Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 603
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Е, аз понеже съм чела първите книги "Игра на тронове" много преди да има идея за сериал го намирам за слаб и не го гледам по принцип Laughing

# 586
  • Buffyworld
До момента са излязли пет книги. Филмът в момента също е стигнал до пети сезон, но действието обхваща някъде между четвърта и пета книга, а в повечето време просто героите са същите, но историята е съвсем различна. И за мен лично екранната интерпретация не е по- добре измислена от оригиналната в книгите.

# 587
  • Пловдив
Когато тръгна сериала на български вече имаше поне 4ри издадени книги. И не беше много широко известна поредица.

# 588
  • Buffyworld
Да, така беше.  Аз започнах да гледам филма, но още докато течеше първи сезон изчетох първа и втора книга. Стана ми интересно и изчетох вички книги . После гледах филма основно заради книгите. Накарх и мъжа ми да гледа с мен. Но той не беше чел книгите и на първи сезон още се отказа. Каза , че му било много мудно. Гледа го до серията , където  Джайм бутна  Бран от кулата и се отказа. Аз сега си го гледам сама. Нямам търпение да видя нашия Захари Бахаров в осми епизод.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 589
Аз в момента гледам Outlander.  Много е различен от това, което съм гледала , но ми харесва. Той също е базиран на книга на Диана Габалдон. Не съм я чела. То и книгата я няма в България май , но филмчето засега много ми харесва.

Има я. Първо започнах сериала, обаче се пристрастих и метнах и книгата. Долу-горе е по книгата(има допълнителна сцена с другото време, а в книгата липсва), към края на сериала(остана само още една серия) има разминавания леки. Но честно казано, не ми хареса как свърши книгата, имах си други надежди, които май се осъществяват в следващата част, но знае ли човек). И тъй като само първата книга е преведена, а са общо седем, хвърлих едно око и на другите. Ми няма да си правя труда да ги чета. Плюс това самата книга е супер разтеглена и спокойно може да се съкрати на половина от 800 страници. Предполагам, че и другите части ще са разтегли локум.

# 590
  • Пловдив
Плюс това самата книга е супер разтеглена и спокойно може да се съкрати на половина от 800 страници. Предполагам, че и другите части ще са разтегли локум.
Съгласна съм. Аз прочетох още 5 книги.

# 591
Според сайта, в който следя сериали - 11 юни.
нямам търпение вече!

# 592
  • Buffyworld
Значи  първи сезон на  Outlander  е по първа книга ли ? Ако са седем книги общо, дано тогава да има и седем сезона. Много ми е интересно Клеър с кого ще остане - дали с Джейми или с Франк. Но едва ли ще е Франк. Прекалено много ще й напомня за Джак Рандъл. 

# 593
А кой е сайта за сериали ? newsm78

# 594
  • Свищов
Има доста. Тук момичетата предлагат някои. Аз лично ползвам http://www.pogdesign.co.uk/cat/
Избирам си сериалите и ми излизат на календар кой кога е. Отбелязвам си изгледаните епизоди. Много ми е удобно.

# 595
Аз ползвам този:  http://www.tvshowtime.com/en

от настройките съм задала да ми излиза датата, в която ще мога да го изтегля в БГ. Отбелязваш изгледаните, можеш да даваш оценки и т.н. Има и същото приложение за андроид, там вече е с възможност за известие със звук или само кратко известие на дисплея.

# 596
Bones не свърши ли окончагелно?

Благодаря за приложението. Супер е.

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 16:38 от Бебешондел

# 597
Bones не свърши ли окончагелно?

Подновен е за нов сезон. Rolling Eyes

# 598
  • София
Аз в момента гледам Outlander.  Много е различен от това, което съм гледала , но ми харесва. Той също е базиран на книга на Диана Габалдон. Не съм я чела. То и книгата я няма в България май , но филмчето засега много ми харесва.
Първият том на книгата го има преведен. http://www.helikon.bg/books/61/-%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%BE%D … 27.html#book_info

Благодаря много. Засега ще се въздържа, защото не искам да стане като с Троновете. След като изчетох всички книги на Троновете  до момента, сега сериалът ми се струва доста по- слаб и го гледам основно заради книгите.  Sad

Аз за това и не правя грешката да чета още троновете - като приключи сериала един ден - може... за сега той ми харесва достатъчно много и не искам да си развалям мнението Wink

# 599
  • Разпиляна във въображението
Благодарение на една съфорумка смятам, че вече приключих с Габалдон с първата книга. Нататък става просто нелепо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт