Какво обличате, когато имате преглед при гинеколога си?

• 28 980
  • 170
  •   1
Отговори
# 60
Или пък, колко му е да се сложи паравана между стола и вратата. Въобще кабинетите са подредени направо свят да ти се завие, едни интериорни решения...чудо.

# 61
Не съобразявам облеклото си с този преглед, защото първо има параван за събличане, второ от тези "рокли/престилки" за еднократно обличане и преглед  Peace

# 62
Мен към края на бременността тука в Англия щяха да ме преглеждат вагинално, момичето, тя не е лекар, ме пита дали друг път са ме преглеждали така и предупреди, че няма да боли. Аз не можах да ѝ отговоря, толко ме изуми, ако не друго, поне не съм тинейджър да ми е за пръв път ..., сигурно са ме преглеждали така към 70 пъти преди нея.
И да кажа по въпроса де, в Англия не ползват магаре, тами е все едно как съм облечена, където има магаре и аз нося по-дълга блуза или тениска, понякога пола. Е, случвало ми се е и да се развявам по дупе от паравана до стола де, ама...
Обаче да ви кажа това, че лекаря не гледа и не вижда и бла бла не е съвсем така. Имам един приятел гинеколог, млад, много говори за работата си, много е отдаден. И се впечатлява- една с какви гащи била, една била с хавлиени чорапи, коя била с небръснати крака, разширени вени, готино бельо, пиърсинг.... на мене не ми беше приятно защото си мисля мен как ли ме коментира някой. И честно, не можех да си представя да се загаджа с него Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 19:10 от Анонимен

# 63
Гола се събличам аз. Никакви тениски не слагам ,за какво да я обличам, аз съм отишла да ме  гледат, прегледат, тоест, а не да се крия.
П.П. И мен члена в заглавието ме подразни дори Peace

# 64
Имам един приятел гинеколог, млад, много говори за работата си, много е отдаден. И се впечатлява- една с какви гащи била, една била с хавлиени чорапи, коя била с небръснати крака, разширени вени, готино бельо, пиърсинг.... на мене не ми беше приятно защото си мисля мен как ли ме коментира някой. И честно, не можех да си представя да се загаджа с него Simple Smile

И правилно. Простакът си остава простак, независимо дали и какво е завършил.
За лекарска етика да не говорим - мръсна дума е у нас.

# 65
Да, така е. Не е правилно. Но все пак той си говори само за работата, какви случаи имало днеска в болницата,операции, разправии и т.н. И тия неща "изпадат" между другото, може би защото работи в чужбина и не е свикнал на хавлиени чорапи, разликата с Бг го впечатлява. Или това, че идват жени по спциално бельо за да ги "прегледа" и трябва да вика свидетел. Както и да е...

# 66
Мне, откровен простак си е да коментира така пациентите си.
Може да си го е помислил, но не е нужно публично да оповестява такива подробности.

# 67
Това ще е по-интересно - каква прическа си правите за гинеколога.

# 68
Защо е необходим свидетел?  Rolling Eyes

# 69
Абе той не казва "Пенка е с небръснати крака" , а казва "а пък тия чужденки как може да ходят с небръснати крака и хавлиени чорапи". А познавам и зъболекари, които казват, че понякога им идват хора с немити зъби.

# 70

За да не го обвинят в разни работи.

# 71
Чудно, ако гинекологът е жена, дали пак така се вълнуват пациентите дали са си обули силиконовите чорапи и специалното ново "по-така" бельо, и дали са надлежно оскубани и с изрядна причьоска Whistling

# 72

Е,той нали е лекар? Моя гинеколог е на 34 г. ,но досега не са ми викали свидетел! Боже,какви неща научавам тук  Shocked

# 73
И тия неща "изпадат" между другото, може би защото работи в чужбина и не е свикнал на хавлиени чорапи, разликата с Бг го впечатлява. Или това, че идват жени по спциално бельо за да ги "прегледа" и трябва да вика свидетел. Както и да е...

Последно, къде работи - в чужбина или у нас?
В чужбина какво работи - едва ли като лекар. Там няма нужда да вика свидетели, има си сестра за тази цел. Както и умните лекари у нас.

Защо е необходим свидетел?  Rolling Eyes
Е,той нали е лекар? Моя гинеколог е на 34 г. ,но досега не са ми викали свидетел! Боже,какви неща научавам тук  Shocked

Точно. В интерес на самия лекар е да не остава насаме с пациентката. Освен обвинение за сексуален тормоз от някоя луда, може да си изкара боя и от ревнив съпруг.
Като знам колко жени имат склонност да се влюбват в гинеколога си, наистина е доста рискова професия. То и за всеки лекар важи това, де. Сума ти жени, закопнели за мъжка ласка, приемат професионалните учтивост и внимание като лично отношение. И става една...

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 19:47 от Как` Сийка

# 74
Гола се събличам аз. Никакви тениски не слагам ,за какво да я обличам, аз съм отишла да ме  гледат, прегледат, тоест, а не да се крия.
П.П. И мен члена в заглавието ме подразни дори Peace

Ти и при очния сигурно се събличаш.  Пък член да те дразни  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт