Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Дани,може да му дадеш чай от шипка,а за хапване например препечена филийка със сирене.Дано се оправи бързо детето,че е много неприятно.

# 91
За такива случаи може и да се сварят кори от нар и да се пие като чай.

# 92
  • shumen
Благодаря момичета.Дадох му илачите и му сварих чай от джоджен,който за мое учудване изпи и хапна и банан.След това ходи в нас,но си беше нормално.Ще видя как е през нощта и утре,ако е добре си е на ясла,че аз утре съм на интервю за работа и няма кои да го гледа.На всичкото отгоре за да ни е напълно зле и мен ме боли зъб тази вечер и утре ще се ходи на зъбар ми се струва.

# 93
Дани, съчувствам ти за зъба..аз така преди година щях да умра от болки, че се опъвах да пия АБ...ама без него не мина...Отивай на зъбар, ако имаш възможност... Peace

# 94
  • shumen
Тета,благодаря.Ходих на зъбар,че снощи много ме боля и изкарах кошмарна нощ.
При нас явно е било нещо инцидентно вчера.Повече не е ходил и нямаше проблем и днеска си го пуснах на ясла.Днеска обаче от 15 бяха само 3 дечица сутринта и мисля да отида да си го прибера малко по рано,че сутринта бяха само с лелята и то и тя с Т 38 и хрема каза,а госпожата им била болна.Да се надяваме,че сега няма да лепне и ми донесе нещо от нея,че тогава вече ще се  #2gunfire

# 95
Дани,що те го остави вкъщи,като видя 3деца с болна леля?Без това е петък.Не ти чета морал,ама тъкмо да не лепне нещо.Аз мойто като не съм на работа,го мъкна навсякъде с мен.Миналата година що лекар,ултразвук,зъболекар обиколих...то милото все с мене,болно,здраво,сяда на стола и мирува,че мама не си поплюва Simple Smile.Отяде си на бонбони,че все го черпеха Simple Smile
За да има 3деца-вирусът е в градината.

# 96
Дани,и аз мисля като umi zoomi  Peace

# 97
  • shumen
Уми,то че е петък,ама кой да се сети на не спала глава и с болящ зъб,че може да ми донесе нещо от лелята.На обяд мислех да си го взема,ама като се обадих да не го слагат да спи вече беше късно-бяха ги сложили и вече спеше.
Вируса може и да е в нашата група само,ама те по начало този месец бяха малко.Не знам как и кога работят тези хора,ама не ги водят на ясла.

# 98
  • Куциндрел
 newsm78
Вчера следобед по мое желание заведох малкия на рентген на бял дроб. Днес взех резултата и ще ходим при докторката му, че хич не ми харесва становището на рентгенолога.
Скрит текст:
Цитат
На фона на перибронхитни промени двустранно перихилерно в ляво перихилерно се установяват дребно-петнисти и ивицести сенки, които при клинична насоченост могат да се унтерпретират като начален възпалителен процес от интерстициален тип.
Лекостепенно уплътнена хилусна сянка от ляво
КДсинуси - свободни.
ССС - в норма.
Две седмици си беше у дома, тъкмо го подготвях, че в понеделник ще ходи на градина. Понеже все покашля по мъничко си викам да направим една снимка, че поне да знаем, че не е от дробовете. newsm78
Да видим какво ще каже докторката му, че на мен горните думи ми звучат като блаблабл -май е страшно - бла блабла. Crazy

# 99
Тета,благодаря.Ходих на зъбар,че снощи много ме боля и изкарах кошмарна нощ.
При нас явно е било нещо инцидентно вчера.Повече не е ходил и нямаше проблем и днеска си го пуснах на ясла.Днеска обаче от 15 бяха само 3 дечица сутринта и мисля да отида да си го прибера малко по рано,че сутринта бяха само с лелята и то и тя с Т 38 и хрема каза,а госпожата им била болна.Да се надяваме,че сега няма да лепне и ми донесе нещо от нея,че тогава вече ще се  #2gunfire
А какво прави аджеба тая леля с 38 градуса и хрема в градината #Crazy ooooh! Уж за деца с Т се обаждат да си ги прибират родителите, пък персоналът да разпространява зарази, няма проблем явно  ooooh!

# 100
  • shumen
Цветна палитра,аз затова се ядосах и е питах защо е там,а тя каза,че била болна и учителката и нямало как да ги остави.За децата звънят,а за тях може.

# 101
  • Варна
Ужас, ами да направят сборна група като са само 3 деца.... Директно с детето бих слязла при директора да се оплача и след това вкъщи.
Ceca,
пиши след прегледа, нищо не ми говори това, дет го е написал рентгенологът Confused

# 102
Ужас, ами да направят сборна група като са само 3 деца.... Директно с детето бих слязла при директора и след това вкъщи.
+ 1  Peace 

# 103
Цеца, дано не е нещо сериозно...
И моят още подкашля, и като знам едно дете, изписано от болницата, дето след седмица пак го приеха с пневмония, и съм на тръни и аз...

И с ужас чакам понеделник да го пусна на детска... Confused

# 104
О,Цеца,дано всичко е наред при вас !  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт