Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 260
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Чувала съм, че по пулса може да се определи. На момичетата бил по-бърз, а на момчетата по-бавен. Но май и това е пълна измислица като всички останали методи  Laughing

Имам някаква много силна увереност, че бебето е момче. Не знам на какво се дължи, но ми е непоклатима от самото начало.
Като че ли предпочитам момиче, макар сега да съм доста по-безразлична към пола. Най-много искам да е живо и здраво.
С първото дете много силно исках момиче и страшно се притеснявах да не се окаже момче. Получих каквото исках  Laughing И на моменти съжалявам, защото тази прекомерна женственост ме подлудява  Laughing

# 376
  • София
На мен за Калоян си ми излезе с пръстена, както и със смяната на кръвта, а китайското се обърка. Сега по смяна на кръвта и китайското е момче, с пръстен не ми се занимава, а и не искам напразни надежди. Съвсем скоро ще разберем.

# 377
По китайския ми излиза момче, после ще направя и пръстена.

Това с кръвта как се смята???
В коя г.с се научава пола, че така и не разбрах? Embarassed

Hug

vesi_mir Видях, че си писала по - назад за ФМ и Балев. Аз лично мисля при него да ходя, живот и здраве, защото съм чела, че е най - добрия.
Чудя се обаче дали да ходя на всички ФМ!?

# 378
  • София
**Sisi**, на мъжете кръвта се сменя на 3г., а на жените на 4г. На който от партньорите се е сменила по-скоро такъв е и пола на бебето. Но аз много много не вярвам.
На мен пол ми казаха в 10-11 г.с., некатегорично, но се оказа вярно. Много зависи от апарата, от задапаратното устройство - лекаря, а и от положението на бебето.

# 379

Всички сашета, които са на основата на парацетамол могат да се пият при бременност и кърмене.
Мисля, че повечето освен парацетамол съдържат и много други съставки  Peace Моята лекарка каза да забравя в началната бременност за парацетамола, тъй като бил много вреден именно в началото. И сега си трая с това главоболие. При мен явно се дължи на хормоните, тъй като както се появява, така и изчезва от само себе си. Лекувам се с разни чайчета, повече спокойствие и тишина като ме заболи главата. Знам, че някои бременни при главоболие пият чай от маточина, който действа много успокоително, но пък четох в интернет, че тази билка нарушавала хормоналния баланс и до сега не съм пила от него.

# 380
Здравейте, с първата бременност бях сигурна, че ще е момче, е объркала се бях.
Сега пак имам такова чувство, но не се настройвам. Интересно че всеки, който знае казва , че ще е момче (може би заради факта, че имаме момиче вече).

# 381
Момичета, вчера бях на преглед. Видяхме сакче, което си отговаря на седмицата и...това е всичко. След 2 седмици ме вика за сърце. Дотогава стискаме палци всичко да е наред. Зацапването ми беше спряло за 2 дни и тази сутрин пак имах  Sad Каза ми да си продължавам хапчетата, да не вдигам тежко и без горещи душове, вани, басейни. В общи линии се разочаровах, че нищо не се знае за това зацапване...
Относно пола - преди да забременея с ММ си говорехме как трябва да е момиче. Аз все му казвах, че задължително искам момиченце (имаме момче на 1г.и 3 месеца). Сега обаче особено с тези проблеми вече хич не ми е важно. Само се надявам да успея да го износя и родя, пък каквото ще да е...Вече си мисля колко ще е хубава да са 2 момчета с малка разлика - ще са като дупе и гащи  Laughing
За болничния - предишният път излязох в болничен в 9 г.с. и ми стигнаха точно дните, не съм лежала в болница. Някой беше написал правилото - 180 + 45 дни можеш да ползваш до термина (без да се лежи в болница).Всеки може да си сметне. Според мен ако е тежка работата, никой гинеколог няма да откаже болничен. Съвет от мен за майките с първа бременност - няма нищо по-прекрасно от това да си изкарате бремеността вкъщи. Повече никога няма да можете така хубаво да си почивате, да си разполагате с времето (разходки с приятелки, пътувания, филми, сериали, книги). Аз сега пак не съм на работа (по майчинство съм още), но за такава почивка и дума не може да става  Tired

# 382
  • Ботевград
Момичетааааа много съм щастливаааа...Връщам се от преглед..Имаме си ръчички,крачета,пъпна връв иии плацентата е започнала да се образува(ако съм разбрала правилно  )Embarassed  Мърдаше буболечката сладичка с ръчички и крачета  Heart Eyes По мерки сме идеални отговаряме на 11 г.с иии другата седмица сме на ФМ  Heart Eyes

# 383
_Мама_ браво за прегледа!
el_sol на мен изрично ми забраниха всякакви лекарства до четвъртия месец. Прахчетата били адски вредни, дори парацетамола още не е позволен.
Бисквитка, почивай си, сега ти е паднало Simple Smile
(Много е гадно на мобилната версия, че не ви виждам постовете, докато пиша)
За пола - аз винаги съм искала момиче, ММ винаги е казвал само "да е живо и здраво, няма значение". Като разбрах, че съм бременна и аз минах на тази максима Simple Smile Иначе - преди години една врачка ми каза да не се надявам на момиче, ако ще 5 пъти да пробвам, само момчета съм щяла да имам Simple Smile
За яденето и пола - някъде из форума намерих анкета, която доказва че нямат връзка двете неща Simple Smile

# 384
Аз не вярвам на тблици.Пробвала съм разбира се,с първото познаха,но според мен е съвпадение.

# 385
Момичета в неделя доктора ме вика за сърце .В събота почвам 7 г.с. дали ще се чуе.

# 386
По калкулатори от нета днес влизам в 8 седмица, а точно преди 2 седмици бях в 5 седмица и 5 дни. Дали днес ще чуем сърчице вече?

# 387
Момичета в неделя доктора ме вика за сърце .В събота почвам 7 г.с. дали ще се чуе.

При мен видяха сърчице още в 6 г.с. Предполагам зависи от апаратурата.

# 388
Цвете, на какъв ехограф те гледаха.Ох, аз тука се зачетох в едни сайтове и нещо се филмирах.

# 389
Чувала съм, че по пулса може да се определи. На момичетата бил по-бърз, а на момчетата по-бавен. Но май и това е пълна измислица като всички останали методи  Laughing

Привет момичета, не съм ви чела и писала тия дни, бях си у дома с болните и до комп изобщо не можах да се домогна.
Аллана - твърдението е правилно, когато бях в по-големите месеци (8, 9) и ходих на прослушване на тоновете, в стаята, където лежах, влизаха и излизаха много майки. Използвахме този метод за да познаем коя майка какво дете очаква.

на момченцата тоновете обикновено варират от .. до .. удара в минута, а на момичетата от .. до .. удара.

Има леко застъпване в стойностите на тези два интервала - затова на 100% не може да се каже. В повечето случаи обаче се разпознава.

Пак да спомена - при мен това се случи в последните месец-два на бременноста, може и в деветия да е било, като ходих по-често на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт