Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Доволна ли си била като си го давала ?
Лисе и как е сега без сливоца?
Ние ще махаме всички, че няколко унг ми го казаха, много са му големи другите две и само пречат и те.

# 76
Доволна ли си била като си го давала ?
Лисе и как е сега без сливоца?
Ние ще махаме всички, че няколко унг ми го казаха, много са му големи другите две и само пречат и те.
Аз не съм го давала и не мога да дам отзиви,последно едно УНГ ни беше предписало лечение  за третата сливица ,което повлия добре на малката ,но за кратък период от една седмица и след това решихме да оперираме.
Ами да чукна на дърво добре е за момента,стои си вкъщи и така  Peace

# 77
Лисе, благодаря, че попита  Hug засега сме добре, третата сливица се поприбра, но още я чувам, че диша някак по-тежичко, явно има още накъде да се свива. нослето и гърлото са чисти, дано така да останат  Praynig днес срещнахме една нейна приятелка от дг, заиграха се, а детето кашляше доста и влажно, сега ми е много свито да не е лепнала нещо. баща ѝ ме успокояваше, че това било остатъчна кашлица и детето било здраво, но щяло дълго да кашля така. малката нали не е виждала дечица от много време и сърце не ми даде да я дърпам да тръгваме, гледах при първа възможност да се махнем, но знам ли и аз.
радвам се, че дъщеричката ти е добре, все така да продължава. ти как си, попремина ли ти?
Тета, дано да отмине бързо този обрив, то явно не е страшно (в смисъл, както го мислеше, шарка или алергия), ама като си види човек детето така и мир няма докато не се махне. Hug

# 78
Силвиана , радвам се,че сте по-добре  Peace
И мен ме е жал за моята,че няма контакт с деца , но какво да направя ,още малко ще устискаме.
Аз съм по-добре,почти не кашлям толкова,само вечер. Hug

# 79
Цвети, не е скарлатина...нямаше Т, кръвните резултати са перфектни, не говорят за никаква инфекция-нито вирусна, нито бактериална...а и пъпките се махнаха, днес ги няма...нещо се е чистил я от грипа, я от лекарствата...

Силве, и аз така отбягвам хора и деца и дърпам малкото настрани...пусти страх..

Днес ходихме до Лидл, малко навън, че не сме излизали от 19-ти...

Моят нещо ми подсмърча, още не се е оправил от хремата, нощем му е запушен носът...дано и това отмине до понеделник...

# 80
Тета, аз съм много доволна от промивките, по три пъти на ден чистя нослето и се справихме с хремата. опитай, поне не е вредно.

# 81
Тета, аз съм много доволна от промивките, по три пъти на ден чистя нослето и се справихме с хремата. опитай, поне не е вредно.

Peace

# 82
  • софия
teta75 Hug
Силве, какви са промивките, аз пръскам Стеримар. newsm78

# 83
Цвети, когато има обилно хрема или гъсти сополи пръскам с хипертоничен разтвор (това е разтвор с по-високо съдържание на сол от фр, има спрей на африн) и след това тегля с бейби вак. така до 3 пъти на ден. на опаковката пише "над 6 години", но унг каза, че е добре за детето, защото солта подсушава лигавицата. но не трябва да се прекалява и да се прилага по-дълго от 10-14 дни.
иначе промивам с физиологичен разтвор. пълня една спринцовка от по-големите и впръсквам последователно в едната и в другата ноздричка. ако хремата е бистра, само карам малката да издухва - първо едната ноздра (другата запушвам с пръст) и после другата. ако е обилна или има корички, гъст секрет и т.н., изчаквам малко да "омекне" нослето и дърпам с бейби вак.

# 84
Запис и от мен, за да ви следя. Благодаря за темата.  bouquet

# 85
  • shumen
Силве,радвам се,че е добре малката.Дано не е лепнала нещо от това детенце сега.
Лисе,оправяй се скоро.
Тета,дано е по добре Бобчо и повече никакви болести и пъпки.
Ние след 3 дни на ясла сме с разстройство.Днеска ми се обадиха на обяд да отида да си го прибера,че 2-3 пъти се изпуснал.От както сме се прибрали до сега не е ходил повече,но ще го наблюдавам днеска и утре.Вчера е имало друго детенце така и явно е някакъв вирус.Звънях на педи и каза да му дам Линекс Бебе,Смекта и чай от джоджен и в това грипаво време само,ако и утре е така и вдигне Т да и го заведа.

# 86
  • софия
sylviana, мерси че сподели за промивките.
Мале на мен реки ми текнаха от носа ooooh!

# 87
Изварата даде резултат момичета   bouquet. Утре сме пак при УНГ да видим има ли подобрение.

# 88
Силвиана ,благодаря за споделеното  Hug

Дани , да се оправяте бързо !

Цветич , почвай да се лекуваш !

san4eto  , браво ,дано всичко е наред!

Hug

# 89
  • shumen
Благодаря Лисе.За сега не е ходил повече от обяд в яслата,но и не е ял.Сега яде ей тука до мен бисквитки и солети.Чакам след малко да си дойдат нашите от работа и да донесат банан,че е примрял от глад милия.
Цветич,лекувай се и внимавай да не заразиш и децата.

Общи условия

Активация на акаунт