Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Магнетче отскоро си в този джаз....и други неща ще видиш и чуеш.
Наистина има остатъчна кашлица както и алергични сополи....в един момент почваш да ги различаваш.

# 121
Кашлицата от заден секрет ще изчезне,когато се пресуши секрета,аз незнам каква хомеопатия даваш,че не помогнала,но можеш и да пръскаш в нослето солен разтвор,пресушава и чисти секрета!Ние като новозаписани при хомеопат,секрета изчистихме за седмица,но със схема и с много промивки! Peace

# 122
  • Варна
Кашлицата от заден секрет ще изчезне,когато се пресуши секрета,аз незнам каква хомеопатия даваш,че не помогнала,но можеш и да пръскаш в нослето солен разтвор,пресушава и чисти секрета!Ние като новозаписани при хомеопат,секрета изчистихме за седмица,но със схема и с много промивки! Peace

За секретите давам Цинабсин, както и Шуслерови соли 3, 4 и 6. Не че не помагат, просто става бавно, но ги давам и носа му действително спря да тече. Казвам, че явно нещото, което се е стекло отзад не е изчистено и за това кашля. Носа му го чистя с прахосмукачката по няколко пъти на ден и използвам Стеримар. Не сме записани при хомеопат за мънички гранулки...
Този сироп от черна ряпа с мед аз съм го пила и действително помага...

# 123
Хммм да,за заден секрет и ние сме пили ШС,по спомен 12 и 6, по схема,като от едните правех и капки за промивка,добре ни действаха,но то си е индивидуално,просто идеята ми беше,че наистина първо секрета трябва да се пресуши,така и кашлицата ще изчезне,дано си ме разбрала,съвсем добронамерено го пиша,Вит С също можеш да даваш,ще помогне за пресушаването! Hug

# 124
Моето от вчера,като му промия носа и като издуха има кръв в сополките.Сополки почти няма,3пъти на ден промивам,но от вчера от обяд всеки път има кървави жалки в секрета.Сега не знам дали е от силно издухване или е нещо друго.

# 125
  • в огледалото на живота
Уми,може да е засъхнал секрет и след промивката да излиза така.
То и постояното промиване на носа не е за предпочитане,ако няма нужда от това.Нормално е да се изсуши лигавицата от солта.

Подкрепям написаното по горе за кашлянето от сополи напълно.Изистят ли се те,ще спре и кашлицата  Peace

Данаека,сама ли си назначаваш сиропите?
Питам,защото споделяш как детето пило два дни един,после си сменила с друг.... Rolling Eyes

Не е шега работа това,много е индивидуално...... Peace

# 126
Сигурно е пукнато някое капилярче при издухването. Не мисли веднага най-лошото  Hug

# 127
Уми и аз мисля,че е капилярче,ако имаш Низита можеш да мажеш,овлажнява лигавицата,маха корички,Вит С също,ако не даваш де!

# 128
  • вече Пловдив
Лилия, при кой хомеопат в Пловдив водиш детето?

# 129
Абе,ще пусна един секрет тия дни...
Аз промивам всеки ден след градината.Сега понеже съм вкъщи и все ми се струва,че чувам нещо отзад и промивам усилено.Явно пак третата сливица е възпалена.Аз вчера мислех да я водя на УНГ,ама като знам как ме натискат за вадене и се отказах.Иначе от 10дена има някакви сополи.В началото обилни,сега само след промивка и то не всеки път.Гледам да не капя много в носа,само морска вода обилно.Дано да не направи някой синузит.Уж е малка,ама знам ли.

# 130
  • shumen
Дев,не си ги назначавам сама.За Хустагила ни беше изписан за ларингит със Вентолина от едно педи в спешното,а сега като го водих при личната ми каза да му взема Биокс Тими.От Биокса му давах 5 дни и вече не кашля и му го спрях на своя глава.В това грипаво време не си и помислям да го водя при педи за контролен и да ми лепне пак нещо.
Уми,и аз мисля,че е капилярче от по силно издухване.Не си мисли веднага най-лошото.

# 131
Уми ,дано всичко е наред !   bouquet

# 132
  • София
Ceca, да не се виждат някакви неща от изкараната инфекция? Знам ли? Щом детето си е ОК. Моят така подкашля от декември – такова нещо досега не е било...
Дани, аз лично, не бих оставила детето като разбера, че лелята е с Т.
В понеделник звънях на учителките на големия да им кажа, че ще го водя пак на УНГ и дали мога по-лъсно да го заведа. Миналата седмица са били сборна група, защото са останли 8 деца – при нас под 8-9 деца автоматично минават в сборна група. Ами не го пуснах. И слава Богу, оказа се, че още не минава пустия отит   В този ред на мисли – не знам вече какво да го правя. Къде ли не гов водих. Какво ли не капах 3 седмици в ухото, в носа и не, и не. Не минава. Няма Т, не го боли, но ухото е заглъхнало. На прегледа си се вижда, че е с отит. Дайте идеи какво да го правя. Мисля другата седмица да го завда в Токуда – поредния преглед 
Уми, с какво промиваш носа? Моите и двамата много често пукат капиляри, ако промивам със спрей – от рода на Стеримар, примерно Wink

# 133
Humex спрей.Много време само това ползвам,досега кръв е имало само ако прекаля с тегленето с бейбивака.Аз сега само промивам.

# 134
  • София
Humex спрей.Много време само това ползвам,досега кръв е имало само ако прекаля с тегленето с бейбивака.Аз сега само промивам.
Според мен е от спрейчето Wink Пробвай с ампулки, да видиш дали пак ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт