Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Дани,
Скрит текст:
родителските права твои ли са?

# 496
  • София
Привет и от нас  Hug
Малкото днес няма нито една пъпка, а вчера беше яко обринат. Започва и малко по малко да яде, но е кисел, мрънка – нормално. Мисля, че нещата вървят на добре.
Баткото е хремав, киха, по едно време каза, че го боли гърлото, но като цяло е ОК. Дано остане само с това. Мен повече ме притеснява ухото му – няма никаква промяна вече месец, въпреки лечението. Не знам какво да го правя вече, а сега след тази хрема очаквам нещата да се влошат. Май ще се запиша в темата за третата сливица - да черпя опит и идеи  Sad
Лисе, според мен и март, и април все едно и също. Детето си е било дълго време у дома, имунитета спада, може да хване първия възможен вирус. Бих изчакала февриару, да мине грипната вълна  Peace Иначе напълно разбирам притесненията ти.
Ох, Дани, много са трудни тези ситуации. Дано се разберете с татко му  Hug

# 497
  • Куциндрел
Дани,
Скрит текст:
Води дело за родителски права, режим на виждане от страна на бащата и издръжка. Даже и да имате брак тези неща могат да се водят и без да се води дело за развод. Тези дела се водят по местоживеене на детето. Peace
Най-добре е да уредите този въпрос с мъжа ти, че да няма хън-мън.

# 498
Малката лисичка ,както са ти писали дали март или април все едно .Ако има кой да я гледа и не е проблем за него ,я пусни по-късно .Ще си спестиш някое боледуване  Hug

# 499
Благодаря ви,момичета.
Има кой да я гледа,не е проблем  Peace

Ще поизчакаме още   bouquet

# 500
Аз мисля, че дали ще спра детето от ясла февруари и го пусна март примерно, не е гаранция, че пак няма да започне да боледува. Не е като да измрат всички вируси на 28 февруари. Ще стане така, че ще си изхарча всички спестявания за детегледачка февруари, и после март пак ще трябва да я викам при боледуване на детето. Не се знае дали и вкъщи докато е с гледачката няма да лапне някой вирус, донесен от нас или нея.

# 501
Vodena ,аз попитах ,понеже дъщеря ми я оперираха на 10-12-2014 от тази гледна точка дали да я пускам  Peace

# 502
  • Куциндрел
Лисичке, така или иначе градината е потенциален бациларник. Прецени си добре. Щом има кой да я гледа, може да я пускаш за по малко, т.е. не по цяла седмица.
Но първо нека да мине на УНГ преглед, за да си сигурна, че всичкое наред.

Ох, вчера купих Имунофорте и БиоГайа. Crazy Като погледнах що сиропи сме събрали, лошо ми стана.
Май само си давам парите... Сега търся Резене, ще опивам всички с чай у дома. Twisted Evil

# 503
Дани,
Скрит текст:
Ако, нямате определен режим не го давай! Ние сме разведени от скоро, но няма как имаме режим болна не болна ходи. С криви хора (баща + свекърва психопат) не мога да се разбера. Взимат я в режима даже и извън него! Сега излезе официално режима и извън него няма да им я дам. Благодарение на тях се усложни и разви пневмония, защото не я заведоха на лекар, въпреки че се влошаваше, а я държаха в тях 2 дни... . Две седмици след като я изписаха от болница я завели на театър в бациларника... . И това се повтаря и повтаря, но по закон нямам право да не я давам. #Cussing out
Лисе, щом има кой да я гледа максимално си я задръж. При мен няма. 

# 504
moonlight_80 така ще направя  Hug

Ceca  Hug
И аз онзи ден гледах на единият рафт в хладилника и в един кухненски шкаф,че това дете повече лекарства,сиропи и такива от нас с баща й има  #Crazy

# 505
Лисе,дръж си я и хич да не ти пука,по-добре да спестите някой вирус,знанията няма да изпуснете,нашите госпожи казаха,че Таня си се справя като другите деца,нищо,че почти не ходим!Оставам с впечатление,че аз повече неща я научавам  Joy !Днес разбрах,че в групата над нашата има Скарлатина,засега едно дете,ама е било на театър с цялата ДГ,и с нас ест! Twisted Evil

# 506
  • Куциндрел
То градината не е само за заниманията... Децата си играят с други деца.
Колкото и да се старая, не мога да предложа подобно забавление за моето дете. Вкъщи скучае.

За научаването, при моето има неща, които по-лесно ги учи от градината отколкото вкъщи. Но пък във вкъщи се занимаваме с неща, които на този етап не учат в градината... newsm78

# 507
малка лисичке, разбирам, че твоят случай е по-различен. Аз си разсъждавам принципно. Каквото ви посъветват лекарите, както  ти прецениш. Една женица ме съветваме да не водя детето февруари, но аз не мисля, че по този начин ще избегнем боледуване. Освен това вирусите ще ги има още известно време из яслата, дори ако децата са здрави. Тия гадове издържат на ядрени атаки...Така си разсъждавам

# 508
Аз писах по-назад, че по думите на педи, и най-здравите й пациенти, които не е виждала цяла година, сега са болни..
Това са най-болните месеци, рискът е много по-голям от заразяване, според мен е излишен риск..

Още повече, че при Лиска има кой да гледа Габи..

При мен няма кой, затова тази седмица ММ е гледач, от другата съм отпуска две седмици...

# 509
Да се оплача. Вчера тръгнаха бистри сополи и си го оставих уж днес да си го наблюдавам. Еми...в рамките на деня станаха жълто-зелени, почна да кашля от тях и вдигна Т 37.7 преди малко. Утре сме на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт