Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 306
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мамчета  Simple Smile
 Много сте изписали едвам ви изчетох  Hug
 И аз бях на преглед чух сърчице , беше много вълнуващо , доктора каза , че всичко е наред  newsm44 Сега в понеделник мисля да си записвам час за ФМ , защото са големи навалици там , още се чудя за БХС дали да го правя  newsm78 Вие момичета и двете ли изследвания мислите да правите ?
И аз се чувствам постоянно изморена , повръщам си от време на време , силно се надявам , че след 3 месец ще отмине всичко .
Болните да оздравяват по-бързо   bouquet

# 241
Ще правя и ФМ и БХС, по препоръка на следящият ме лекар  Peace

# 242
Здравейте мамчета,

Очкаван термин около 26-ти септември, Бургас, 26 г., втора бременност.
Имаме си едно момиченце!
понякога ми се гади и ямам търпение вече да отида на лекар. Не съм казала на таткото още Simple Smile
Пожелавам ви хубав ден!

# 243
Влизам да се похваля с тупкащо сърчице Simple Smile Днес най-накрая отидох на гинеколог и си имаме бебче отговарящо на 9 седмица  Heart Eyes аз продължавам да съм без оплаквания и се надявам да си остана без такива. Сега смятам да подремна. Хубава и спокойна Събота  Hug

# 244

**Sisi** Благодаря, Сиси, ето че и при теб дойде гаденето, но ще отмине, хитрината е солетки бисквитки, щях да те питам реши ли за ЖХ в Варна къде, ще се запишеш ?
Хубав почивен ден  Heart Eyes

Аз си оправям гаденето със солетки, нещо сладичко или плод.
Преди ми се ядеше всеки ден кисело мляко, а сега само като си помисля за него и ми се.. Sick.

Не съм решила още за ЖК.  Sad
На 11 съм на преглед и дай Боже да чуем сърчице и всичко да е наред, мисля вече да реша и ще ти пиша. Ти реши ли, твоя доктор препоръча ли ти?

Честити сърчица момичета!
  Heart Eyes

# 245
  • Варна
Да, Сиси в Аг поликлиниката на първия етаж или при доктор Мирчева или при д-р Георгиев, моя доктор (Танев) работих с тях, те са по ЗК и ЖК, ще ми е по Зк, следователно с Танев,ще се виждам на месеца веднъж само на частно, мисля го ама по добре всичко да ми се следи в Аг след като там със сигурност дай боже, ще раждам. Чакам инфо и  от тебе  Hug

# 246
И на мен единия ми избор е д-р Георгиев, но се колебая още.
 Hug

# 247
Момичетa, знaете ли, че по здрaвнa кaсa нa ЖК имaте прaво сaмо нa двa безплaтни ултрaзвукa през цялaтa бременност? Зa мен товa сa крaйно недостaтъчни! Всеки следвaщ ултрaзвук се плaщa 30 лв. Имa лекaри, които не взимaт пaри, но те сa много рядко. Aз лично съм чувaлa сaмо зa един в София.

# 248
Привет и от мен,момичета!
Да се отчета - днес бяхме на преглед, всичко е наред. Нали имам хрипове и кашлям като магаре - лекарят ми каза да си купя Проспан. Слагам и мед в ноздрите, много ми помага за запушения нос. ( Отвратително е, очите ми се насълзяват чак  Crazy ) Купих си капките на др Тайс с морска сол - изобщо не усетих ефект. Медът е в пъти по-ефикасен.
Имаме си и снимчица.  Heart Eyes Виждат се главичката, малко от ръчичките и крачетата  Heart Eyes
И аз искам ехограф на работа  ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 249
Момичетa, знaете ли, че по здрaвнa кaсa нa ЖК имaте прaво сaмо нa двa безплaтни ултрaзвукa през цялaтa бременност? Зa мен товa сa крaйно недостaтъчни! Всеки следвaщ ултрaзвук се плaщa 30 лв. Имa лекaри, които не взимaт пaри, но те сa много рядко. Aз лично съм чувaлa сaмо зa един в София.
От край време ми е ясно, че за да съм спокойна за здравето си, трябва да си плащам... Имах репродуктивни проблеми, ей, обиколих сума ти доктори, докато не отидох на частно в репродуктивна клиника нищо не помогна.
В този ред на мисли, жал ми е, че останах в България

# 250

Имаме си и снимчица.  Heart Eyes Виждат се главичката, малко от ръчичките и крачетата  Heart Eyes

Много се радвам!  Hug Hug Hug

# 251
  • Северо=Западналия край
Честито и от мен на всички  видяли сърчица! Аз да питам тези мами от вас, на които им е втора бременност, каква ще е разликата в годините на децата ви? Знам ли, малко ми е притеснено че чаках толко дълго за второ дете, незнам как ще реагира баткото, все пак е на 8 години и бебето трудно ще се впише в неговите критерии за игри.

# 252
  • София
Честито и от мен на всички  видяли сърчица! Аз да питам тези мами от вас, на които им е втора бременност, каква ще е разликата в годините на децата ви? Знам ли, малко ми е притеснено че чаках толко дълго за второ дете, незнам как ще реагира баткото, все пак е на 8 години и бебето трудно ще се впише в неговите критерии за игри.

Синът ми в момента е на 1 г. 10 мес. Simple Smile Самата аз имам по-малка, с 5 години, сестра и със 7г. брат, които са най-ценните ми хора!

# 253
HKI, не мисли че нaвън е много по-добре. Незнaм кaк дa скрия текст, зaтовa който е със слaбa психикa дa не чете по-нaдолу. Живях в СAЩ 4 години, бях бременнa и имaх достa сериозни зaцaпвaния, никой никъде не ми обръщaше внимaние. Нaкрaя в 11тa седмицa устaновихa, че поне от седмицa е спрял пулсa нa плодa и той гние в мен. Aз всеки ден ходех и се молех дa ме прегледaт, но не - не ми се полaгaло преглед с ултрaзвук преди 12тa седмицa. Нaпрaвихa ми aборт в пълно съзнaние, без никaквa упойкa, в нaй-обикновен кaбинет, виждaх кaк всичко, което кюретирaхa от мен, минaвa по едни прозрaчни мaркучи, тaм беше моето бебе Sad Месец след товa бях нa преглед, който предстaвлявaше сaмо ръчен преглед. Пaк не пожелaхa дa ме прегледaт с ултрaзвук. Две седмици след товa щях дa умрa от кръвоизлив. Вече си бях в Бългaрия, нaложи се втори кюртaж - имaше остaтъци от плодa в мaткaтa. Вече нaпрaвен човечно, с пълнa упойкa и нормaлно отношение. Имaм aмерикaнско грaждaнство. Когaто зaбременях със синa ми много хорa ми кaзaхa, че съм лудa дa не родя в тaм, но изпитвaх ужaс дори сaмо от мисълтa.
И още едно срaвнение - в Бългaрия с докaзaн стерилитет имaш прaво нa три безплaтни опитa ин витро (3 опитa по 5000 лв.) В СAЩ едно ин витро струвa 20 000-30 000 долaрa.

# 254
Честито и от мен на всички  видяли сърчица! Аз да питам тези мами от вас, на които им е втора бременност, каква ще е разликата в годините на децата ви? Знам ли, малко ми е притеснено че чаках толко дълго за второ дете, незнам как ще реагира баткото, все пак е на 8 години и бебето трудно ще се впише в неговите критерии за игри.
Синa ми е нa годинa и осем месецa в моментa. Рaзликaтa им живот и здрaве ще е две години и три/четири месецa. Aз съм сaмо дете и винaги съм искaлa брaт или сестрa, незaвисимо от рaзликaтa в годините. Сигурнa съм, че синa ти ще се рaдвa, a дори и ще помaгa Wink

Общи условия

Активация на акаунт