Банята - тема 22

• 88 946
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
  • Берлин
Марсинка, аз качвам снимки в snimka.bg Правя албума публичен и давам линк към него тук.
Вероятно има по-лесен начин, но аз не знам.

Може ли да ме ориентирате за добри марки за аксесоари за баня. Трябват ми само 2-3 закачалки за кърпи и таолетна хартия. Нищо претенциозно, но ми се иска качествено. Благодаря!

Аз поръчах модел chroma от Практикер /онлайн. Много добро качество.Цени - супер конкурентни
Сега почвам да се боря със снимките  #Crazy

# 661
  • Берлин
Преди снимките, малко инфо. Плочките са ми бяло с вградени орнаменти, черно с вградени орнаменти и хамелеон -фриз и цокъл. Разположението е следното - стената на мивката е 2,25, перпендикулярната 1,50. В оформеното душово пространство имам само бели плочки с фриз. Параван-плъзгащ /не е готов/. Таван - растер в бяло. Имам биде, но то може да се замени с тоалетна /на мен не ми е нужна в банята/. Готова съм да дам пълно инфо за всичко. Започвам  с цената - 6400 лв. от-до материали,труд. Осветление - лед. Малко прекалих с луничките на тавана /за такава квадратура 2 са достатъчни/. Избрах класическа баня, защото цветовете бързо ми доскучават. По този начин след година мога да сменя шкафа с червен например, да сложа червни хавлии и ще имам отново нова баня. Над мивката /където се вижда лампата/ ще има огледало, обкантено с лед лента. Цялостната идея ми е с цветовете, огледалата и осветлението да постигна обем - получи се на 100 %.
Сега ще опитам да кача снимките. Моля само да кажете дали се виждат, че нещо не съм спец   Embarassed

Не успях. Това е линк http://imgur.com/a/8IR9M не знам дали ще стане по този начин  Rolling Eyes

# 662
  • Под Сините камъни
APURCHE MEHURCHE страхотна баня  Peace Честито със здраве да си я ползвате

# 663
  • Берлин
APURCHE MEHURCHE страхотна баня  Peace Честито със здраве да си я ползвате

Благодаря от сърце  Hug

# 664
страхотна баня, но помещението е с друго разположение, иначе наистина е чудесна. При бло-черна спалня и бяло-черна кухня, определено искам банята да е в друга разцветка  Grinning

# 665
Много стилна баня! Аз обаче ти препоръчвам да помислиш още сега дали да не сложиш все пак тоалетна чиния в банята с вградено биде, ако държиш и на него.
До сега нашата баня беше така само с биде и да ти кажа, че има известно неудобство, да се разхождаш от тоалетната до банята, за да си направиш тоалета. Обратната ситуация - къпеш се и в един момент ти се налага да отидеш до WC-то, ами тичаш мокра, завита в хавлия и т.н или пък на детето, става му студено и прочие неща. По тези причини сега ще имам и от двете неща и в двете отделни помешения и душ и WC+биде.

# 666
  • Берлин
Много стилна баня! Аз обаче ти препоръчвам да помислиш още сега дали да не сложиш все пак тоалетна чиния в банята с вградено биде, ако държиш и на него.
До сега нашата баня беше така само с биде и да ти кажа, че има известно неудобство, да се разхождаш от тоалетната до банята, за да си направиш тоалета. Обратната ситуация - къпеш се и в един момент ти се налага да отидеш до WC-то, ами тичаш мокра, завита в хавлия и т.н или пък на детето, става му студено и прочие неща. По тези причини сега ще имам и от двете неща и в двете отделни помешения и душ и WC+биде.
Благодаря за съвета.Имам отделно тоалетна с хигиенен душ.Не исках да слагам и в банята тоалетна,затова остана само с биде.Колкото до бидето...откакто се помня,винаги сме имали биде вкъщи.Книга мога да напиша със смешни истории като например - гостите да го помислят за тоалетна и да се чудят защо няма тоалетна хартия наоколо  Joy но в соца бидетата не бяха общопознати хаха

Аз дадох снимки от банята си,за да убедя всички,че с добра преценка за цветове и осветление, дори малко помещение може да се превърне в нещо красиво.

# 667
  • Варна
Здравейте!
Предстои ми и на мене ремонт на баня и отделно тоалетна с мивка и ми хареса идеята за тоалетна с хигиенен душ. Къде се монтира този душ, към смесителя на мивката в тоалетната ли? Извинявайте за тъпия въпрос, но не съм виждала досега как точно изглежда Simple Smile

# 668
Здравейте, започвам ремонт на една наистина малка баня 1,20  / 1,40. В момента мивката е на късата стена срещу вратата, а душа по средата на дългата стена. И всичко се мокри. Искам да сложа шкаф мивка 55 см на същото място, долепен и странично до стената. Душа да е пак на дългата стена, но по далеко от вратата и да сложа завеса на ъглов корниз. Моля за мнения удачно решение ли е или други съвети. Благодаря.

# 669
  • Берлин
Здравейте!
Предстои ми и на мене ремонт на баня и отделно тоалетна с мивка и ми хареса идеята за тоалетна с хигиенен душ. Къде се монтира този душ, към смесителя на мивката в тоалетната ли? Извинявайте за тъпия въпрос, но не съм виждала досега как точно изглежда Simple Smile

Изобщо не е тъп въпрос. Давам снимки на моя за яснота  http://imgur.com/vkkxPjr,rrUyG1k

# 670
  • Варна
О, супер е, мерси за снимката. Нямам място за биде, но този душ е много добра идея.
Здравейте!

Изобщо не е тъп въпрос. Давам снимки на моя за яснота  http://imgur.com/vkkxPjr,rrUyG1k

# 671
  • Варна
Здравейте, започвам ремонт на една наистина малка баня 1,20  / 1,40. В момента мивката е на късата стена срещу вратата, а душа по средата на дългата стена. И всичко се мокри. Искам да сложа шкаф мивка 55 см на същото място, долепен и странично до стената. Душа да е пак на дългата стена, но по далеко от вратата и да сложа завеса на ъглов корниз. Моля за мнения удачно решение ли е или други съвети. Благодаря.

Аз съм правила баня 3 кв.м., но и с тоалетна ,и го направих душа от едната дълга страна по към ъгъла, а мивката от другата дълга страна, посредата. Тоалетната е на страната на душа до вратата. Вратата я обърнах да се отваря навън и я направих РVC.  Душа е с желязна релса , направена по поръчка със заоблен ъгъл и перде. Долу душовото пространство е оформено с плочки със скосен ъгъл. Доволна съм, нямам проблеми с мокрене.

# 672
Момичета, имайки опит от 2 вида бидета още от по соц времето - със задна батерия и такъв с пръскалка от дъното, мога да кажа само едно по-хубаво нещо от санитарния душ няма - пести още един фаянсов слон в банята, удобен и подвижен за хигиенни мужди.

# 673
О, супер е, мерси за снимката. Нямам място за биде, но този душ е много добра идея.
Здравейте!

ей това купихме ние http://www.boymar.com/%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5 … D0%B8%D0%BA__1324
но пробихме шкафа и сложихме едно рингче за казанче отгоре дето е бутона му и го залепихме със силикон. Душчето излиза под шкафа няма как иначе, защото батерията ни е стоящ смесител. Успех Hug

# 674
Преди снимките, малко инфо. Плочките са ми бяло с вградени орнаменти, черно с вградени орнаменти и хамелеон -фриз и цокъл. Разположението е следното - стената на мивката е 2,25, перпендикулярната 1,50. В оформеното душово пространство имам само бели плочки с фриз. Параван-плъзгащ /не е готов/. Таван - растер в бяло. Имам биде, но то може да се замени с тоалетна /на мен не ми е нужна в банята/. Готова съм да дам пълно инфо за всичко. Започвам  с цената - 6400 лв. от-до материали,труд. Осветление - лед. Малко прекалих с луничките на тавана /за такава квадратура 2 са достатъчни/. Избрах класическа баня, защото цветовете бързо ми доскучават. По този начин след година мога да сменя шкафа с червен например, да сложа червни хавлии и ще имам отново нова баня. Над мивката /където се вижда лампата/ ще има огледало, обкантено с лед лента. Цялостната идея ми е с цветовете, огледалата и осветлението да постигна обем - получи се на 100 %.
Сега ще опитам да кача снимките. Моля само да кажете дали се виждат, че нещо не съм спец   Embarassed

Не успях. Това е линк http://imgur.com/a/8IR9M не знам дали ще стане по този начин  Rolling Eyes
Прекрасна баня! Много аристократично и шик! Честито!

Общи условия

Активация на акаунт