Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Да се оплача. Вчера тръгнаха бистри сополи и си го оставих уж днес да си го наблюдавам. Еми...в рамките на деня станаха жълто-зелени, почна да кашля от тях и вдигна Т 37.7 преди малко. Утре сме на лекар.

Вирус...същото изкарахме и ние. Сополи и Т, и кашлица от сополите. Три дена вдига Т. После подсмърча и кашлюка..

# 511
Е същите сме и ние,ама без Т,все пак давах хомеопатия и за нея,превантивно,странно,че ние тоя вирус го минахме,явно ни повтаря! Peace

# 512
Като знам нашето педи, види ли цветен сопол и най-малкото антибиотични капки ще изпише ooooh!

# 513
  • shumen
Благодаря,момичета.
Скрит текст:
Лисе,нямаме такова дело за родителски права,но и да имахме нямаше да му го дам без мен.
Моонлайт,ние също сме от скоро разделени,но нямахме брак и също нямаме и определен режим.Аз също пак казвам не го давам без мен каквото и да става.Това,че щял да го пази ми е ясно,че няма да стане,а и по пътя да го разкарва от Шумен до Търново в тоя студ и то за един ден,ами не,мерси.После кой ще го гледа болен,а и в тези дни,ако не е с мен,аз няма да съм спокойна.
Цеца,говорила съм с адвокат,но ми каза,че делото за издръжка е едно,а това за родителски права е друго и той не искаше да завеждаме,защото не искал да дава пари.Аз май се сещам да Ви кажа какъв му е зора,ама няма да го огрее.Понеже сега съм подала иск за преразглеждане на делото за издръжка и той искаше да го отменя,че не му се давали пак пари и не му се занимавало и за това ми се струва му е зора.
Цветна палитра,оправяйте се скоро.
Лисе,аз ако има кой бих го задържала повече в нас след операция.

# 514
  • Куциндрел
danaeka
Скрит текст:
Така или иначе трябва да ги водиш и 2-те дела. За да е всичко както си трябва. Като нямате брак делото ще се води по при теб, т.е. където живее детето.
Моят съвет е да си уредиш тези неща колкото се може по-рано. Peace
Ти завеждаш дело, а той иска не иска ще се съобрази с решението на съда.

# 515
  • shumen
Скрит текст:
Цеца,аз сега няма как да водя и 2 дела,че вече нямам и борса,а и още не съм намерила работа.Сега съм се захванала за преразглеждане за делото за издръжка,защото не може да взема над 1000 лева и да ми казва,че повече от 80 лева не може да дава.За делото за родителски права ще изчакам да мине това и тогава ще видя какво ще правим.А и адвоката ми каза,че до 7 години няма право да взема детето без майка си,така че пак казвам просто не е познал,че ще му го дам без мене.

# 516
  • Куциндрел
Скрит текст:
Цеца,аз сега няма как да водя и 2 дела,че вече нямам и борса,а и още не съм намерила работа.Сега съм се захванала за преразглеждане за делото за издръжка,защото не може да взема над 1000 лева и да ми казва,че повече от 80 лева не може да дава.За делото за родителски права ще изчакам да мине това и тогава ще видя какво ще правим.А и адвоката ми каза,че до 7 години няма право да взема детето без майка си,така че пак казвам просто не е познал,че ще му го дам без мене.
Скрит текст:
Да не разводняваме темата, най-добре питай в съответния подфорум, но като нямате споразумение, имате равни права. Издръжката при всички положение ще е повече от 80 лева, предполагам знаеш вече. Стискам палци. Praynig Hug Praynig

# 517
  • в огледалото на живота
Скрит текст:
.А и адвоката ми каза,че до 7 години няма право да взема детето без майка си,така че пак казвам просто не е познал,че ще му го дам без мене.
Данаека,няма такава опция в закона......нещо е в заблуда адвоката ти.
Но,питай в специализираната тема,там ще ти го обяснят по по-подробно  Peace

# 518
момичета, привет и от мен. благодаря за съветите и подкрепата. в темичката с половин дума се чувствам разбрана и ми олеква като споделя.
малката се изрина около устата, на червени петна. мислех, че ще й излизат херпеси, но кожата изсъхна и започна да се бели. четох, че се белят дланите или ходилата при скарлатина, но за лицето нищо не намерих. утре ще звъня на док. аз пробвах изварения компрес и содените гаргари, днес живнах доста. мм пие аугментин (аз съм на зинат) и му действа страшно зле на стомаха, иска да спира аб, но аз държа да се лекува, за да не въртим тоя бацил из къщи.

# 519
И малкия получи разтройство от аугментин, явно действа зле на стомаха. Ще отшуми. На малкия вече минава.

# 520
  • Куциндрел
sylviana, за мъжа ти диета (варени картофи, сирене и маслини, аз така си лекувам разстроен стомах) и да си вземе пробиотик и вит Б. Даже имаше подобен пробиотик, ето този:
http://apteka.framar.bg/30024704/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8% … B0%D0%BF%D1%81-10

Ако все пак иска да спита АБ-то, нека пита докторката ви за някакъв друг, че ако и вие имате тази гад, която пречинява скарлатината, без АБ няма да мине. Peace

# 521
Благодаря ви,момичета за мненията  Peace

Силве  Hug и за всички останали  Hug

# 522
Дани,
Скрит текст:
За съжаление адвокатката те е заблудила. Няма такова нещо, за наше съжаление. До навършване на 3 години режима е без приспиване. След 3 г. всяка 1 и 3 събота и неделя с приспиване и 30 дни през лятото, ако не го дам съм в нарушение и могат да ми изпратят полиция или ЧСИ т.е моето мнение е без значение. Щом сте в различни градове съдът може да се съобрази с това и да определи друг режим. За издръжката ,ако е над 1000 лв. ще получиш повече от 80 лв., но те намират начини да скрият част от доходите. Моя мъж взима чисто около  800 лв., но представи доход 600 лв. и издръжката е 100 лв. За да не спамим темата, ако имаш въпросои ми пиши на ЛС или в специалния за това подфорум. Има и тема за самотни родители, в която обсъждаме тези въпроси. Търси си правата!  Hug
.

# 523
  • shumen
Силве,оправяйте се скоро.Аз също мисля,че твоя мъж не трябва да спира АБ на своя глава.
Моонлайт,ще ти пиша на лични,за да не спамим темата.
Тета,как е Бобчо?

# 524
Ние бяхме одеве на преглед. Чисти гърди, леко зачервено гърло. Минахме при личния и при педиатъра. Личният е хомеопат и ни изписа разни гранулки и да си продължаваме с инфлуцида, а педиатъра сироп за кашлица, Олинт и антибиотик за всеки случай, ако продължавал с висока Т и утре(той през нощта ми вдига 39). Одеве беше с 37.6.

teta75, вие като го карахте тоя вирус, какъв цвят ви бяха сополите newsm78 Тоя зелен цвят малко ме шашка Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт