Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 541
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Започнах Stalker, отметнах вече 5 епизода. Много ми харесва, а и главния герой е   love001

# 61
  • UK
Да, за СГ1, не се сещам да съм го гледала дублиран, а в един момент гледах епизодите от два различни сезона в един ден по два АХН-а и на следващия ден повторенията на същите епизоди..

# 62
  • София
Давали са го дублиран по Нова ТВ май. Ама така и не го излъчиха целия, естествено. Съмнявам се някой по онова време да го е записвал и да го е пускал по торентите.

# 63
  • Пловдив
Да, за СГ1, не се сещам да съм го гледала дублиран, а в един момент гледах епизодите от два различни сезона в един ден по два АХН-а и на следващия ден повторенията на същите епизоди..

В Замунда го има дублиран от 4ия сезон, но първите 3 са със субтитри

# 64
  • Пловдив
Аз не знам вече какво да гледам. Горе-долу каквото харесвам го изгледах. 3-4 актуални следя и чакам нови серии.

# 65
  • UK
Аз почти приключих със СВЮ, остана ми само текущия 16ти сезон. Доста ме дразнят някои от промените, досега беше само случаи и съвсем леко загатнат личния живот на героите, в 15ти сезон беше каша след каша, тъкмо единия се измъкне, другия се забърква в нещо, и ми писна, понеже двамата нови не са ми интересни, а ги тикат навсякъде. Особено жената е отвратителна, да не говорим какви глупости сътвори и не я изгониха, абсолютно невероятно е. Проблема до голяма степен е, че три сезона ги изгледах за няма и седмица, и за мен са нови, а всъщност са там вече три години, и ако ги бях гледала епизод по епизод може би щях да съм свикнала с тях, но сега просто наистина не ме интересуват драмите им. Особено патката, всичко в нея ме дразни, от името й, до физиономията й, гласа й, всичко.

Но пък Нашвил най после се завърна, така че съм щастлива Simple Smile

# 66
Изгледах 3 епизода от 12 Monkeys ( http://www.imdb.com/title/tt3148266/ ) .... Като замисъл става, но нещо не ме грабва  Peace

# 67
  • UK
NBC подновява The Blacklist, Grimm, Chicago Fire, Chicago P.D. и Law & Order: Special Victims Unit.

# 68
  • София
Гледам El Barco - рядко глупав сериал, обаче е супер забавен и много по-добър от американските сериали по темата.

# 69
  • Пловдив
А Тиранин някой гледа ли го ? Аз го изгледах набързо и страшно ме грабна, за съжаление има излязъл само един епизод и пролетта ще излезе втория  Sad Много мразя да чакам така ...  Cry

# 70
NBC подновява The Blacklist, Grimm, Chicago Fire, Chicago P.D. и Law & Order: Special Victims Unit.

Радвам се за Grimm, следя го. Мерси  Hug

# 71
Не знам дали е коментирано, но искам да похваля Eye Candy  (http://www.imdb.com/title/tt3186162/) .... Глътнах 3 епизода наведнъж  Mr. Green  ... Подобен е на Stalker  Peace

# 72
  • в морето до колене
А Тиранин някой гледа ли го ? Аз го изгледах набързо и страшно ме грабна, за съжаление има излязъл само един епизод и пролетта ще излезе втория  Sad Много мразя да чакам така ...  Cry
Eдин сезон може би си искала да кажеш.  newsm78

# 73
Момичета, приемате ли нови?

Тук обсъждате някакви сериали, които аз не съм гледала, дори чувала  newsm78
Май само аз следя Bones, Castle, The Walking Dead, Hot in Cleveland, Exes, The Mindy Project, Mike and Molly, The Big Bang Theory, Mom.

А много ми се гледа нещо като Bones и Castle, свалила съм си първите 4 сезона на Rizzoli & Isles, но още не мога и до него да стигна.

Исках да гледам един сериал Girls, но в замунда не виждам първите сезони  newsm78

# 74
  • София
 smile3532

Май само аз следя Bones, Castle, The Walking Dead,

Общи условия

Активация на акаунт