Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 877
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
Изобщо не знам за какво говорите, ама да се включа.

# 31
  • UK
Снощния епизод на CSI запона с една много хубава песен, която явно не съществува извън сериала, няма я в Интернет просто, дори Шазам не можа да я открие, показва ми, че е от CSI и толкова. Много се ядосвам.

# 32
Бебе, мерсаж, страхотна систематизация, с кеф да ровиш в каталога на библиотеката  Grinning  bouquet

Гледам Хеликса и Айкенди-то, чудя се дали няма да има маймунджилъци от Амазон(ската джунгла  Mr. Green) покрай "Човекот во високиот замок"(в превод на македонски  Mr. Green Crazy Joy)

# 33
  • София
Заинтригува ме, на коя мин от серията е?

# 34
# 35
  • София
Да, готина е и ми е страшно позната като глас.... но пък и то не една и две жени пеят подобно...

# 36
  • UK
Мда, и на мен ми звучи познато, но ако беше някоя от по известните, щеше да излиза при търсене на текста или в Шазам... А тази все едно никъде другаде не съществува... Те често взимат песни на неизвестни групи в тези сериали, хем начин на групите да пробият, хем са евтини, но тази съвсем пък никъде да я няма...

# 37
Дай им малко време и в http://www.tunefind.com/show/csi/season-15 със сигурност ще напишат коя е.
Даже ако ти се занимава се регни и направо питай Simple Smile

# 38
  • UK
Ще проверявам и ако не напишат, ще питам Simple Smile Мерси, преследва ме сега песента и искам да я чуя цялата... Ако съществува. Simple Smile

# 39
  • София
Ако я разгадаеш   пиши после Simple Smile

# 40
  • UK
Ще пиша Simple Smile

# 41
Ще проверявам и ако не напишат, ще питам Simple Smile Мерси, преследва ме сега песента и искам да я чуя цялата... Ако съществува. Simple Smile

Със сигурност съществува, правила съм същото дирене на песни от сериали на Шонда...
случва се песните да са толкова нови, че да ги няма на сингъл и затова Шазам не ги намира, но щатските фенове са всеоттдайни и ги изравят.

# 42
  • Вестерос
Аз започнах The Good Wife и както го започнах, така и почти го свърших. Много е добър, ама много, не очаквах толкова да ми хареса. Много ще страдам като трябва да чакам за нов епизод всяка седмица. Confused

Добре дошла в клуба  Twisted Evil Един от най-любимите ми е  Flutter

# 43
  • София
Привет и от мен    bouquet
Да питам кога почваше Outlander, че съм се затъжила?  Simple Smile

# 44
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз започнах The Good Wife и както го започнах, така и почти го свърших. Много е добър, ама много, не очаквах толкова да ми хареса. Много ще страдам като трябва да чакам за нов епизод всяка седмица. Confused
Да, мъка си е, особено като почнат с паузите от по месец и повече Rolling Eyes. Ела в темата Hug

Общи условия

Активация на акаунт