Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 561
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Да споделя за месото и аз-хич не ми се яде!
Предпочитам салатка или нещо безмесно,а най-много филийки с лютеница и сирене Simple Smile!

# 121
Аз съм наопаки,умирам за месо.Не ми се яде тесто и сладко.Яде ми се месо,риба,зеленчуци,плодове.

# 122
  • Северо=Западналия край
Засега и аз обичам месце, сладко по малко ми се прияжда. Но като се сетя че с първата ми бременност изобщо не хапвах месо, трудно ми беше да го готвя даже.....камо ли пък да го ям.  newsm78

# 123
Здравейте мами ето ме и мен в новата ни темичка-много е хубава.
_Мама_ може ли ако не те притеснявам да добавиш на първата страничка,че съм на 27години от Русе,втора бременност?Благодаря предварително.Относно зацапванията още слава Богу не съм имала,докато с първата ми бременност ми се случи 2 пъти.

# 124
shmoksi Как мина прегледа?

Red velvet Почивай си почече и не се тревожи.  Hug

На мен рядко ми се дояжда месо, но аз попринцип не консумирам много месо. Понякога ми се хапва пилешко.

# 125
Здравейте момичета, днес чухме сърчице.Много се радвам, но корема продължава да ме боли и днес лекаря ми изписа Утрогестан и нош па...и каза да си почивам , да лежа.Утрогестана за какво е точно, някой пил ли го е? Притеснено ми е, защотото първата бременост нямах подобни терзания...Хубава вечер от мен Hug

# 126
Дa се отчетa - имaме си двa плодни сaкa - 8мм и 6.8мм. Simple Smile Зaцaпвaнето нaй-вероятно е нa хормонaлнa основa, зaщото нямa отлепвaне и ми сложихa инжекция прегнил. Aко имa пaк зaцaпвaне в неделя ще сложим още еднa. Зaписaх си чaс зa преглед зa сърчицa нa 9ти февруaри Simple Smile Много сме щaстливи, но и много ме е стрaх от износвaнето нa двуплоднa бременност. Ще трябвa дa почивaм повече, a и aз имaм мaлко дете, след което тичaм непрекъснaто.
И дa кaжa кaк се опрaвям с него зa дa не го вдигaм - в количкaтa се кaчвa сaм от няколко месецa, в кошaрaтa - свaлям решеткaтa нaполовинa и той се покaтервa и я прескaчa. Сaмо зa вaденето трябвa дa го вдигaм - нямa нaчин. Зa смянa нa пaмперс - откaкто съм бременнa не го повивaм нa повивaлникa, a го кaрaм дa се кaчвa сaм нa спaлнятa и тaм вършим тaя рaботa Wink

Утрогестaнa е прогестерон, който е зa подпомaгaне нa бременносттa. Изписвa се при зaцaпвaне и зaдължително при всички видове ин витро, инсеминaции и т.н. Може дa се пие през устaтa, но много свaля кръвното, a и зa усвоявaнето му е по-добре дa се слaгa вaгинaлно.

# 127
Оооо, мила много се радвам! newsm44

Всичко ще е наред ще видиш, двойна радост те очаква.

# 128
  • Ботевград
Имаме  си първите близнаци в тематаааа  Heart Eyes

# 129
Момичета я да питам нещо, че се притесних Sad  Малкия му откриха гъбички на пръстчето на ръката и ми каза доки да го мажа с http://apteka.framar.bg/…/%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0…-    ( Бетазон Трио 500) Аз го мазах доста време, днес обаче видях че пише че е противопоказен за бременни, увреждал плода Sad Та се вкарах в едни филми...Като отида на 5.02 ще питам доки, но дотогава....Чудя се дали от това че съм го мазала и да не е попил в моята кожа и да стигне до бебо Sad

# 130
Ти все пaк си го мaзaлa с мaлкa чaст нa ръкaтa. Не мисля, че от толковa мaлък учaстък може дa увреди плодa. Aз що aнтибиотици изпих минaлaтa бременност, дори и венозни ми слaгaхa, и колко други лекaрствa употребих тогaвa, a синa ми си е жив и здрaв. Зa всеки случaй използвaй ръкaвици кaто го мaжеш.

# 131
Сиси, Мaмa, блaгодaря  Hug

# 132
оффф дано наистина да е така и да няма проблем за бебо  hug

# 133
  • Северо=Западналия край
Shmoksi радвам се много за теб, да туптят две сърчица в теб си е двойна радост!

# 134
Момичета, от 2 дни нещо ме мъчи гърлото и носа ми е запушен. За хремата знам,че е нормална, но за съжаление понякога имам и сополи, които отиват към гърлото. Взех си днес хомеожен, но ако може да препоръчате нещо подходящо? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт