Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 59 343
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
Виж на 1 страница списъка. Всички са били обсъждани/препоръчвани в темите назад. Peace

# 256
  • София
Combat Hospital - британски, обаче не знам дали има суб

# 257
  • София
Нещо ми се гледа медицински сериал Simple Smile И търся препоръки. Без Анатомията на Грей, Частна практика, Хаус, Спешно отделение, Харт ъф Дикси (това не помня как го превеждаха на български) и Клъцни-срежи.

Saving Hope - току що свърши трети сезон.

# 258
  • Пловдив
Нещо ми се гледа медицински сериал Simple Smile И търся препоръки. Без Анатомията на Грей, Частна практика, Хаус, Спешно отделение, Харт ъф Дикси (това не помня как го превеждаха на български) и Клъцни-срежи.

Мне, свръхестествен е. Оф, голяма съм претенция Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Виж на 1 страница списъка. Всички са били обсъждани/препоръчвани в темите назад. Peace
Виждала съм първата страница, има много малко медицински и тях съм ги прегледала отдавна.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 22:11 от Янтра

# 259
Много хубава тема! С интерес прегледах списъците на първа страница. Тези дни изгледах Secret diary of a call girl, хареса ми страшно много, препоръчвам.

# 260
Виждала съм първата страница, има много малко медицински и тях съм ги прегледала отдавна.

Приключилите са повечко, но текущи има само няколко. Не мисля, че някой ще ти предложи нещо различно, защото той самият избор не е много голям. Но дано си намериш нещо хубаво. Wink

# 261
  • Пловдив

Приключилите са повечко, но текущи има само няколко. Не мисля, че някой ще ти предложи нещо различно, защото той самият избор не е много голям. Но дано си намериш нещо хубаво. Wink
Все се надявах от новозапочналите да има някой Cry

# 262
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изгледах пилотката на American Crime. Обещаващ е, напомня като атмосфера на The Killing.

# 263
  • Ямбол
Някой гледа ли пилотката на Dig? Видях, че вече е качен в замунда.

Изгледах наличните епизоди на Fortitude. Изясниха ми се повечето неща, само едно нещо ме гложди -
Скрит текст:
останките на мамута ли са източник на заразата?

# 264
Дими,  така ни карат да мислим,  но дали е това?

# 265
Изгледах пилотките на Dig и American Crime, но не мисля да ги почвам... засега.

Янтра пробвай Royal Pains

# 266
  • София-Лагера
Който още не е свалил напомням House of Cards s03
А бг превод знаеш ли кога ще има?

# 267
  • Ямбол
Дими,  така ни карат да мислим,  но дали е това?

Надявам се да стане ясно до края на сезона. А ще има ли друг сезон? Нещо не намирам информация.

# 268

и аз го препоръчвам

# 269

и не разбрахме чие е детето  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт