Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 223 144
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 080
Наш Бойко е много над нивото на Ципрас между другото. Почвам да го уважавам даже, като гледам гърците...доживях и това да кажа....
´

да... гаси пожари всякакви!

# 4 081
Абе на Ципрас родата май била с македонски корени.
Да не се чудят гърците после откъде им е дошло... Mr. Green
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … bv.96952980,d.bGg

# 4 082
Драги засега е отложил окончателното решение по ЕЛА поне до референдума, за да не го обвинят, че се намесва в такъв деликатен момент. Така че формално ЕЛА продължава при сегашния си таван - 89 милиарда. Въпросът е, че от Гърция вече поискаха ново увеличение от 6 милиарда, което им беше отказано. Това, предполагам, означава, че тези пари са вече профукани. И тъй като до референдума и без това банките са затворени, няма голямо значение дали има ЕЛА или не. Аз лично не вярвам да вдигнат скоро контрола, защото досегашното теглене ще е бледа сянка в сравнение с това, което ще настъпи в мига, когато хората получат достъп. А след 20 юли просто няма начин от ЕЦБ да продължат да се правят, че не дават пари на фалирали банки и държава, както в момента си затварят очите по политически съображения.

# 4 083
Вие не мижете ли да си набиете в главите, че голяма част от гърците искат да напуснат скопоценния ви съюз?! Това призовава Ципрас, Не в неделя и до тук! Като гледам ЕС не е много склонна на този развод, ако беше да беше станало до сега. Кой ви промива мозъците, че сегашното управление драпа да остане?! Толкова ли проумявате от всичките новини? Явно е, че управлението в момента пледира или компромиси от тях устройващите ги мерки или без вас!
 Чета, чета и пак не проумявам логиката на Геррри и сие, кьорави ли сте?
 За добри или лошо по този път тръгнаха още с избирането на Ципрас, който ги отряза, вие тука го обърнахте, че им се моли!
 Гърция е стратегическа и важна и колкото да си умирате от кеф да я видите в агония, пак ще се съвземе, осъзнайте се!

Добре, разбрахме, че си женена за грък и имате хабрика някъде около Сандански, в която примират от кеф да работят.
Всичко живо от оня край реве от гърците като работодатели! Дори и продавачките по магазините на които правят оборот не ги харесват!
В Кауфланд е нормално да има забавяне на опашката, защото някой грък е решил да се пазари да плати по-малко отколкото показва касовата бележка.
На няколко пъти съм виждала как си зарязват напазаруваното след отказ за отстъпка!
Аз българин такива циркове не съм виждала да прави!

Каква фабрика, какви глупости Whistling Опонирах в един пост и цяла фабрика ми приписа!
Живея по стечения на обстоятелствата в Сандански, където има хора на двата полюса. Продавачките, които ядат хляб от тях и мрънкат, няма да ги коментирам, за Кауфланд пък повече от смешно, никой не се пазари в такъв тип магазини, нещо сънуваш!
 Мъжът ми работи тук в гръцка фирма, седем дни в седмицата, защото е мързелив грък! И пак ще повторя за непросветените-13 и 14- та заплата идват от това, че те договарят годишна база, която се дели не на 12, а на 14. Половин заплата за Великден, половин лятото и цяла по Коледа. Изработена на 100%, ама който не знае що е това грък и гръцка социална политика, нека си дрънка!

Бойко, Бойко, с европейски прегръдки ще подобри съдбата на българина, ама нищо какво са за нас 100 млн,?! Никой не ги коментира, но за Гърция сме големи разбирачи!

# 4 084
Половин заплата за Великден, половин лятото и цяла по Коледа. Изработена на 100%, ама който не знае що е това грък и гръцка социална политика, нека си дрънка!

А старите моми и момци с пенсиите реалност ли са или сън?

И пак искам да знам добре ли е в Гърция или зле...
Че тука едни ми казват как не можем и да сънуваме колко са добре, пък ти идваш и почваш да развенчаваш този мит.

# 4 085
Ако си от тоя край покрай Сандански, ще си обясня кривотията ти по-лесно!
В крайна сметка теб какво те интересува как е? Ти гледай наш Бойко какви ги дроби, да не те пращаме после като съветник по българските дългови въпроси!

# 4 086

Мъжът ми работи тук в гръцка фирма, седем дни в седмицата, защото е мързелив грък!

Щом е ТУК в гръцка фирма, нормално е да работи 7 дни в седмицата.
Или ТАМ, ако е чужденец - в домакинствата, в туризма, в селското стопанство, по корабите.
Въобще не може да сравняваш нещата по фирмите и в държавния сектор. Държавните служители (а те са бая народ) са тези, които се ползват с изумителни привилегии. Също - огромният брой неработещи и пенсионери.

# 4 087
Ако си от тоя край покрай Сандански, ще си обясня кривотията ти по-лесно!
В крайна сметка теб какво те интересува как е? Ти гледай наш Бойко какви ги дроби, да не те пращаме после като съветник по българските дългови въпроси!
Аа-аз наште хрантутници в държавния сектор също ги чакам да изплющят, че и те са на чужда сметка.
Но всеки по реда си моля и без пререждане. Гърците са първи.
. Държавните служители (а те са бая народ) са тези, които се ползват с изумителни привилегии. Също - огромният брой неработещи и пенсионери.
По телевизията казаха-В Гърция е два пъти разликата в заплатата в частния и в държавния сектор. Два пъти. Познайте в полза на кого... ooooh!

# 4 088

Гърция е стратегическа и важна и колкото да си умирате от кеф да я видите в агония, пак ще се съвземе, осъзнайте се!

Кое му е стратегически важното на гърците? Това да не ти е ВСВ.
ВСВ свърши отдавна. Времената са други вече.

# 4 089
Добре, раздут държавен апарат, грешка номер едно, наравно с данъците, защо вие от няколко месеца слагате под общ знаменател всички гърци? Мързеливи, нагли и т.н.? За някакво лично удовлетворение ли се само навивате? Както тук и навсякъде хората са пъстри, така и там.
 Преди да познавам мм и да съм ходила там бях с горе-долу такова мнение, от къде и аз не знам, наслагвано с годините- история, книги, медии. Когато, обаче отидох и очаквах анти настроения че аз съм от онези бедните, черните, крадливите, бях много учудена, че нямаше такива. Една лоша дума или отношение към себе си и българите не чух. Относно българите, хората бяха приятелски настроени, обясняваха ми колко е красива България, как се радват на Григор Димитров и се надяват да станем по-добре, а ние...

Ако не беше, щяха ли толкова да драпат за нея? Чак Обама се размърда. Гери не ти се ще, ама е важна, всички досегашни събития го показват, недей се криви.

# 4 090
Зои, ако ти е кеф да ги дразниш ... обяснявай им, но ако теб те дразнят - за.би ги. То не може да му се набие на човечеството в тъпата кратуна вече хиляди години една крилата фраза "не хвърляй камък , ако къщата ти е от стъкло" (или ако имаш грехове беше  Twisted Evil ). Това колко работи чужденеца в държавата ти ... ами то е ясно. Само у нас зависимостта е обратна и на всеки що няма български паспорт се нагъзваме веднага с мазна усмивка ... но на всеки наш се зъбим като бясно псе.
Сега ако разшириш малко понятията и ще разбере8 защо толкоз рипат.

# 4 091
Лято, в тая тема наистина ме засегнаха един два пъти и реших да се оттегля да не водя безмислени спорове с радиото. Днес, обаче след включването на Чек, която малко ги понасмете се замислих защо пък да се оттегля, а те да си дрънкат тука, изтървам купона. Сега и аз съм за спорта, ще повтарям едно и също и ще опонирам на всеки с обратно мнение. В тая криза така ще се забавлявам, като няма риба и рака е риба)

# 4 092
Кристин Лагард казала, че (предвид настоящото състояние, демек хронологията на мижи да те лажем толкова години) първо трябват проведени (а не само на книга) съществени реформи, а чак след това да се говори за каквото и да е облекчаване на дълга.
Някой от Германия пък беше казал (не помня вече кой, но писах по-напред), че без МВФ няма как да се мине при бъдещи преговори (за огромно съжаление са Ц.), защото те са кредитори с неплатен дълг от Гърция.

# 4 093
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

# 4 094

Преди 2500 г. са били център на цивилизацията, а сега са циганите на Европа. Могат само да се срамуват от напредъка си гърците.

Общи условия

Активация на акаунт