Професионални серии за коса - тема 74

• 61 741
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
  • Belgium
cityofangels, чакам отзиви значи  Party

# 106
  • Бургас / София
Да, но ще я почакам в английските сайтове, тука доста пари ми идват  Mr. Green . Ще има да си чакам пак, така Денсифик чаках  Mr. Green

# 107
  • Стара Загора
О да само са ги заредили в сайта ама все още ги няма налични. Сигурно до няколко дена ще ги има.Направи ми впечатление, че в сайта на Арлен са ги направили по серии Керастаз и Лореал.Доста по-пригледно е така.Обаче ми се струва,че цялата серия за моята нетретирана коса ще е тежка.Привлича ме ексфолианта.Но ще видим.

# 108
Да, но ще я почакам в английските сайтове, тука доста пари ми идват  Mr. Green . Ще има да си чакам пак, така Денсифик чаках  Mr. Green

Да споделиш ако ги мернеш в английските  Hug  И аз си набелязох ексфолианта и шампоана, но ще ги почакам на изгодна оферта както Денсифик - шампоан и маска на цената на шампоана, когато го пуснаха в Арлен  Mr. Green

# 109
  • Добрич

kate_p, каква маша използваш? Чудя се дали да не започна и аз да си правя къдрици. newsm78 Целта ми е обем на косата.
  bouquet
Това е машата. Супер съм доволна.
http://www.enzo.bg/babyliss-pro/curling-iron-miracurl-2665e-masha-za-kosa/

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 16:19 от kate_p

# 110
И на мен ми звучи много добре Chronologiste Heart Eyes Като изключим "парфюма" Laughing Звучи ми като някаква голяма простотия - скъпа и неефективна глезотия  Stop  
Мен най-много ме блазни маската. Нищо от това, което имам в момента като балсами/маски, не ми се отразява добре. Косата ми нещо стана много капризна и ще се шамарим Mr. Green
В интерес на истината, очаквах по-надути цени. Не че тези са ниски, но можеше и да е много по-зле Grinning Аз кротко ще си почакам за отзиви и по-нататък може да поръчам от английските сайтове при по-хубаво намаление.

# 111

kate_p, каква маша използваш? Чудя се дали да не започна и аз да си правя къдрици. newsm78 Целта ми е обем на косата.
  bouquet
Това е машата. Супер съм доволна.
http://www.enzo.bg/babyliss-pro/curling-iron-miracurl-2665e-masha-za-kosa/

Зарибихте ме с тази маша, но нещо цената й ми идва доста соленичка.

# 112
  • Добрич

Зарибихте ме с тази маша, но нещо цената й ми идва доста соленичка.

Казаха ми че в OLX може да се намери за цена около 100 лева. Не съм пазарувала от там и не знам как стои въпроса с гаранцията.

# 113
  • Русе
В ОЛХ има много такива маши от Китай - алиекспрес, внимавайте!

# 114
Тази маша за 100 лв. посмъртно не може да се намери Stop Най-много да си купите някой китайски боклук, който ще ви изгори косата. По-добре нещо друго, по-евтино, но качествено Peace
Аз по тази маша отдавна въздишам, но ще чака по-добри финансови времена Mr. Green

# 115
Момичета, взех на дъщеря ми Дессата (Dessata) - четка за коса от Златна рибка и съм много доволна. Детето само се реши и съм много хеппи  Grinning Grinning Grinning

# 116
Виждам, че повечето, които са ползвали ампулите Денсифик, казват, че омазняват косата.  Confused
А на Напура как са в това отношение?

# 117
  • Belgium
Виждам, че повечето, които са ползвали ампулите Денсифик, казват, че омазняват косата.  Confused

При мен не омазняват  Peace

# 118
  • София
Новата серия на Керастаз звучи страхотно, нямам търпение да освободя малко пространство за нови продукти. Heart Eyes Особено парфюмното масло и шампоана вече са ми в wish list-а  Heart Eyes

# 119
  • На точното място

Joy Joy Joy

Микки, благодаря ти!

Ако някой има положителни впечатления от леко тониращи и поддържащи серии за блондинки, моля да сподели baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт