Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 59 332
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
Свърши и имаше... ъъъ... интересен финал. Rolling Eyes

# 211
  • София
Някой гледа ли финала на Двама мъже и половина? Crazy
Не още, освен него съм изостанала с още 3-4 епизода....нещо реакцията ти не е много... очарована.

# 212
Аз гледам ето този корейски сериал
Healer newsm51

# 213
Не още, освен него съм изостанала с още 3-4 епизода....нещо реакцията ти не е много... очарована.

Гледай. Grinning Не, че не съм очарована, но не очаквах въобще това. Странно се чувствам някак. Crazy

# 214
  • София
Все ще намеря време да наваксам близките дни Simple Smile
За сега се посмях само на съобщението на Чък Лори, защо Чарли не се е появил Simple Smile

Четох днес, че за Константин щели да кажат  май месец ще има ли втори сезон, за сега не е отхвърлен.
Учудих се обаче, че все още не е подновен официално и Crossing Lines въпреки, че има добър и стабилен рейтинг... надявам се  да не го прекратят, харесвам го Simple Smile

И Викингите също не съм изгледала още... много занемарих сериите.

# 215

Гледах го ииии, абе мисля че финала трябваше да е друг. Изключително не на място ми се видя.

# 216
  • Вестерос
Кажете ми как свърши, аз никога не съм го следяла, е гледала съм няколко епизода по телевизията, та ми е интересно как е свършил Simple Smile

И да не съм офф

Все пак реших и изгледах Агент Картър. Взе пък , че ми хареса и то доста. Актрисата ми е много симпатична още от филмите. Появата на Чад Майкъл Мъри беше добра изненада за мен  Heart Eyes Четох, че ще е само този сезон. Съгласна съм да  е така. Историята е интересна, типично в стил филмите и другия сериал, но се изчерпва.

# 217
  • in Wonderland
Много ми хареса  Elementary - Елементарно, Уотсън,
И двата сезона ги изгледах с огромно удоволствие!

Сега търся дали има къде качен 3 сезон и суб за него..ако някой го гледа моля да сподели!

И на мен много ми харесва сериала и особено Джони Лий Милър, който навремето бил съпруг на Джолито ( това съм го пропуснала)   Crazy
Като намеря време мисля да пробвам и някоя от книгите на А.К. Дойл.  Peace

# 218
  • Вестерос
3 тома са разказите, не пропускайте и новата на един писател, който спечели конкурс на наследниците на Дойл и издаде нова книга за Шерлок http://novinar.bg/news/sherlok-holms-se-zavrashta-s-domat-na-kop … Mzg0OTs2Mg==.html

А за Елементарно, 3-ти сезон почна доста зле, доскучаваше ми, но последните няколко епизода се раздвижиха нещата  Laughing

И един въпрос към гледали го
Скрит текст:
Аз ли бъркам или имаше един епизод , където се обсъждаше , че Уотсън е бременна от оня, който умря?

# 219
  • срещу двата комина :)))
след страхотен финал Broadchurch е подновен за трети сезон

http://www.ew.com/article/2015/02/24/broadchurch-gets-third-season?Asdf

# 220
  • Разпиляна във въображението
Знаете ли кога започва orange is the new black?

# 221
Лятото. Юни. Вероятно пак ще го излъчат в един ден.

Чакам третия сезон на House of Cards вдругиден.

# 222
  • Разпиляна във въображението
Лятото. Юни. Вероятно пак ще го излъчат в един ден.

Много далеч Crossing Arms

# 223
  • Пловдив
И един въпрос към гледали го
Скрит текст:
Аз ли бъркам или имаше един епизод , където се обсъждаше , че Уотсън е бременна от оня, който умря?
Не си спомням такова нещо.

# 224
  • Вестерос
Значи определено бъркам, пак съм бляла  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт