Какво обличате, когато имате преглед при гинеколога си?

• 28 935
  • 170
  •   1
Отговори
# 135
Защото в повечето кабинети има разстояние от паравана до магарето/леглото и да не го изминаваш гола. Лично на мен не ми е комфортно.

# 136
На мен самото преминаване до магарето ми е по - малко некомфортно от това, че после трябва там да се разкрача.  Mr. Green

# 137
Несъпоставими са по неприятност,но поне едното да се спестя.

# 138
Несъпоставими са по неприятност,но поне едното да се спестя.

А има начин и двете да се избегнат.
1) лекарят влиза СЛЕД като пациентката се е "настанила".
2) пациентката е облечена със специално хартиено облекло
3) пациентката е покрита и лекарят "вижда" само това, което му е нужно.

Никак не е трудно, но изисква малко усилие.

# 139

А има начин и двете да се избегнат.
1) лекарят влиза СЛЕД като пациентката се е "настанила".
2) пациентката е облечена със специално хартиено облекло
3) пациентката е покрита и лекарят "вижда" само това, което му е нужно.

Никак не е трудно, но изисква малко усилие.

+1
sophiemmaspencer, вероятно не живееш в БГ? В Пловдив (не знам как е за другите градове, но дори и с приятелки сме го коментирали това) съм посещавала няколко гинеколози и никъде не срещнах подобни условия. При сегашния ми гинеколог е точно по описания начин
Wink

# 140
Като родите и през половин час някой идва да ви наднича под чаршафа какво ви изтича и какво не, ще се притеснявате по-малко при следващата среща с гинеколог

# 141
Като родите и през половин час някой идва да ви наднича под чаршафа какво ви изтича и какво не, ще се притеснявате по-малко при следващата среща с гинеколог
hahaha Това ми хареса! И наистина е така. На мен след раждането ми се наложи и друга операция, след която даже и с подлога бях...да не говорим какво става след като месец не е позволено да се къпеш, а половин даже не можеш да станеш от леглото... Това, че гинеколога ще ти види бялото дупе са бели кахъри...а и едва ли има желание да го гледа...  Peace

# 142
  • Сф
С дълга блуза , да не ми гледа гъза докато дефилирам от паравана до магарето.  newsm20

# 143
Изобщо не съм се замисляла по този въпрос. Ходя облечена, с каквото ходя облечена по принцип през деня. Ако съм си вкъщи по анцуг, се преобличам като за излизане и толкоз.
Важното е да съм с чисти дрехи и чисто бельо.

# 144
  • Пловдив
Аууу сега пък сирене... Все пак отивам на лекар иможе точно това да ми е проблема. Не ме е срам да го кажа - имам чести проблеми с гъбички. Естествено винаги преди преглед, когато той е планиран (не говорим за спешен кабинет) съм изкъпана най-много час преди прегледа, когато тръгвам от нас, но при проблем, съпроводен с течение познайте дали не ми се е случвало да видя с какво е омазан спекулума след прегледа. Много ще се радвам, ако лекарите, които са ме преглеждали са ме коментирали, като гнусна и т.н. Не ми пука за коментарите им, не съм отишла ад им се представям, като перфектна, а защото имам проблем и те трябва да го излекуват.
По темата. Облеклото ... абсолютно безразлично. Дори на ФМ, ходих с боди под панталона и ме върна 3 пъти за доуточняване на неща на ехографа и три пъти си оправях разкопчавах бодито, а после го закопчавах чак мъжа ми се изнерви.
Не ми пука от лекари, като им прави впечатление - сирене, кръв, гной, слуз, като са гнусливи да бяха станали продавачи в козметични магазини.
Самата аз съм ветеринарен лекар и не съм гнуслива и си имам мнение що е то професионално отношение.

# 145
Poohito, нали знаеш какво е хуманен лекар? Ветеринар, който е специализирал в един животински вид.

А това с параваните и хартиените престилки си е театър, просто представление, за да се демонстрира типичната лекарска отчужденост. А нея я има и без тия неща. Иначе и с дантелка да ме покрият, пак няма да се чувствам като в СПА център. А в случая с темата е още един начин за Софи да демонстрира как те живеят цивилизовано, а ние още сме по клоните.

# 146
Ма божкее,след като при същинското раждане на второто ми дете се изсипа група от 20 студента да ми  наблюдават най-милото ми ми е все тая!Единственото ми успокоение за този случай е,че в него момент вероятно не съм изглеждала човешки и трудно може да ме разпознае някой ако ме види сега  Mr. Green
От тогава съм такъв непукист,че е силно вероятно и по коридора до кабинета да ме накарат да мина гола ще ми е все тая.Даже студентите гледаха и как ме шият после,маани!!!

# 147
  • София
Понякога самите лекари го изискват , да отидеш не къпан от 24 часа.

Ма божкее,след като при същинското раждане на второто ми дете се изсипа група от 20 студента да ми  наблюдават най-милото ми ми е все тая!Единственото ми успокоение за този случай е,че в него момент вероятно не съм изглеждала човешки и трудно може да ме разпознае някой ако ме види сега  Mr. Green
От тогава съм такъв непукист,че е силно вероятно и по коридора до кабинета да ме накарат да мина гола ще ми е все тая.Даже студентите гледаха и как ме шият после,маани!!!
А питаха ли те дали си съгласна? Защото аз не бих приела такова нещо  Grinning

# 148
Симона,ако щеш вярвай,нямам никакъв спомен.Второто ми раждане беше също толкова трудно,колкото и първото.Водите ми изтекоха в 22 ч.вечерта с 2 см.разкритие бях и имах контракции на 5 минути до края почти.Родих на другия ден в 10,05 сутринта след големи мъки.Накрая почти не знаех къде съм.Бях с включен окситоцин,изтекоха 2 банки,но разкритието не напредваше...ад!Родих голямо бебе-56 см, и 3,900 кг.А съм и с тесен ханш.Накрая и Дядо Коледа барабар с елените да бяха дошли да гледат нямаше да имам против.

# 149
Аз като раждах също имаше студенти на практика, видях ги че стоят да гледат ама тогава изобщо не ми беше до тях-бях заета да викам и да раждам... по-добре ли е от чиновете направо в родилната да се цопнат и да не са виждали наистина как става, а не макети и филмчета.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт