Професионални серии за коса - тема 74

• 61 787
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ами поне едно 20 % ДДС ще сложат. Американците винаги слагат реалната цена на продукта на пакета, но е и до късмет. Нормално е Алтерна да е по-изгодна в Щатите, защото си е американска марка, а и те нямат ДДС.

# 136
  • Стара Загора
Ако е 20% пак е добре, но и други такси май има. newsm78

# 137
  • Русе
Мен пък много ме е страх да купувам козметика от e-bay. До оня ден това ми беше основния сайт за всичко, но вече просто ме е страх с тия ментета от алиекспрес. Цяла вечер се ядосвам за загубената пратка с четката на tangle teezer. Започнах да рова я ОЛХ, e-bay и къде ли не. С потрес открих, че четките в алиекспрес са 1:1 с оригиналните и ми спадна еуфорията за поръчка от друг сайт, различен от проверен козметичен.

# 138
  • София

Да, над определена сума, 150 евро, се начислява и мито, а дори и да не е стока, която подлежи на обмитяване, над тази сума процедурата по освобождаване е много по-сложна, затова не препоръчвам да се поръчват много неща накуп. Стойността на доставката също влиза в цената. Ако е под 150 евро, само ДДС се плаща и става по-лесно и бързо.

# 139
Мен пък много ме е страх да купувам козметика от e-bay. До оня ден това ми беше основния сайт за всичко, но вече просто ме е страх с тия ментета от алиекспрес. Цяла вечер се ядосвам за загубената пратка с четката на tangle teezer. Започнах да рова я ОЛХ, e-bay и къде ли не. С потрес открих, че четките в алиекспрес са 1:1 с оригиналните и ми спадна еуфорията за поръчка от друг сайт, различен от проверен козметичен.

Аз си я взех четката от енцо на много добрА цена  Peace

# 140
  • Стара Загора

Да, над определена сума, 150 евро, се начислява и мито, а дори и да не е стока, която подлежи на обмитяване, над тази сума процедурата по освобождаване е много по-сложна, затова не препоръчвам да се поръчват много неща накуп. Стойността на доставката също влиза в цената. Ако е под 150 евро, само ДДС се плаща и става по-лесно и бързо.
Благодаря   bouquet

# 141
  • Русе
Аз искам компактната, а тя в Ензо е 22 лв + 6 доставка става много.

# 142
Аз искам компактната, а тя в Ензо е 22 лв + 6 доставка става много.
Аз моята я взех от българския им сайт, уцелих промоция две компактни (даже едната лимитирана серия) на цената на една. Е вярно са по-скъпи там, но с тази оферта си дойдоха направо евтинки. Mr. Green

# 143
Виждам, че повечето, които са ползвали ампулите Денсифик, казват, че омазняват косата.  Confused
А на Напура как са в това отношение?
На Напура на мен не ми омазняват грам, а по принцип съм склонна към омазняване, явно грижите за скалпа започват да действат. Praynig Peace

# 144
И на мен ампулите Денсифик не ми омазнявате , даже по-скоро ми изсушават скалпа

# 145
Аз се чудя коя тема ми се губи...

1. Какви грижи прилагате за скалпа ?
•Дълбокопочистващ шампоан на около две, три седмици.
•Маслени маски с масаж на скалпа веднъж седмично. За повече информация моля посетете тази тема, на първа страница има много информация и рецепти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811615.0;topicrefid=20
•Ампули за стимулиране растеж на косата
 За сега съм ползвала три вида
- Аминексил на Лореал (две есени, усещайки по-засилен косопад)
- шварцкопф ампулите за растеж, но тези в старите опаковки
Скрит текст:
- сините ампули на Сери за растеж

И парадоксално, но последните най ми харесваха и имаха най-голям ефект откъм растежа  Grinning Присетих се пак да си ги взема.

2. Вашият опит с продуктите на Алтерна.
Никакъв. Не ме привличат заради съотношението цена:количество.

# 146
Взех си днеска ДПШ на Лейбъл М и ш-н Денсифик.....смятам да си направя една хууубава супичка от шампоани  Laughing горе долу вече за около 2 години имам шампоани.....голяма краста

# 147
Здравейте!   bouquet

Някой ползва ли е този серум и какво ви е мнението за него: http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-l … ir-lipidium-30-ml

Freya, от къде ги купуваш тези ампули на Сери? Как изглеждат?   bouquet

# 148
Ето тези са http://angelcosmetics.bg/product/593/farcom-seri-bioproten-ampul … sata-12h10ml.html не са професионални, но пък са ефикасни и евтини. Взимах ги на бройка от гаражите до колхозния във Варна.

# 149
Ето тези са http://angelcosmetics.bg/product/593/farcom-seri-bioproten-ampul … sata-12h10ml.html не са професионални, но пък са ефикасни и евтини. Взимах ги на бройка от гаражите до колхозния във Варна.

Благодаря ти!   bouquet

Не съм от Варна, но ще ги потърся.

Общи условия

Активация на акаунт