Какво обличате, когато имате преглед при гинеколога си?

• 28 963
  • 170
  •   1
Отговори
# 120
Лекаря как да е, споделил с жена си в къщи. Ама тя пък да не остане по-назад го разгласи в цял форум, че и няколко пъти да не остане някой неразбрал. Simple Smile

# 121
Не се учудвайте, тази потребителка звучи доста странно,  запомнила съм я със злобата, която изля върху нещастните възрастни болни пак във връзка с работата на мъжа и.

# 122
  • София
Да ви кажа и аз като козметичка доста кола маска съм правила и на мъже и на жени. Никога не съм обсъждала интимните части на клиентите ,дори и в къщи.   Naughty

# 123
Каквото и да облека, доктора никога не го вижда. На прегледа винаги съм гола. Може да е смешно, ама е така.

# 124
След последните коментари вероятно ще се отвратя от сиренето Crazy

# 125
Не бих взела много насериозно коментарите на жена, която кърми 3 годишно и прави секс едновременно  Joy  То при нея са бисер след бисер просто .

# 126
Да ви кажа и аз като козметичка доста кола маска съм правила и на мъже и на жени. Никога не съм обсъждала интимните части на клиентите ,дори и в къщи.   Naughty

Продължавай в същия дух!
Аз бях мн доволна от моята козметичка, до денят, в който се изцепи за клиентката преди мен. Изтърси нещо от сорта на "Таз пък егати космясалата! По-често да идва! Заболяха ме ръцете с нея!"  Shocked
Никога повече не отидох там, въпреки, че харесвах работата ѝ!

Много ми е интересно и какви са тези хора, които вечер си коментират хигиената на пациента?  Crazy Как им тръгва разговора? "Пък скъпа/скъпи днес дойде пациент, които не се е къпал от н-дни!"  newsm78

По темата:
При лекари ходя така, както навсякъде другаде. Изкъпана и с чисти дрехи. А дрехите са такива, каквито имам в момента.  Laughing

# 127
Всеки път като отворя темата и се сещам за един лаф " при гинеколог се ходи като при любовник"  Joy В тоя ред на мисли дали да не минавам през фризьора и гримьорката преди преглед  Mr. Green

# 128
Аз си правех педикюр преди. Мислех си, че трябва да си събувам и чорапите, освен гащите.

# 129
  • София
Не бих взела много насериозно коментарите на жена, която кърми 3 годишно и прави секс едновременно  Joy  То при нея са бисер след бисер просто .
Е стига де ...  Shocked Shocked Shocked

# 130

Сериозно ли? Не, че нещо, ама чак да го споделяш по форумите...

# 131

Shocked

Не знам дали може да се вярва на писанията или просто е начин да бъде "забелязана" във форума Wink

# 132
  • Beyond the Frontiers
Категорично смятам за елементарна култура да си се погрижил за личната си хигиена независимо на какъв преглед при лекар отиваш.

Слушала съм коментари, нямате си представа какви случаи има. Наистина гнусни и нечовешки.

# 133
  • Kопенхаген
Силиконовите чорапи са измислени за по-голямо бързо преобличане при прегледа при гинеколога.

Laughing

А ако бельото е прашка, може ли без да се събува, а само да се отметне настрана? Спекулума и така ще влезе без проблемно  newsm78

# 134
Каква е разликата дали ще си облечеш пола или панталон? И двете могат да се облекат еднакво бързо, освен ако полата не си я вдигате на кръста и после само да я смъквате надолу?

Аз си се обличам както ми падне, изобщо не съобразявам облеклото си с това, че ще ходя на преглед. Единствено ми е важно да си взема душ преди прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт