители..

# 118
Има физическа нечистоплътност, има и душевна нечистоплътност. Въпросният колега е душевно нечистоплътен. Да коментираш по такъв грозен начин пациентите си, при това възрастни жени е абсолютно недопустимо. А това, че съпругата го оповестява във форума е още по-неприемливо.

Още повече, че май това семейство съчетаваха кърменето от кръста нагоре с други дейности от кръста надолу.

# 119
Наистина ли човек преди да отиде в спешното, трябва старателно да се изкъпе и преоблече?! Tired

Общи условия

Активация на акаунт