Банята - тема 22

• 89 143
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте,момичета!Предстои ми цялостен ремонт на баня и кухня и козметичен на останалите помещения.Вчера ми направиха майстори офетра за банята ,която включва :премахване на стари плочки,гипсокартон,таван,монтиране на санитария,редене на плочки,цялостно ВИК ,подмазване около новите прозорци и врата за 4000 лв само труд.Банята е с размери 1,70 на 3,00 височина на помещенито 2,30.Какво мислите за тази цена?
Прекалено висока ако е само за банята.

# 316
Лято, очаквах да е доста по-скъпо, предвид стандарта, естествено, но това надмина очакванията ми. Освен да се научим с ММ да вграждаме вани в Германия, под пари ще останем   Joy

мидлен, аз бих настоявала за по-подробна оферта, и ще събера поне още две такива, за да сравня цените  Peace
Нашите баня и тоалетна излезнаха около 2100-2200 лв. - материали + труд. Банята е 5 кв.м., тоалетната - 2.  bowuu

Не знам дали работниците забогатяват особено. Но клиента е доста цакан. Цената труд може да се декларира и ставка да се приспадне от данъците  Peace Но не е много само една такса е.
Тоалетната още не сме правили.

# 317

[/quote] Прекалено висока ако е само за банята.
[/quote]
Цената е само за банята

# 318
  • София
Около 1000-1500лв в зависимост от сложноста на банята.

# 319
  • у дома
Готина баня със здраве да си я ползвате.Само едно въпросче,ако може координати на производителя на душ кабината.И каква цена ви излезе  

Благодаря! Ето координати:

Скрит текст:
Форма Глас е сайта им, а ТОВА е сайта им за онлайн пазаруване. Доволни сме, много коректни момчета! Първоначално си ги бяхме харесали за душ-кабината, после се оказа, че работят с Грое, както и с КАИ (бяхме си харесали техни плочки), и фирма Траяно (за мебелите, бяхме набелязали техни неща в нета и се оказа, че Форма Глас работят и с тях) и накрая ни направиха цялостна оферта за банята, на много прилични цени.
Самата душ кабина, размер 90см на 110см., височина 200см, 8мм закалено прозрачно стъкло, с две врати при овалната част, общо: 1620лв, цена в която влиза монтажа и 123.50лв. за овален поддушов праг (125/125).
Бяха ни направили и оферта с една врата при правата част - общата цена 1420лв. При нас беше неизпълним този вариант.

Rallichka, Beauty Madness, благодаря!

Rallichka може да изпратиш запитване за паравана на момчета, на които съм дала координати.  Peace

midlen, за мен това е много висока оферта за труд!

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 14:31 от blueeye®

# 320
  • Под Сините камъни
Готина баня със здраве да си я ползвате.Само едно въпросче,ако може координати на производителя на душ кабината.И каква цена ви излезе  

Благодаря! Ето координати:

Скрит текст:
Форма Глас е сайта им, а ТОВА е сайта им за онлайн пазаруване. Доволни сме, много коректни момчета! Първоначално си ги бяхме харесали за душ-кабината, после се оказа, че работят с Грое, както и с КАИ (бяхме си харесали техни плочки), и фирма Траяно (за мебелите, бяхме набелязали техни неща в нета и се оказа, че Форма Глас работят и с тях) и накрая ни направиха цялостна оферта за банята, на много прилични цени.
Самата душ кабина, размер 90см на 110см., височина 200см, 8мм закалено прозрачно стъкло, с две врати при овалната част, общо: 1620лв, цена в която влиза монтажа и 123.50лв. за овален поддушов праг (125/125).
Бяха ни направили и оферта с една врата при правата част - общата цена 1420лв. При нас беше неизпълним този вариант.

Rallichka, Beauty Madness, благодаря!

Rallichka може да изпратиш запитване за паравана на момчета, на които съм дала координати.  Peace

midlen, за мен това е много висока оферта за труд!

Благодаря  Peace Уха бая солено ще ми излезе тая душ кабина.При нас ни трябва вариант 90 х 90 или 90 х 100 но не овал а квадрат.Абе не ми се дават толкова пари за една кабина значи

# 321
  • у дома
Благодаря  Peace Уха бая солено ще ми излезе тая душ кабина.При нас ни трябва вариант 90 х 90 или 90 х 100 но не овал а квадрат.Абе не ми се дават толкова пари за една кабина значи

мдам, това е най-скъпата част в банята, ние бяхме предвидили първоначално 800 до 1000лв. за душ кабина, и доста мислехме, но реших да не правя компромис, мъж ми се съгласи  Mr. Green
Не съжаляваме, все пак се надявам в близките години да не се налага да правя нова баня  Laughing

# 322
  • Под Сините камъни
Благодаря  Peace Уха бая солено ще ми излезе тая душ кабина.При нас ни трябва вариант 90 х 90 или 90 х 100 но не овал а квадрат.Абе не ми се дават толкова пари за една кабина значи

мдам, това е най-скъпата част в банята, ние бяхме предвидили първоначално 800 до 1000лв. за душ кабина, и доста мислехме, но реших да не правя компромис, мъж ми се съгласи  Mr. Green
Не съжаляваме, все пак се надявам в близките години да не се налага да правя нова баня  Laughing

Така е и ние се надяваме да не правим баня дет се вика докато сме живи  Mr. Green ама пак не ми се дават толкова пари.Аз си викам да се размина с едни 600 най много 700лв за кабината  Mr. Green.Продължаваме с търсеното

# 323
  • София
Вижте в бани Нео за душ кабина.

# 324
  • Под Сините камъни
Вижте в бани Нео за душ кабина.
Благодаря  Hug

# 325
Вижте в Колор глас, правят всичко момчетата, но при нас бяха две стъкла , защото душ кабината е в нещо като засек и се влиза през стъклена преграда, мисля двете стъкла да бяха 450 лв.
http://www.colorglassbg.com/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p … p;n=000002&g=
направо изпипаха нещата, мнго сме доволни, до милиметър го направиха момчетата, прозрачни са , за да има обем и пространство. Иначе другите майстори взеха около 1200лв за цялата баня, даже те рушиха. Какви са тези 4000хил. Ние купихме плочки от 30 лв квадрата с тях влязохме в тая цена Blush

# 326
Цените за ремонт в Западна Европа са доста високи, не случайно доста българи се станаха майстори там. Имам приятелка в Белгия, за подмяна на тръби в банята плати 4000 евро само за труд.

# 327
Цените за ремонт в Западна Европа са доста високи, не случайно доста българи се станаха майстори там. Имам приятелка в Белгия, за подмяна на тръби в банята плати 4000 евро само за труд.
И на нас толкова взеха за тръбите и то не бяха много макс 5 м. тръби общо .

# 328
Здравейте,момичета!Предстои ми цялостен ремонт на баня и кухня и козметичен на останалите помещения.Вчера ми направиха майстори офетра за банята ,която включва :премахване на стари плочки,гипсокартон,таван,монтиране на санитария,редене на плочки,цялостно ВИК ,подмазване около новите прозорци и врата за 4000 лв само труд.Банята е с размери 1,70 на 3,00 височина на помещенито 2,30.Какво мислите за тази цена?
На мен 4000 лева ми беше труда за целият апартамент(плочки баня,коридор,кухня,ЕЛ,ВИК,шпакловка боя) Ако това е цената за целият ремонт е супер

# 329
Ако това е цената за целият ремонт е супер
Това е цена само за банята само за труд .Стори ми се много ,не подценявам труда на никой ,но все пак реших да се консултурам със всички вас ,които вече имат опит .Благодаря на всички ,които отговорихте   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт