АПРИЛчето е любопитно и с крачици пристъпва ситно :)

• 32 937
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Гери, искрено ме разсмя  Joy И аз понякога така ги чувствам нещата. Белтък предложих директно като давах парченца палачинки, омлет и други подобни. То и да не исках нямаше да мога да опазя чиниите от ръчичките на бубата Simple Smile Не яде количества, просто микро парченца, с които се запознава с храната. Така прояде и кисело мляко. От бобовите съм давала грах и сосът от червена леща. По някое време ще въведа по-сериозно, нека да съм сигурна, че папка.

# 631
С бобовите и ние сме назад - грах и фасул съм давала само. Има газове от тях и все забавям въвеждането и на другите.

# 632
Калоян фасул и грах яде много отдавна и обича,то май всичко обича де,манджа да е  Joy,но тези дни се чудех дали не е време леща да въведа. Бобът така или иначе смятам,че е тежка храна и мисля да почакам поне до 2г,нищо,че на повечето места пише,че и сега може. То и за меда пише на 1-1.5г,но за мен преди 2.5 -3 е немислимо. Какъвто е бледолик,синеок и светлокос е доста по-предразположен към алергии

# 633
  • elhovo
адашче, и мен ме разсмя.....
аз съм давала и боб и леща и грах...нашата кухня ни ги предлага...само че когато има боб аз не го слагам всичкия,само малко че е тежка храна да,иначе лещата си я хапваме,а граха е добавката на някакво месце и не е чак такова голямо количеството.....но си хапва де!
белтък не съм и дала на деси така,но още преди да започна кухнята когато съм правела супичка за нас съм я застройвала и с белтък и тя е хапвала от нея за закуска,нямало е странични проблеми де,така че май сега на Великден ще се сборим всички на едно и ще хапнем цяло яйчице...Simple Smile
  love001  и  Hug от нас....

# 634
  • Асеновград
Повечето неща ги въведохме просто от чинията на който яде наоколо.Ако не му дадеш издебва и си крадва, така стана и с пърженото яйце.Иначе гледа с един поглед на винаги гладно циганче и успява винаги да си изпроси.За смученето вече не броя, снощи имах чувството,че през половин час търсеше, мъчат го зъби и в такива моменти е още по зле.Заспиваме само на гърда.

# 635
Аз се радвам,че още суче,именно заради зъбоникненето. Безценна е помощта на нейно величество "Гърдата". Благодарение на нея не прибягваме до никакви болкоуспокоителни при зъбни драми
П.П.Момичета,знаете ли от кога трябва да започват да ни превеждат по 340лв майчинство,а не процентно съотношение

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 15:32 от geri-gb

# 636
  • Асеновград
Аз се радвам,че още суче,именно заради зъбоникненето. Безценна е помощта на нейно величество "Гърдата". Благодарение на нея не прибягваме до никакви болкоуспокоителни при зъбни драми
П.П.Момичета,знаете ли от кога трябва да започват да ни превеждат по 340лв майчинство,а не процентно съотношение
Влез си в НОИ с пик кода и ще видиш сама датата. За нас този месец е и от двата вида 21 р.дни %  останалите ще са на 340.Така поне излиза по ведомост на НОИ, засега са преведени само тези 21 дни.Тях виждам и начислени.Предполагам остатъка ще го пуснат след датата на която свършва едната година.

# 637
Ами аз нямам пик. Трябва да си го извадя от нои в града,където ми е адресната регистрация ,я тя реално се различава с 200км от действителността

# 638
geri-gb, едната година се изчислява от датата на термина, не на раждането. Моят термин е 04.04. и до тогава ще получавам 90%-тното обезщетение, а не до 25-ти, когато е роден Марк.

# 639
Че то си било далавера да ти подрани детето,така ли

# 640
Simple Smile))) Все е 1 година, но да, имаш малко повече време с детето след раждането:)

# 641
Мамчета, да ви попитам, вашите бебоци спят ли вече на възлгавница, защото ние сме още без възглавница, а и като го гледам как спи, не мисля да му слагам скоро и без това се чудя как диша като забие тая глава в матрака  Laughing

# 642
Мамчета, да ви попитам, вашите бебоци спят ли вече на възлгавница, защото ние сме още без възглавница, а и като го гледам как спи, не мисля да му слагам скоро и без това се чудя как диша като забие тая глава в матрака  Laughing
Александра спи на възглавница отскоро. И то защото единият път като спа при мен си слагаше главата на моята възглавница  Grinning

# 643
  • Асеновград
Ние имаме в леглото но почти не спи на нея.По скоро я използва за гризане или да ми прави дзак с нея.
А иначе от време на време се присламчва на моята но май е по скоро от желание да подражава. За мен ще е проблем да го преместя на неговото легло, свикна да спи при мен заради нощното кърмене и леглото го възприема като затвор ако го сложа.

# 644
ММ е измислил решение на проблема как ще се сместваме ние,Калоян като поотрасне и следващите ни деца-ще купим още една спалня и ще я допрем до тази  Laughing това в кръга на майтапа. И аз не виждам как ще стане отделянето му,той толкова е свикнал да спи при нас,че нощем ако се размърда,само като го погаля и се успокоява. Калоян приема неговото легло като място за реване,понеже знае,че ако го оставя там,значи ще излизам от стаята. За това още като го оставя и почва истерично да пищи. Предоолагам,че ще почне да спи сам,едва когато е поотраснал и може да му се обясни колко хубаво е да се шириш сам в собствено легло,без някой да ти дъроа завивката

Общи условия

Активация на акаунт