Професионални серии за коса - тема 74

• 61 745
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
Ползвам на Лореал тониращия шампоан, за да тушира златистото и да ми прави по-сребристо русото. Доволна съм. Това ти препоръчвам

# 121
Виждам, че повечето, които са ползвали ампулите Денсифик, казват, че омазняват косата.  Confused

При мен не омазняват  Peace

И при мен не омазняват  Peace  Аз денсифик ги разделях горе долу на 3 и ми бяха супер  Blush

# 122
Аз затова си ползвам ДПШ след масла. Най-бързо и ефективно ги сваля. Не виждам смисъл да си хабя останалите шампоани с нанасяне по 3 пъти само за да измия едни масла. Но всеки си преценя Peace
  newsm10 И аз по - трудно отмивам с различен от ДПШ шампоан, затова след масла започнах да го ползвам едва ли не задължително. Не зная дали е правилно.
kate_p, страхотна е машата. Вкара ме в размисъл!
Мис Облаче, кога в Арлен ш + м са били на цената на шампоана? Shocked
cityofangels, кои англ. сайтове дебнеш?

# 123
Аз затова си ползвам ДПШ след масла. Най-бързо и ефективно ги сваля. Не виждам смисъл да си хабя останалите шампоани с нанасяне по 3 пъти само за да измия едни масла. Но всеки си преценя Peace
  newsm10 И аз по - трудно отмивам с различен от ДПШ шампоан, затова след масла започнах да го ползвам едва ли не задължително. Не зная дали е правилно.

Не са били  Mr. Green аз си ги взех от някой от английските сайтове ш+м на цената на ш в Арлен  Peace

# 124

Не са били  Mr. Green аз си ги взех от някой от английските сайтове ш+м на цената на ш в Арлен  Peace
Тук не мога да се съглася. Даже и по английските сайтове няма как да се купят ш-н + маска Керастаз на цената на ш-на в Арлен Naughty Абсурд просто! За ш-н + маска на цената на маската в Арлен по мога да се съглася Peace
Иначе английските сайтове, които дебнем Laughing са lookfantastic и hqhair Peace

# 125
  • Belgium
Аз ще се повторя, но следете и e-bay.

Там понякога излизат изгодни оферти и дори цели лотове.

Feelunique също е много изгоден с кодове.

# 126
  • София
Онзи ден например в Lookfantastic бяха намалили повечето неща с 20 %, и отделно с код се смъкваха още 20 % - цените бяха супер изгодни. В момента обаче вече няма тази промоция. Наистина трябва да се следи, защото пускат тези кодове само за няколко часа или за определен брой клиенти.

# 127
Лу, от едно известно време забелязвам, че feelunique са станали големи скръндзи Mr. Green и не пускат хубави кодове. Макс 10% и то мнооого рядко. Даже вече сложиха и доставка за поръчки под определена стойност (май 15 паунда беше). И много ме е яд на тях, понеже там има марки, които не мога да си ги поръчам от ЛФ и hqhair Crossing Arms
Иначе за ebay съм абсолютно съгласна. Понякога и оттам излизат доста изгодно Peace

# 128
  • Belgium
bellisssima , наистина ли са сложили доставка под определена сума? Гaдняри  Crossing Arms

Аз от там си взимах Shu Uemura.

# 129
И на мен ми звучи впечатляващо, а особено след цените на Алтерна, които разглеждах до момента, Керастаз ми се струва евтиния Mr. Green
Joy Joy Joy И аз си викам "у, колко евтино", после се усетих защо така ми се струва  Mr. Green Mr. Green

# 130
Сега го проверих - безплатна доставка за поръчки над 15 € Tired
Ягодката и те сложиха доставка 15 лв. за поръчки под 50 лв. А ако поръчката се състои само от парфюм, начисляват още 15 лв. #Cussing out Определено ме изгубиха като клиент. А какви хубави офертички излизаха и там... Blush

# 131
  • Belgium
Абе не, че нещо ама аз никога не съм имала поръчка под 15 евро  hahaha

Ягодката не ме кефят отдавна, някои неща отиват на митница.

# 132
  • София
За 2 парфюма от ягодата на митница, хем от страна в ЕС, ми идваше да се гръмна, такава бюрокрация все едно съм внесла 2000 парфюма. Хиляди пъти съжалих че не съм си купила от магазина. Онлайн от чужбина поръчвам предимно Shu Uemura, иначе предпочитам българските сайтове.

# 133
О да, съгласна съм, че Ягодката не бяха никак добър вариант за по-скъпи поръчки и за парфюми. Мине ли през митницата, отиде далаверата... Joy
Ама пък какви хубави нещица за нищо пари съм си взимала...четка за пудра Bare Escentuals за 15 лв., спирала (май на същата марка беше) за 10 лв., балсам за устни Elizabeth Arden пак за 15 лв. и т.н. Heart Eyes И не са минавали през митница Simple Smile
За коса също излизаха от време на време хубави оферти, макар и по-рядко. Да, ама при тази ситуация вече приключих с тях Crossing Arms

# 134
  • Стара Загора
Имате ли опит с поръчки от американския Амазон? Гледам,че Алтерна е много изгодна там,но не знам с посредник ако мине митница колко ще излезе? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт