Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • shumen
Тета,благодаря.Не знам какво е това чудо при нас,но днеска в яслата,а и сега в нас нямаше сополи.Не знам вече започвам да си мисля,че е някаква алергия или,че изстива нещо.Вие от къде сте,че в Плевен за ЕЕГ да ходите?
Фелисити,Тото,Цветна палитра да се оправят скоро децата и повече никакви болести.

# 631
момичета, за оздравяват бързо дечицата ви!  Praynig
цветна палитра, направила си най-доброто. и аз все задържам аб, но като видя, че детето се мъчи сама се убеждавам, че това е най-правилният вариант. повече витамини, пробиотици, течности и не мисли за аб като за отрова.
ох, при нас сега пък кашлица, а утре ѝ е последен ден на аб. чета из нета за тая пуста скарлатина, често е съпроводена с кашлица, но в началото, никъде не видях нищо да пише за по-късно. точно като секрети от третата сливица е, от гърлото, като легне и след ставане от сън. стича се нещо там, хрема не е, защото няма, явно е секрет от третата сливица. но като пие аб, какъв ще да е тоя толкова дразнещ секрет, все пак няма как да събере гной, аб трябва да я е почистил. уф, не знам вече и аз  #Crazy

# 632
Силве, когато бяхме в болница, от първия ден ни почнаха АБ, Въпреки това, на втория ден беше с адски запушен нос...хрема до края , въпреки АБ.
Незнам какво убива този АБ, но сополи си беше там и по време, и след приема на АБ.. Rolling Eyes

Дани, от централна БГ съм, затова си мислех за Плевен...Ама като гледам този сопол, незнам дали изобщо ще се махне... И взех да се чудя дали изобщо да ходим...

# 633
  • Куциндрел
Тета, при нас за махане на сополи действат единствено капките Тобрекс и много чистене на нос. Всички останали капки за нос не действат, даже сополите започват да излизат през очите, т.е. секртет от носа.  Другото, което действа, са капки Макситрол. Само, че тях избягвам да ги ползвам, че са и с кортикостероид. С Тобрекса за 3-4 дена сополите са изчезнали.

И аз не знам вече какво да правя с тези сополи, единственото, което помага е да не ходи на градина, ама не може да си е постоянно вкъщи. Излекувам сополяците и след 1 седмица пак. На 23-ти сме на УНГ преглед да видим как върви лечението на 3-тата сливица. Този Фликсоназе не спира сополи, дано поне да е посвил 3-тата сливица. newsm78

# 634
Момичета,инфлуцид по принцип колко време може да се дава ?

ПП -Ходих на лекар изписаха ми мехлем,витамини и хапчета за кръста  Peace

Бързо оздравяване на всички болни дечица и родители !

Силве , как сте вие ?

bouquet

# 635

bouquet

Профилактично може до 2 месеца

# 636

bouquet

Профилактично може до 2 месеца
Благодаря  Hug

# 637
здравейте, момичета.
кашлицата на малката се засилва, едва спа през нощта. весела е, гърлото е леко зачервено, няма хрема (напред нищо не изтича и нищо не издърпвам с бейбивак), ама на, кашля. записах час утре за педи, да я преслуша и да каже нещо от гърдите ли е, и ако не е, ще вървим пак на унг.
Лисе, и аз знам за инфлуцид до 2 месеца, мисля, че го четох в сайта, в който д-р михайлов дава съвети.
Цеца, аз тобрекс имам у дома, нали държа цяла аптечка налична. мина ми през ума да капя в нослето, ама още се въздържам, искам да чуя педи първо. все пак са капки за очи, детето ги гълта, знам ли и аз вече, ще ми се да огранича приема на лекарства до минимум.

# 638
Силве ,бързо оздравяване на вас  Hug

# 639
  • Куциндрел
Силви, аз капя капки Тобрекс при обилна хрема. Ако кашля и не излизат сополи давам сироп ГрийТус, за да си изкашля налепите. Но ми се е случвало да кашля без други симптоми... Тогава или си минава само, или АБ и минава. Crazy

# 640
Какви са ви впечатленията от сиропите Демефан и Амбрекс. Днес малката я гледа пулмолог, изписа инхалации с вентолин и пулмокорт, в много малки дози, за облекчаване. Аз давам Биокс Тими сиропът, мисля, че има някаква полза от него. Не знам дали да сменям с Демефан, чета че подтискал кашлицата.

# 641
  • в огледалото на живота
Какви са ви впечатленията от сиропите Демефан и Амбрекс. Днес малката я гледа пулмолог, изписа инхалации с вентолин и пулмокорт, в много малки дози, за облекчаване. Аз давам Биокс Тими сиропът, мисля, че има някаква полза от него. Не знам дали да сменям с Демефан, чета че подтискал кашлицата.
А каква е кашицата и с каква интензивност?

# 642
Ами как да кажа - смесена. На моменти е като че ли суха, друг път влажна. Понякога кашля до почервеняване и давене, друг път е покашляне. Днес не е толкова интензивна, но вчера и онзи ден е почти постоянна, снощи два часа е кашляла през интервал минута-две. Снимка - пефектна, на слушалка нищо не се чува. Гърло червено и уголемени сливици. Кашляла като на бронхит, с някакъв коклюшовиден уклон - цитирам приблизително.

П.П Обилна хрема на пред, безцветна, назад сигурно и там тече. Кръвната картина говори за бактериална инфекция с тия завишени гранулоцити. Пие Зиртек, пулмологът каза, че предпочитал Клацида, ама на четвърти ден прием вече на Зиртек, не мисля да го спирам. За сега овладяхме температурата от 39 градуса.

# 643
  • в огледалото на живота
БиоксТими е добър,но по-скоро за остатъчни  малки секрети.
Мисля,че Гринтуус би могъл да има по-добър ефект предвид продуктивноста на секретите.
Само мое мнение разбира се  Peace

# 644
  • Куциндрел
Тото, Зиртек не са ли противоалергични капки? Да не би да пие Зинат детето ти?
Кашля така, защото има залепнали храчки по гърлото, а те доста трудно се отхрачват.
Почиствай носа, давай АБ и ще се оправи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт