АПРИЛчето е любопитно и с крачици пристъпва ситно :)

• 32 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Съгласна съм с казаното горе - до термина е. Вече оправих докум си на работа и тр да се върна на 17 април (датата на термина), същото ми излиза и на сайта на ной в профила ми.

Нищо спец.не ме интересува за лл, просто препоръки за лекар, от който сте доволни. Мерси за отзива Simple Smile

# 676
И аз така си мисля,но шефката беше категорична,че на 31ви трябва да съм там. Това са си 2 седмици все пак
И аз да кажа, че е сгрешила. Говори със счетоводителка ви. Тя ще е наясно и ще "светне" и шефката ...  Wink

# 677
Всъщност в нашата фирма нямаме контакт с никой,освен шефовете. Счетоводителката дори не съм я виждала,само поименно я знам. Не знам защо ми се струва,че леекичко ще ме прецакат  #Cussing out

# 678
Категорично- краят на първата година майчинство е до термина, (предният ден вкл.) не до датата на раждане.

# 679
  • в 1001-та нощ
Алена, ако не се лъжа, с децата се следите в Токуда? Исках да попитам личният лекар на детето дали е от болницата и дали си длволна? Обмисляи юни месец да прехвърля Дани към друг ЛЛ. Доволна съм от нашата, но се преместихме и съвсем не ми е удобно.
Ако някой друг може да помогне с мнение по въпроса, моля споделете Simple Smile

Доволни сме, но ходим само платено. По каса сме другаде  Peace

# 680
Всъщност в нашата фирма нямаме контакт с никой,освен шефовете. Счетоводителката дори не съм я виждала,само поименно я знам. Не знам защо ми се струва,че леекичко ще ме прецакат  #Cussing out
Отиди до ной, как така ще те ощетят с 2 седмици. То, ако стоиш вкъщи до 2 год на детето, всичко се изплаща от ной и няма как да те прецакат.

# 681
Нашият нов стол е с isofix и може да стои само по посока на движението. Около декември-януари някъде го взехме и настанихма младежа вътре. Страхотен кеф му е да му е широко, да гледа колите и да се весели.

Аз мога да се похваля, че малкия събира все повече смелост да се движи...и почна да лази. Досега никакъв интерес и координация за лазене, само се влачи. И от няколко дни го гледам, че се пъне нещо и резултата е като свършат мебелите за движение и почва като хлебарчица. Wink)

Да се вмъкна и аз - и детето е в Токуда платено, ако има нещо нужда. По каса е в Полимед.

# 682
Така и така сме на вълна столчета,та да ви попитам вашите деца потят ли се като ги сложите в тях? На Калоян главата винаги е вир вода,предполагам от допира до изкуствената материя. Подлагам му памучна калъфка,но и това не помага

# 683
  • София
При нас никога не се е случвало, но и бубата не сме я возили дълго време. По-скоро костата ѝ се наелектризира. В колата не държим много топло и не я обличам с дебели дрехи, докато се вози, дори и зимата.

# 684
  • elhovo
здравейте,мамчета!
и при нас е въпрос на време да се сложи вече столчето за кола от 9 до 36кг.понеже ние не ходим почти никъде с колата и не сме го сложили,но сега като почива баща й ще го сложим  Simple Smile да сме готови и ние де!и ние не сме се возили доста дълго до сега и не знам как ще е с потенето Simple Smile но в жегите няма как...

# 685
И нашето столче е  по посока на движението. Поти се главичката, особено когато се разиграе повече или когато е топло и е количката.

# 686
Ние така и не сме купили столче , защото сме и без кола все още , надявам се след лятото да вземем някаква и тогава ще питам за мнения и за столче , макар че не знам как ще пътуваме до морето , но имам друг въпрос Краси няма 9 кг Simple Smile мога ли да я слагам в стол 9-36 или 9-18 или да чакам да стане 9 кг , а дотогава евентуално кошницата  newsm78

# 687
  • Асеновград
9-18 лягат и стават почти като кошница, за 9-36 не съм сигурна дали също полягат.Ние в момента сме с 9-18 но Алекс по принцип не обича да пътува бързо му омръзва и започва да мрънка, всъщност изобщо мрази да е вързан което е проблем и за количката.Щом сложим коланите и настава война.

# 688
  • elhovo
хайде днес вече ударихме ваксинката за годинка...дано само не вдигнем Т !!!

# 689
Искам да питам как е редно да се постъпва с ходенето по нужда навън, когато сме на етап махане на памперс? Градски тоалетни почти липсват, eco toi,  ако ги има, в повечето случаи са пълна мизерия, а на мен изобщо не ми се иска да клечим по храсталаците като кучета. Сигурно има начин, дайте идеи.

Общи условия

Активация на акаунт