Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 202
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте  bouquet
Аз да се разпиша бях на лекар и всичко е наред бебчето е пораснало отговаря си на седмиците 9 и няколко дни.Каза да си взема направление и да се записвам на ЖК.Изписа ми утрогестан и но шпа, даде ми и направление за болница за всвки случай ако пак прокървя, но се надявам да не го използвам.
С моята лична проблем с направленията нямам.Взела съм за гинеколог и ми лаза после да отида за другото което е съвсем различно и се води по "майчино здравеопазване" или нещо от тоя род.
Аз имам ПИК зс НОИ

# 601

Сиси , мисля , че ти беше питала за ФМ във Варна , аз утре ще се обаждам да си запиша при д-р Балев за другата седмица , похвалиха ми го няколко мами от форума и там съм решила , при него се записва една седмица по-рано само в петък рано сутринта .

Да и аз мисля при него да записвам, ама ми е рано още. Ти в коя седмица беше?

# 602
Момичета,

на мен днес сутринта ми потече кръв от носа. На някоя от вас случвало ли се е ?

На мен ми се случваше често след раждането и доки ме вика да ми мери кръвното, явно се беше притеснила за нещо. Нищо ми нямаше слава богу, но за твое успокоение , ако пак се повтори звънни на доки.

# 603
Аз имам ПИК за НАП,за НОИ не става

# 604
  • Варна
ПИК за НАП е различен от този за НОИ.

# 605
Здравейте, мили Септемврийки! Ще ми позволите ли да се запиша във вашата групичка? Преди няколко години бях в групата на Априлките и срещнах невероятни хора, с които все още обменяме информация и споделяме всичко. Знам, че и тук ще бъде така!
И тъй като вчера потвърдихме, че в мен тупти още едно сърчице, реших да пиша...
На 27 г. съм, от Бургас, втора бременност. Вероятен термин 28ми септември!
Пожелавам леко бременеене на всички! Heart Eyes

# 606
Здравейте, мили Септемврийки! Ще ми позволите ли да се запиша във вашата групичка? Преди няколко години бях в групата на Априлките и срещнах невероятни хора, с които все още обменяме информация и споделяме всичко. Знам, че и тук ще бъде така!
И тъй като вчера потвърдихме, че в мен тупти още едно сърчице, реших да пиша...
На 27 г. съм, от Бургас, втора бременност. Вероятен термин 28ми септември!
Пожелавам леко бременеене на всички! Heart Eyes
Поли, добре дошлa Simple Smile Aдaшки сме, a и си ми нaй-близкa по термин, моят е нa 30.09 Simple Smile  Лекa бременност до термин!

И aз имaм ПУК код зa НОИ. Много ми е удобен зa проверкa нa мaйчинството.

# 607
Здравейте!!!
Привет на новата мама   bouquet
Като ви гледам каква тема за лични лекари и направления сте подхванали,направо свят ми се завива!В тази наша държавица има ли въобще нещо,което да е както трябва!Не се учудвам вече на нищо-нито на направления неизползвани от вас и вашите деца,нито на процедури,които не са ви правени,абе на нищо!!!
Преди време бях водила сина ми в очна болница на едни елементарни процедури с апарат-1 седмица,всеки ден по 15 мин гледаше едни картинки за развиване на 3Д зрение!след процедурите ми дадоха епикриза,в болницата не и обърнах внимание,а в къщи като се прибрахме.....!Чета и там пише,че му е правена операция на очите Shocked Shocked Shocked
Точат я тази здравна каса,както си искат и после реват,че нямало пари за здравеопазване!!!
Както и да е!
Хубав,ползотворен и изпълнен с усмивки петък 13-ти  Simple Smile

# 608
Добро утро!
Аз имам предложение ако искате да си направим тайна група във ФБ.Тя може да се вижда само от членовете в нея така по лесно ще можем да споделяме статии снимки и т.н.

# 609
gery_roz, мисля, че има вече група. Дори някои от момичета са се присъединили вече. Аз ще продължавам да ви чета тук, тъй като във ФБ влизам много рядко.
Мисля, че трябва да пратиш съобщение на _Мама_ , за да те добави  Peace

# 610
  • Ботевград
За групата във фейса не съм аз Laughing Аз гледам как темата отива към 50 страници и как нямам интернет още да оформя следващата  Twisted Evil
ЧАКАМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЕ НА НОВА ТЕМА Blush

# 611
Добро утро!  bouquet
За групата във фейсбук мисля че трябва да се пише съобщение на мама Vanina_87

# 612
За групата във фейса не съм аз Laughing Аз гледам как темата отива към 50 страници и как нямам интернет още да оформя следващата  Twisted Evil
ЧАКАМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЕ НА НОВА ТЕМА Blush

Ооо, моя грешка  Hug  bouquet

# 613
Здравейте момичета Simple Smile Как сте на петък 13 ? Rolling Eyes На мен от сутринта ми тръгна на криво , събудих се стресната , че трябваше да си запиша час за ФМ , а той се записва рано сутринта , скочих от леглото и побягнах към телефона   animal037  в крайна сметка нямаше останали часове и бях  smile3511  , сега разбрах от Pepsilight че трябвало да отида на място в болницата да си запиша час , а не по телефона  ooooh!  А аз още от преди две седмици звъня и от регистратура не са ми споменали , че е по-сигурно да отида на място в болницата #2gunfire 
Сиси аз днес влизам в 12 г.с. , много се надявах да отида другата седмица за ФМ , но не можах да си запиша час , та сега незнам , другия петък с ММ ще ходим в 7 сутринта пред болница Телеков , да видя дали ще си запиша час , ако и там нещо се обърка ще ходя в АГ на случаен принцип  Sad
Утре е 14 февруари купихте ли подарък на половинките си  ?

# 614
Аз и друго се сетих да питам гледам някои са си записали час първо за БХС , не трябва ли първо да се направи ФМ и после по-преценка на лекаря и БХС  newsm78

При първата ми бременност, правих първо ФМ, а след това БХС, но тогава бях при друг лекар, който всъщност аз подсещах какви точно изследвания искам, защото той тогава ми беше казал- не са задължителни, ако искаш си ги прави,а ако искаш не. С една дума следи си бременността сама общо взето.  #Crazy.
Сега съм при друга лекарка и още първият път като отидох, акушерката ме попита искам ли да правя ранен БХС, който се правил мисля от 11-та до 13-та седмица, а късния от 15-20 г.с. Така ме посъветва и тъй като се доверявам напълно на сегашната си лекарка, реших да правя ранния, и след това ФМ.  Peace

Феталната морфология не може да измери хромозомни отклонения, а само физически показатели. БХС измерва генетична информация, но резултатът е с някаква процентна вероятност.  Peace
Ето тук намерих много полезно и добре написано четиво за това какво точно представлява ФМ, ако някоя от мамите с първа бременност  се интересува  Peace
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 11:24 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт