Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 712
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Нещо свързано със сюжета на "Отмъщението" да кажеш? Или линк към IMDb.

Чудя се какво да гледам след "Homeland" и "Scandal" newsm78
И двата ми харесаха - всеки по свой начин. Търся нещо подобно.

# 631
  • КиТ
Ето: http://www.imdb.com/title/tt1837642/
В началото си беше супер сериал,но накрая свърше твърде предвидимо и травиално  Rolling Eyes

# 632
  • София
Погледнах за Ответен удар - днес е! Нещо съм се объркала с излизането на предишните сезони, които бях по-към края на лятото. Леле, много се радвам и без това нищо не гледам напоследък. Чак ми е тъжно, че започва последния сезон.

А Отмъщението е най-тъпия сериал, който съм гледала през последните години. На всички богове се благодаря, че го спрях навреме. Нарежда се по тъпота след Вампирските диариии, а след тях е трудно някой да се нареди.

# 633
  • Вестерос
Е, Ване, първи сезон на Отмъщението ставаше, както 1-ви и 2-ри на вампирите.

# 634
Нарежда се по тъпота след Вампирските диариии, а след тях е трудно някой да се нареди.
Аааа, не си гледала Pretty little liars значи  Mr. Green

Което не значи, че не съм ги изгледала и трите де, проклятие някакво - не мога да преживея, че няма да разбера какво става.  Crazy

# 635
  • Вестерос
 Joy

# 636
  • София
Нарежда се по тъпота след Вампирските диариии, а след тях е трудно някой да се нареди.
Аааа, не си гледала Pretty little liars значи  Mr. Green

Което не значи, че не съм ги изгледала и трите де, проклятие някакво - не мога да преживея, че няма да разбера какво става.  Crazy

Хахахах
И аз така, чак ме е яд на мене си   baduu

# 637
Тифче,
Скрит текст:
ма не ми е смешно бе, как може таа жена 5 сезона да лъже, че ще каже кой е тоя скапаняк А, не издържам вече, побелях!  Mr. Green

# 638
  • Вестерос
Скрит текст:
хахаха тя е ненормална, аз даже вече и не се пъна да помня какво е станало. Супер оплетено е вече всичко, че чак бие на латиноамериканска сапунка hahaha

# 639
  • Пловдив
Тази седмица хванах края на първи епизод на един нов сериал, пишеше "премиера". Обаче не мога да се сетя нито как се казваше, нито по коя телевизия го гледах, голям съм заплес. Мисля в понеделник. Бяха някакви гениални в групичка, спасяваха самолети с някакви програми и главния герой прилапа сервитьорката в заведението, в което се настаниха случайно. Някой сеща ли се за какво говоря?

# 640
  • София

Ами да, точно. Заради това са на дъното на класацията. Отмъщението изри най-дълбоката дупка на дъното... А Диариите... колко готино сериалче можеше да бъде. Ако просто бяха се спрели някъде!

Янтра, и ние го загледахме. Сладурско сериалче за разследване на разни престъпления. Скорпион се казва. Скоро гледах, че са му качли финалето в зелката.

# 641
  • София
Тази седмица хванах края на първи епизод на един нов сериал, пишеше "премиера". Обаче не мога да се сетя нито как се казваше, нито по коя телевизия го гледах, голям съм заплес. Мисля в понеделник. Бяха някакви гениални в групичка, спасяваха самолети с някакви програми и главния герой прилапа сервитьорката в заведението, в което се настаниха случайно. Някой сеща ли се за какво говоря?

Скорпион
Аз го изгледах, хич не е лош.

# 642
  • в морето до колене
Да, Янтра - ей този е
http://www.imdb.com/title/tt3514324/

И аз го изгледах, ей така между другото. Симпатичен е. Ненатоварващ...
Сервитьорката е бивша участничка в "Американ айдъл" с амбиции за актриса.
Преди това участваше в SMASH - музикален сериал.

# 643
  • Вестерос

Ами да, точно. Заради това са на дъното на класацията. Отмъщението изри най-дълбоката дупка на дъното... А Диариите... колко готино сериалче можеше да бъде. Ако просто бяха се спрели някъде!

Янтра, и ние го загледахме. Сладурско сериалче за разследване на разни престъпления. Скорпион се казва. Скоро гледах, че са му качли финалето в зелката.

Напълно съм съгласна  Peace

Скорпион и на мен ми харесва Simple Smile

# 644
  • Разпиляна във въображението
Я кажете как завърши Отмъщението Whistling

Общи условия

Активация на акаунт