Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 616
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • София
По спомен беше 2 сезона, като единия не беше преведен и май не е американски.

Сещам се за http://www.imdb.com/title/tt0835434/?=nm_knf_t2
но пък в него не бяха група, а отделни сесии по една на епизод, много интересна структура на сериала
Да, този е  bowuu Благодаря

# 571
  • София
гледах пилотния епизод на Wayward Pines и не останах никак доволен, но ще му дам шанс,  да видим какъв сезон ще спретнат.
Скрит текст:
Още на 10 мин. си мислех, че това е някакво затворено пространство и някакъв експеримент и в последните секунди на серията сакън да няма неразбрали американци дословно ни го показаха, с което доста ме разочароваха. Да не говорим за малоумния сценарий. Как може 2014 г. 21 век в ерата на смартфоните и интернета героя на Мат Дилън да не може да се свърже с никого толкова време, а и той като толкова умен и печен агент интересно как само на жена си звъня и само веднъж в работата. Тия там интернет нямат ли, да пише имейл, да остави няколко съобщения до различни служби, а сигурно има и други приятели и пр. Айде това с телефоните може и да я някаква измама. Разговора/линията да се прехвърля и той да си мисли, че се свързва с някого, а дефакто да си звъни на телефонен пост в самото градче, това ще се разбере следващите серии. Но това, че не се сети за компютър и интернет за мен е безумие, както и това да му дават изобщо телефон ако с него наистина може да се свързва с хора извън градчето.

# 572
Е то ако хората в градчето можеха по някакъв начин да се свържат с външния свят всичко губи смисъл. Цялата идея се върти около пълната изолация на градчето.
Слабия момент за мен е по-скоро, че това вече сме го гледали. Аз мисля да му дам шанс де, да видим дали могат да измислят нещо ново.

# 573
  • КиТ
Е то все едно Под купола е това  newsm78

# 574
  • Вестерос
Друго е , Пламка. Купола има лек извънземен ефект, а тук са като в проект все едно и най-интересното за мен е времевата линия. В другата тема бяхме коментирали. Как за едната са минали доста години, а реално са 1,2, а  другата си мисли, че е минала 1 година и е все още  98-ма  Crazy

# 575
  • Buffyworld

Майк е супер. Ама аз съм по скоро за : Харви, Харви, Харви  newsm44 newsm44

# 576
  • Пловдив
Определено Харви Whistling

# 577
  • Buffyworld
А някой знае ли кога ще започва новият сезон на Красавицата и Звяра ? Четох, че бил потвърден нов трети сезон, но дали и кога ????  Tired

# 578
  • Свищов
Според сайта, в който следя сериали - 11 юни.

# 579
  • Там, където ме обичат
А Костюмарите Харви и Майк  са страхотни !  Все още не мога да реша кой ми харесва повече.....

Харви, Харви!  smile3508

# 580
  • Buffyworld
Според сайта, в който следя сериали - 11 юни.

Благодаря !!!  Hug Чакам го с нетърпение. И костюмарите също. Те също трябва да са някъде през юни. 

# 581
Загледах Wayward Pines. Харесва ми такъв тип сериали, дано не го развалят. Базиран е по една книга, но не съм я чела.

# 582
  • Buffyworld
Аз в момента гледам Outlander.  Много е различен от това, което съм гледала , но ми харесва. Той също е базиран на книга на Диана Габалдон. Не съм я чела. То и книгата я няма в България май , но филмчето засега много ми харесва.

# 583
  • Пловдив
Аз в момента гледам Outlander.  Много е различен от това, което съм гледала , но ми харесва. Той също е базиран на книга на Диана Габалдон. Не съм я чела. То и книгата я няма в България май , но филмчето засега много ми харесва.
Първият том на книгата го има преведен. http://www.helikon.bg/books/61/-%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%BE%D … 27.html#book_info

# 584
  • Buffyworld
Първият том на книгата го има преведен. http://www.helikon.bg/books/61/-%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%BE%D … 27.html#book_info

Благодаря много. Засега ще се въздържа, защото не искам да стане като с Троновете. След като изчетох всички книги на Троновете  до момента, сега сериалът ми се струва доста по- слаб и го гледам основно заради книгите.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт