Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 223 855
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 3 945
Аз само не разбрах едно-това предложение на кредиторите, което той приемал с някои промени не беше ли изтекло вече?
Мен ли питаш? Mr. Green

# 3 946

Не знам вече какво става с този човек, страда от раздвоение на личността ли... Mr. Green

Страда от много горещо яйце под д-то.

Предложението, дето го е приел, вече не е в сила, обаче нали ще преговарят за трети пакет някой ден.
Еврогрупата трябва да се стегнат и да откажат (все ще намерят някакъв благовиден предлог) каквито и да е преговори с участието на Сириза. Защото каквото и да подпишат, то няма да се прилага. Силно се надявам, че и техните дебели глави са увряли вече.

# 3 947
Имам чувството, че сега Ципрас се мята като риба на сухо и търси каквото и да е да се хване. Може да има и техни си социологически проучвания, които да им показват настроенията в страната, може и да са се надявали, че Европа в името на демокрацията няма да се лиши от гордите гърци Sunglasses....

# 3 948
  • инфантилно и разглезено хлапе
 Напразно се притеснявате за сиртакаджиите. Никой няма да излиза(или да влиза) от еврозоната, ако на това се надявате.
 А дали ще фалират, не е от толкова голямо значение за тях. Пак ще продължат по старому.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 14:07 от BlueIce

# 3 949

А дали ще фалират или не, не е от толкова голямо значение за тях.
Не е ли?
Що не питаш тези пред банкоматите?

# 3 950
Напразно се притеснявате за сиртакаджиите. Никой няма да излиза(или да влиза) от еврозоната, ако на това се надявате.

Никой не се съмнява в това.Просто очаквам да видя продължението на сагата

# 3 951

Никой не се съмнява в това.Просто очаквам да видя продължението на сагата
Шойбле заявил, че разговори преди 5 юли на тема споразумения изобщо няма да се водят.

# 3 952

Не е ли?
Гери ,това с банкоматите няма да е за дълго,а самите гърци имат достатъчно пари

# 3 953
Аз нещата ги виждам така. Целият зор е кредиторите да не пият по една студена вода. Гърците им показаха среден пръст, от тук нататък положението им няма да се влоши, макар че ще продължават да правят циркове. Ако имат акъл, ще бият шута на еврото и бавно бавно ще си пооправят икономиката, доколкото е възможно. Скандинавци, англичани и всички, които не приемат еврото да не са прости? Рахат от него никой не е видял, освен Германия.

# 3 954
След последния коментар имам чувството, че чух новинарска емисия от 50-те години. Също толкова близко до истината.

# 3 955
Абе дали не е възможно да не се правят коментари на коментарите? Това е тема за мнения, нали? На теб като ти се вижда далеч от истината, на мен не ми се вижда. Ти за 9% ДДС не беше чувала, но никой не ти каза, че си неинформирана, тъпа и т.н. Аз като гледах снощи новините на БТВ и после коментара на Мартин Димитров в Шоуто на Слави, имах чувство, че излъчват от паралелна реалност. То няма такива глупости и дезинформация. Но пък в тази тема се чуха мнения, че нашите отразявали много обективно нещата около Гърция.  Tired

# 3 956
Абе дали не е възможно да не се правят коментари на коментарите? Това е тема за мнения, нали? На теб като ти се вижда далеч от истината, на мен не ми се вижда. Ти за 9% ДДС не беше чувала, но никой не ти каза, че си неинформирана, тъпа и т.н. Аз като гледах снощи новините на БТВ и после коментара на Мартин Димитров в Шоуто на Слави, имах чувство, че излъчват от паралелна реалност. То няма такива глупости и дезинформация. Но пък в тази тема се чуха мнения, че нашите отразявали много обективно нещата около Гърция.  Tired

Аз думата "тъпа" не съм употребила. За 9-те% си признах на мига, че не съм знаела. И какво от това? Вече знам, благодаря за информацията. И имам право на мнение дали споделям нечие мнение.

Малко цитати от Шойбле
And here comes German finance minister Wolfgang Schäuble to poor some cold water on things:
01-Jul-2015 11:20:27 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS MUST REMEMBER THAT WE HAVE ALREADY GIVEN GREECE A DEBT HAIRCUT
01-Jul-2015 11:21:38 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS GREEK INTEREST RATE BURDEN IS BELOW THAT OF GERMANY IN RELATIVE TERMS
01-Jul-2015 11:23:53 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS BEFORE SUNDAY’S GREEK REFERENDUM, THERE IS NO POINT TO HAVE TALKS
01-Jul-2015 11:25:06 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS I ALWAYS KEPT TO WHAT WE AGREED, TO OUR RULES, IF EVERYONE HAD DONE THE SAME, GREECE WOULD NOT BE IN SUCH A DESPERATE SITUATION
01-Jul-2015 11:26:23 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS WE HAVE ALWAYS BEEN VERY FLEXIBLE BUT SITUATION HAS DETERIORATED
01-Jul-2015 11:26:56 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS I FEEL SORRY FOR GREEK PEOPLE
01-Jul-2015 11:29:18 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS I AM NOT GIVING ANY PREDICTIONS ABOUT WHAT WILL HAPPEN WITH GREECE, WE ARE OPEN TO ANYTHING
01-Jul-2015 11:30:08 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS WE DON’T KNOW IF WE WILL MANAGE TO GET AN ESM PROGRAMME READY BY JULY 20 PAYMENT DEADLINE
01-Jul-2015 11:31:05 - GERMANY’S SCHAEUBLE SAYS ECONOMIC SITUATION IN GREECE IS GETTING WORSE
(snaps courtesy Reuters)

А Юнкер не ще да говори по въпроса за Гърция
“If I intended to hold a press conference on Greece I would have called a press conference on Greece.”

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 14:32 от Анонимен

# 3 957
 Check Please моляте не говори така, че тези от ЕЗ ей сега ще доидат да те "накажат"  Rolling Eyes.
Ако този съюз не е в полза най-вече на Германия (айде и Франция от мен да мине) никои нямаше да е в позиция как го каза Гери да ги "заплашва" , че ще излезе.
Защо не идват да ме заплашват мен, че ще излязат?

# 3 958
Аз нещата ги виждам така. Целият зор е кредиторите да не пият по една студена вода. Гърците им показаха среден пръст, от тук нататък положението им няма да се влоши, макар че ще продължават да правят циркове. Ако имат акъл, ще бият шута на еврото и бавно бавно ще си пооправят икономиката, доколкото е възможно. Скандинавци, англичани и всички, които не приемат еврото да не са прости? Рахат от него никой не е видял, освен Германия.
Изцяло споделям това мнение, обаче не мисля, че Ципрас/Варуфакис ще се пречупят да го направят.

# 3 959

Не е ли?
Гери ,това с банкоматите няма да е за дълго,а самите гърци имат достатъчно пари
Гърция фалира и пред дълга от централната си банка.
Достатъчно пари за колко време? Нали знаеш парите накуп при едни влошаващи се икономически условия колко бързо свършват? А уволненията от държавния сектор, които предстоят и малкото работни места в частния?

Но нищо. Пак ще говорим след време колко ще са добре.
Засега още им се иска на горките "горди елини"  да вярват, че някой до безкрайност ще им разписва чека и все така добре ще си живуркат.. Mr. Green Или просто се притесняват миличките да не се срещнем с тях по средата? Ето-май това им е кошмарът , който ги гони нощно време-да не се срещнат с нас... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт