Отговори
# 345
Мен пък страшно много ме дразни щото сега не я знам ама тогава изобщо не ставаше за актриса с тия смешни напъни  Naughty
Тя нали Хазал щото е най добрата Mr. Green та всички други са гола вода Laughing
От тая със сигурност беше, пак казвам сега не я знам как играе  Peace
Всеки различно вижда Peace Гизем игра после в драма и ми хареса доста Peace Серенай също играе добре за мен Peace

# 346
  • Още у мъглата ...
Любим момент  Laughing Party Party Party

https://v.cdn.vine.co/r/videos/BB574EF6991168684436326367232_1421610275a47b3040da.6674.mp4?versionId=zqBX0QegCiepk2b8RlcIIl0JO6grimVU

# 347
Мараба Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей, не се спирате бе Crazy, па и да плюете по Хазал ooooh! ooooh! ooooh!

Изобщо не можете да сравнявате двете, Гизем е пълно дърво, и преди, и сега. Не ангажирам никого с мнението си, мен не ме дразни, ма за актриса не става Peace, същата е като Посера, тая от Милост русата, дето сега играе с Керем и всичките са един дол дренки Peace
А и имам предложение към Зиз, може ли в "Пътят на Фериха", този път друг да е лошия, а не Фериа Mr. Green
Четох уникален сън на една пакистанка за трети сезон, тя го сънува и го беше написала като вариант за начало на 3-я сезон, много ми беше готин, ама нали се сещате, че там Фериха беше принцесата Joy Joy Joy

И да не забравим Самооо Челсиии! newsm18 newsm18 newsm18

# 348
Коя е по-по-най? Mr. Green
Аз както знаете много си харесвам Гизем и за мен играта й задобрява с всеки следващ сериал с нейно участие.

# 349
  • Още у мъглата ...
Джейни  Hug Heart Eyes Heart Eyes

И де го видя това плюене на Хазал бре Crossing Arms newsm78 Кат го кажеш това, начи Crossing Arms Crossing Arms

И долу Челси Mr. Green  newsm18 newsm18 newsm18

# 350
  • У Диспансера ...♥♥♥

И де го видя това плюене на Хазал бре Crossing Arms newsm78 Кат го кажеш това, начи Crossing Arms Crossing Arms

Да ве, ние я защитаваме, тя пак плюели сме я. Ама не излиза от нейния свят и тва си е  hahaha hahaha hahaha hahaha
Джейно  Heart Eyes Hug

# 351
  • Още у мъглата ...
Мен пък си ми е останало все още неприятно усещане, като видя рижляка Whistling Whistling Whistling

И може Хазал да не е най-добрата, но от Сера и Гизема ми е по-добра, па със Сера даже не може да се прави и сравнение  Naughty Mr. Green
Ма нек си играят, за всеки влак си има пътници, ... докато не слязат на някоя гара Mr. Green

# 352
  • Варненска клюкарка
Любим момент  Laughing Party Party Party

https://v.cdn.vine.co/r/videos/BB574EF6991168684436326367232_1421610275a47b3040da.6674.mp4?versionId=zqBX0QegCiepk2b8RlcIIl0JO6grimVU
Пусти инат и при двамата Crazy

Копнах я от един ъъъ.... Mr. Green двор.... Сега да не се окаже че на снимката под онази шапка преди няколко страници, Ча се крие окастрен.... Един вид докато не излезе серията newsm78
И каква е тази скромна целувка, да не би да са разбали че онези с карантиите на показ, имат обратен ефект върху голяма част от драгия зрител Mr. Green

# 353
  • Още у мъглата ...
Коя е по-по-най? Mr. Green
Аз както знаете много си харесвам Гизем и за мен играта й задобрява с всеки следващ сериал с нейно участие.

Пък как коя, ние сме си по-по-най  Laughing Party Party Party Party Party Party Party

# 354

Всичко виждам  Grinning, ние днес си празнувахме и в офиса победата  Party Party Party, имаше бонбони, аз не ям, ама си се почерпихме Laughing
Габс Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изобщо не става въпрос за сравняване/сравнение може да се направи, ако играят една и съща роля/, всеки си има любимци, моите са ясни, но напр. така възхваляваната Туба, аз сега я гледах за първи път в КПА, ми не видях нищо особено, даже сестра и , и приятелката и, дето е гадже на Енгин, лично за мен играеха много по-добре, сега не съм го гледала от около месец, не знам как е, ама изобщо не се впечатлих, очаквах може би повече, не знам, но както казва Верчето, изобщо не умее да плаче, предизвиква смях у мене, вместо да ме разплаче. Има доста примери, не че аз познавам турското кино добре, но имам поглед и за да не обидя някоя любимка или любимец, няма да коментирам. Винаги съм давала примера с Лео, дето за половината свят е пълен некадърник, за другата точно обратното. Аз съм от вторите  Peace и не давам да се говори против него Mr. Green

# 355
Джено Heart Eyes аз ше си плюем кой си искам Naughty

# 356
  • Още у мъглата ...
Любим момент  Laughing Party Party Party

Пусти инат и при двамата Crazy

Копнах я от един ъъъ.... Mr. Green двор.... Сега да не се окаже че на снимката под онази шапка преди няколко страници, Ча се крие окастрен.... Един вид докато не излезе серията newsm78
И каква е тази скромна целувка, да не би да са разбали че онези с карантиите на показ, имат обратен ефект върху голяма част от драгия зрител Mr. Green

Ма верно е окастрен тук Чачуна Shocked Брех Party
Ми те втори сезон се със затворени усти се целуват или по бузите Laughing Joy Joy Joy Joy
Ей го и сега, Чачо стои като наказан, че му се налага да се цуня Mr. Green Joy Joy Joy

# 357
Ивче на теб да не ти е мъка за желирания ластик? tooth
Тази фотка на Яман и Мира да не е стара, newsm78 защото не ми се вярва Яманикос да се раздели с бумбулото на главата си до края на сериала, че нали трябвало да избяга от образа на Емко?! smile3503
Аз освен Гизем и Туба си харесвам като Аси а в другите й роли даже не съм я гледала само съм я попоглеждала за да направя сравнение.

# 358
 Джейн  Hug Heart Eyes     аз не ги и сравнявам Гизем не ми хареса в ПЕ   Емир  преспа с нея  и кат и каза защо го е направил  тя     не ми хареса   не ме убеди в играта си !  Хазал  е талантлива   ПОСера  Sickе  но комент от всекъде   ако не е  Чаатай     великия им сериал  на Еджето   да е приключил    

# 359
  • Още у мъглата ...
Джен, кой е Лео newsm78 Щот, ако е Меси, мож да се прегърнем  Laughing Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт