Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 226 184
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 500
Много е важно сега, кой какво разбира. По тяхното Тв е психоза и масово показват да-то, предвид ситуацията, но доколкото знам частните канали, обслужват други интереси и са антиправителствено настроени. Покрай нас се чува много Не, не знам. Днес отиваме интересна ми е нагласата на хората от първо лице.
 Попея, мен може да не ме кефи човека Х, но някои действия да са ми интересни. И на Бойко не му се кефя, ама с магнолиите и анцунга е просто пич-много ме впечатли Laughing Разбираш ли?
 Тук анти Ципраските, един път няма да признаете, че може би е казал нещо правилно или е направил такова. Това е разликата в нашето мислене!

Сапфир, виновни са да много старите правителства. Този за 5 месеца нищо реално не можа да направи, само се говори досега.

Зои, ще ме прощаваш, ама е странна лекотата, с която говориш за Ципрас като за някакъв интересен шоу-мен. Той че е шоу-мен, е, и в интерес на истината, ми е супер любопитно да наблюдавам как един човек може да изиграе на покер цяла една страна - това не е често давано шоу  Grinning  Но тази игра на покер се пише на гърба на вас, гърците. Но щом вие сте ок с това и не ви безпокои поведението му, че даже и му се кефите, аз ще си наблюдавам с интерес Wink  Mr. Green

# 4 501
Ми ще приемат левове, щото ей къде са българските Метро и Кауфланд.

# 4 502
Гери, що не си вземеш малко почивка Praynig
Скрит текст:
Специално за Зои, която се радва, че не е българка...
"

На мен ми е интересно има ли някаква разбивка на нагласите по възраст и соц.положение?
Някъде чух, че пенсионерите били "комунистически" настроени, друг - младите били радикално настроени за "не" защото нямало какво да губят..

# 4 503
Ама вие още ли вярвате, че гърците ги очаква нещо, което за България не е трайна действителност? Нищо подобно няма да има там, но явно повтарянето на обратното действа като терапия.
Ципрас е политик. Ако политиците не ровеха в икономиката, тя щеше да е точна наука с прогнозируеми резултати. Иначе той май добре си играе картите.

# 4 504
Сега го видях, а и вчера не съм ви следила.
А българите, пустите му българи са си живи и здрави, ходят си в Гърция на море, купуват имоти там и ви желаят здраве и щастие... hahaha

А гъркините чистят в къщите на майките на българите, докато те са на море, нали?
Стига с тези слугини бре?  
Питай Каси дали на Ася майка и е гъркиня...
Парите, които взимам тук са повече вече от на колегите ме в Гърция.
Изостанали сте вече в миналия век.
Я се опомнете.

# 4 505
Гери, що не си вземеш малко почивка Praynig
Скрит текст:
Специално за Зои, която се радва, че не е българка...
"

На мен ми е интересно има ли някаква разбивка на нагласите по възраст и соц.положение?
Някъде чух, че пенсионерите били "комунистически" настроени, друг - младите били радикално настроени за "не" защото нямало какво да губят..

Ето ти един материал от Ройтерс - само да кажа, че тези проучвания напоследък много дават фира (по принцип, не за гърция), но нали питаш:

http://www.reuters.com/article/2015/07/03/us-eurozone-greece-pol … KCN0PD0BU20150703

# 4 506
Ама вие още ли вярвате, че гърците ги очаква нещо, което за България не е трайна действителност? Нищо подобно няма да има там, но явно повтарянето на обратното действа като терапия.
Не знам за мен. Но за вас, гръкоманите, е не само масова терапия, но и мантра.
Вече толкова изтъркана, че е зациклила..
младите били радикално настроени за "не" защото нямало какво да губят..

Кво значи в превод нямало какво да губят? Нали към всеки имало зачислена българска слугиня?

# 4 507
А, добре, Герри. Ние сме изостанали и гърците и Гърция по радиото само сме ги виждали, а ти напредваш от дивана. Кьорав българин няма там да знаеш, и хич не изглеждат като бежанци от зона с военни действия. Naughty
Ох, сега гръкоманка станах.  hahaha

# 4 508
А, добре, Герри. Ние сме изостанали и гърците и Гърция по радиото само сме ги виждали, а ти напредваш от дивана.
не ти разбрах мисълта

# 4 509
Ципрас е политик. Ако политиците не ровеха в икономиката, тя щеше да е точна наука с прогнозируеми резултати. Иначе той май добре си играе картите.

Това вече е интересно съждение - Чек, ти би ли обяснила как, според теб, просрочване на заем, затваряне на банките и опашки на банкоматите са "добро разиграване на картите"?  

Аз досега това другаде, освен във фалирала държава, не съм го виждала. А да си фалираш държавата не спада в графата "добро разиграване", според мен. То по тази логика Жан Виденов е покер-гений, да му се невиди, Уго Чавес и той, Кастро и той.  Mr. Green И  все комунистите фалират държавите, някак така се получава май...

# 4 510
На Ципрас картите са прошенията му за пари. В едно искаше 30 милиарда, в другото искаше 6 милиарда, а в третото се съгласяваше с условията.
Първото е Асо, второто дама пика, а третото поп спатия....

# 4 511
  • София
А, добре, Герри. Ние сме изостанали и гърците и Гърция по радиото само сме ги виждали, а ти напредваш от дивана.
не ти разбрах мисълта

То и своята вече взе да я губиш.

Достатъчно се оля и озлоби.че лично аз ти прескачам постовете.Ясно е,че не знаеш кога да спреш,но озлоблението ти към Гърция се прехвърли и на личностна основа във форума.
Почва да ми е любопитно в коя част на денонощието изкарваш толкова много над работещите като теб гърци,че имаш и време да пишеш нонстоп постове тук.

# 4 512
Гордеела съм се, че не съм българка ох, вече ми е много смешно, Герри друго можеш ли да ми припишеш? Не си се наспала.
 И да това са политически ходове, не се свърши света със затварянето на банките. Хората много го отнесоха, но за политическите карти, това е една ръка. Че какво му е на лева, защо да не взимат? В Северните райони не е за първи път?
 Да интересна е възрастовата нагласа, но мисля, че е много шарено. Чула съм Не от интелигентен, образован млад човек и Да от земеделски пенсионер, сигурна съм, че има и много обратно.

# 4 513
Какво просрочване на заем, те няма да платят. Банките са временно затворени, това е ясно.
На Ципрас картите са ясни, но ако може някоя от вас да коментира "умното" решение на Меркел да изчака референдума за да разговаря с гърците, също и каква точно карта ще ѝ трябва ако вземат че кажат Найн!?
Flutter

Попеа, продължаваш да сравняваш несъществуващи неща. Малко обективност няма да е излишна, поне в интерес на спора.

# 4 514
  • София
Аз се моля да кажат "не" и да се приключи с цялата сага.

Общи условия

Активация на акаунт