Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 690
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Решила съм да си имам телевизионен сериал. Май ще да е този Скорпион. Досега нито един сериал не съм гледала по телевизията.

# 646
Да, Янтра - ей този е
http://www.imdb.com/title/tt3514324/

И аз го изгледах, ей така между другото. Симпатичен е. Ненатоварващ...
Сервитьорката е бивша участничка в "Американ айдъл" с амбиции за актриса.
Преди това участваше в SMASH - музикален сериал.

Скоро се бях сетила за нея, май се разходи по някакви килими, и се чудех какво ли прави.  Rolling Eyes
Ще хвърля поглед.

# 647
  • UK
Без спойлери, моля, нищо че е стар сериал, аз още не съм му гледала края. Simple Smile

# 648
  • Вестерос
http://tvline.com/2015/06/03/elementary-john-noble-sherlock-father-season-4/

Бащата на Шерлок в Елементарно

# 649
  • София
Утре - Strike Back, нямам търпение  smile3508

Не е ли през юли?

Ето го при пиратите  Grinning

# 650
  • Пловдив
Скрит текст:
Въпрос - във финала на сезона Шерлок се беше надрусал накрая на покрива, нали?

# 651
  • София

Вече е и в Зелка!

# 652
Нещо свързано със сюжета на "Отмъщението" да кажеш? Или линк към IMDb.

Чудя се какво да гледам след "Homeland" и "Scandal" newsm78
И двата ми харесаха - всеки по свой начин. Търся нещо подобно.

Понеже другите го представят, като доста скучен (а аз определено не съм на това мнение), ще ти кажа, че ми беше интересен.
Общо взето е за това, как едно момиче отмъщава за загубата на баща си, който е натопен от доста влиятелни хора за взривяване на самолет. Момичето тогава е било на 8 години, изпращано в интернати, приемни домове и изправителни (като през това време я убеждават, че баща и е виновен). Когато излиза от изправителния дом я посреща близък на баща и човек, който и дава кутия оставена от него, в която има дневници с разкази за това какво се е случило в действителност. Баща и е бил убит в затвора (или поне така смятат). Момичето сменя самоличността си от Аманда Кларк на Емили Торн. Връща се на мястото, където са живели и започва да съсипва всички хора споменати в дневниците, виновни за това, че баща и е осъден за нещо, което не е извършил. Има още доста неща, които се случват и са много интересни, но поста ще стане прекалено дълъг..  Grinning Според мен си заслужаваше гледането!!

# 653
  • Вестерос
Скрит текст:
Въпрос - във финала на сезона Шерлок се беше надрусал накрая на покрива, нали?

Скрит текст:
Според мен да. Накрая като наби онзи и взе дрогата и се е надрусал от яд сигурно, затова и Джоан се обади на бащата.

# 654
Изгледах началото на този сериал http://www.imdb.com/title/tt4158110/, добре започна интересен е.

# 655
  • КиТ
Я кажете как завърши Отмъщението Whistling

Ще ти пиша на ЛС  Hug

# 656
  • UK
На Отмъщението съм му до половината, и общо взето го гледам заради Нолан. Особено поамериканчената рускиня не мога да я трая, всъщност акцента й не харесвам, постарало се е момичето да не й личи, но на моменти много се чува и ме дразни.

# 657
  • София
Утре трябва да се появи sense8 нали?
Гледах, че 2016 ще има мини сериал и по 11/22/63 дано  го направят добре.

# 658
На Отмъщението съм му до половината, и общо взето го гледам заради Нолан. Особено поамериканчената рускиня не мога да я трая, всъщност акцента й не харесвам, постарало се е момичето да не й личи, но на моменти много се чува и ме дразни.

Коя е рускинята?

# 659
  • UK
Аманда. Знам, че

Скрит текст:
умира към края на втори сезон, но дотогава едва я изтърпях.
Не само акцента е различен в различните държави, ами и маниера на говорене, тя си говори като типична рускиня, едно мрънкащо такова, интонацията й е... Руска.

Общи условия

Активация на акаунт