Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 910
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
И още малко спрени - Backstrom, About a Boy, Marry Me, Falcon Crest, State of Affairs.

# 481

С този даже много се забавиха  Twisted Evil

# 482
  • Вестерос
Аз издържах първа серия само.

CBS е поръчал сезон на Supergirl

Fox щял да прави сериал за Франкеншайн - "The Frankenstein Code, a modern-day retelling of the famous Gothic tale "

от другата тема, ако сте пропуснали

Wil Wheaton ще участва в Dark Matter.

Hart of Dixie е официално спрян.

iZombie ще има 2-ри сезон  Laughing

Актьорът, който игра Уил в The good wife ще участва с главна роля в Master of sex

Промо за 3-ти сезон на Mistresses - http://www.spoilertv.com/2015/05/mistresses-season-3-first-promo.html Сериалът почва на 18 юни

Актьорът, който играеше шефа на полицията в Sleepy Hollow няма да участва в 3-ти сезон.

На 12 юни почва 3-ти сезон на Defiance с 2-часов епизод. След това е премиерата на Dark Matter.
Следващата седмица е премиерата на Killjoys.

Dominion- 2-ри сезон започва на 9 юни.

Няма още информация кога ще е втората част от сезона на Haven, както и последния сезон на Continuum.

И накрая някои от новите сериали през есента http://tvline.com/gallery/fall-new-tv-shows-preview-photos-2015/ … /angel-from-hell/

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 01:24 от Tiffany Aching

# 483
  • UK
Спират Battle Creek, Stalker и The McCarthys.

# 484
Stalker няма да има втори сезон?

# 485
  • София

Eeeeee НЕЕЕЕЕЕЕЕ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Константин отдавна го зарязах, освен актьора друго симпатично в него не намерих... но и той не беше достатъчен.

# 486
  • UK
Подновяват Undateable, The Night Shift и The Mysteries of Laura.

Много се радвам за последния, никой не мислеше, че ще го подновят, но на мен ми е много приятен.

# 487
Аз така за Нощната смяна, има потенциал, само сценаристите малко да се постараят повечко  Grinning

# 488
  • UK
Ами Лора сигурно няма да я бъде след втори сезон (13 епизода), а и смятат да променят концепцията и да отделят повече внимание на случаите, а не на личния й живот, който на мен ми е по интересен (и гаджето й ми е по интересно Simple Smile ), ама ще видим. Ако искам да гледам криминален сериал, има 20 такива. Този беше малко по различен.

# 489
  • КиТ
E не с Stalker прекалиха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 490
  • Вестерос
Аз пък се запалих по Jane the virgin  Laughing Много е свеж, неангаживащ, смешни моменти има доста  Mr. Green Та, ще има ли 2 сезон?

# 491
  • София
Помня, че четох, че има....аз нещо и него зарязах, в началото ми беше свежо, после нещо...много латино сапунка ми дойде.Simple Smile

# 492
  • Разпиляна във въображението
Аз пък не смея да гледам поредният епизод на Марвел ЩИТ. Ако правилно съм разбрала след последния Рейна споменава, че ще има опасност, която веднага свързах с втората част на Отмъстителите. Пуснах си епизода все пак и в първите секунди  Shocked Победа, летящ кораб  Crossing Arms

# 493
  • София
жалко за Константин (абе говореше се, че SyFy се борят да купят правата и да го продължат, да видим все пак), но най-много ме е яд за Forever. Още не съм гледал последната серия (само тя ми остава) ама и не смея и не искам, защото май се досещам какво ще стане от самото заглавие на епизода...  Close Със сигурност не е замислено така, но сега всички фенове остават с пръст в устата и шокирани. Уникален срам и провал с този сериал. Не се прави така!!
А иначе мен лично сериалчето много ме радва, а Хенри Морган е култов образ. Но явно това, че 90% от сериите бяха еднотипни и дефакто нищо съществено не се случваше са попречили за по-добър рейтинг (а и много подобни сериали станаха). Трябваше полицайката отдавна да разбере какъв е Хенри, да имаше повече интрига. Но няма значение де, мен лично страшно много ме е яд.
за The Following се радвам, че го канселират. В момента съм към края на първия сезон и тези от култа всичките до един са мега дразнещи типове (особено момичето с момчешката прическа, бавачката). Много рядко се получава да не харесам отрицателен персонаж, поне един. Е, тук всички до един са пълни идиоти. Но това което е най-дразнещо е колко тъпи изкарват тези от ФБР. Айде моля ви се... Много са му и три сезона. Все пак ще го доизгледам.

# 494
  • София
Аз също още не съм я гледала, но доколкото разбрах докато четох ще ли, няма ли да има втори сезон
Скрит текст:
не е умрял Хенри, с отворен финал май остава сериала...

Общи условия

Активация на акаунт